Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kompresziót mértetek ?
szelephézagok? levegőszűrő?
Valaki esetleg meg tudta már oldani azt a problémát hogy miért nem indul a motorja melegen? Mert ez baromi érdekes, mert az enyém is csinálta, utána megjavult(full magától, vagy én nemtom, de én nem nyúltam hozzá, és egy idő után jó lett...) szerencsére, és most megint elkezdte. A szerelő haverom 1 napon keresztül bogarászott rajta mindent, meg nézte a gyári beállításokat, és arra állított mindent hogy minden jó legyen, és melegen nem indul a gép . Nem tudja esetleg valaki hogy mégis mi okozhatja? Mert nem tudunk rájönni egyszerűen hogy mi a hiba...
Ha jót akarsz magadnak kingstonnal ne üzletelj mert mindenkit átver...
Szerintetek ennek a lámpának az üvege klappol a 250-ével?
Nem a belső rész, csak az üvegbúra...
Mivel gondolom, hogy utánvéttel adod fel (hát ennyire megbízhatatlannak tartasz?! ), ezért legyen egyben... csak kérdés, hogy hozzám, vagy Victorhoz?

Én budafoki vagyok (22.ker.)... Te Victor?
Nem tudom, mennyire felelne meg neked valami ilyesmi gégecső, de nekem ez van (motoron is)... annyi vele a teendő, hogy méretre vágod... Sima fekete színű...
ha érdekel, akkor egy jelképes összegért + postaköltség tudok küldeni mondjuk egy méternyit... abból bőven kijön a két darab...
Elküldhetem egyben is! Petivel beszéljétek meg! Figy én végülis nem vagyok az az anyagias...ha egyben elküldöm akkor jó az úgy is hogy 9ért....csak beszéljétek meg aztán jelezzetek, telón vagy valami, mert már 2en telefonáltak a hátsó miatt, de ők péntekig gondolkodnak! Ha holnap azt mondjátok mehet akkor holnap feladom aztán osztozzatok! De mondom bezséljétek meg
Ezek tényleg a 400ra valók. A kerek lámpás 250en is más fajta van. Úgyhogy ezt meg ne vedd Petya! Nekem trapéz lámpásra kellene.
Bár lehet hogy a régebbi 2 kerek lámpás 250-es zxr-é.
Ezek a 400-asra valók.
Szerintem én is téged, csak azt tudnám hogy honnan? Te nem tudsz szívócsövet valahonnan?
téged ismerlek
sztem ugyan annyi de nem tudom pontosan
gyári irányjelző van a nagyvas.hu-n! 3470ft/darab
Sziasztok! Keresek jobbos, balos első irányjelzőt illetve szívócsövet. Abból is mind a kettő kellene. Ha tud valaki kérem jelezze! Sürgős lenne, mivel szeretném már össze rakni és csak menni vele!
Adatlapomon van mail cím... küld át neved címed és Tel. számod...
sztem 7főn nálad is lehet a gyertya...
nekem is elfért...
ez szerintem inkább súlyra megy, a postaköltség mint olyan nem túl nagy...
ha egy pakkban is van a 2 gumi, akkor is 2 * akkora a súly, mint egyre vetítve... de utána kéne nézni, mert így fejből nemtom...
nekem is kellene a hátsó akkor (nem lehetne az is 9ezer? )
Jah amugy pesten szoktál járni vagy postán tudod elküldeni?
mert ha ugy van akkor pesre elküldhetnéd ")::("-nek és akkor felezzük a postaköltséget,persze csak ha mindenkinek jó úgy
hohó! én is tagja vagyok és szerintem csak nekem van a klubtagok közül
Én is most rakattam fel 120/70 et és tökéletesen befért. És van hányóm is.
yeee
Lol, találtam, iwiw-en kawasaki zxr250 clubot... kemény 9 taggal...

Kollektív bazdmeg mindenkinek!
há' mit tegyök, Pösti gyerek vagyok... náunk így mundják...

Megyek, megetötöm a desznót...