Látom 2004-ben még a tiéd volt
Láttam h ringen talán v hol versenyeztél is vele.Nagyon megkéöszönném ha tudnál valamit segíteni h a papírok mennyire vannak rendbe,motorikusan stb...
Esetleg még most is látod néha a motort?
Hát a képek alapján nekem tetszik az apróbb sérülésekkel együtt is a lényeg a motorja nekem is.Hát akkor valamelyik nap lemegyek megnézni.Azt tudom h nem nagyon járt velel mert nincs is rá jogsija igazából egy kereskedőszerűség beszámít becserél dolgokat.Most is igazából egy cseréről lenne szó.Én megszabadulnék az autómtól ő meg épp sportkocsit akar. Szóval végülis minden kapórajött eddig aztán majd kiderül h mit mutat élőbe.Azt már előre mondta h vezérműláncot cserélni kell de h ezt miből mondja azt nem tom.
egy szóval nem mondtam, hogy szar a tárcsa... azt mondtam, hogy lehet, hogy már régen nem ment... (ezalatt nem 1 évet értek, szerintem egy hét is régnek számít)
amúgy a képről úgyis csak egy ált. "véleményt" tudsz megfogalmazni, méghozzá hogy érdekel-e egyáltalán, vagy sem... a részleteket meg majd úgyis szemmel kell észrevenni...
hülye, a tárcsa akkor jó ha berozsdáll a felülete egyből ha eső van vagy valami, pár nap alatt, akkor jó az anyaga. Ebből látszik hogy nem használják vagy nem hazsnálták a kép készülte előtt már legalább napok, de lehet hetek óta (ez lehet jó is hogy nem gyakják még gyorsan le). igen a hátsóidom érdekes, azt meg elképzelni tudom csak mi a fasztól nyomódik meg a kpiuff kiömlőjének felső pereme (parasztpicsa rálép, szerelésnél úgy dobják le, ezer ok) az al ényeg hogy kössed ki, hoyg aznap ne indítsák be mikor mész megnézni előtte. Ennek céljából tapizd végig a leömlóket, mindent, hogy nem e lanygosítva lett már a siker érdekében.
bevallom, nem ismerem, de ez az ár furcsán olcsó... valamint vagy nem ment már régen, vagy szar a hátsó fékbetét, mert tiszta rozsda a tárcsa... és kérdéses az a törés is a hátulján...
mondjuk, ha motorikusan pöpec, akkor mindezek a dolgok nem számítanak... (pláne ennyiért...)
azért alaposan nézd át, ha mész... (de ezt gondolom mondanom sem kell... )
Hali!
Lehetne egy olyan kérdésem h ismeri valaki ezt a motort?Épp mostanába mennék el megnézni/megvenni és jó volna tudni egy picit az előéletéről nem csak a tulajtól mert félek ezektől a motoroktól!Amúgy nemrég még volt hirdetve használtautón 330-ért hátha ez segít.Annak is örülnék ha valaki esetleg megnézte már és lenne róla valami véleménye mert feleslegesen nem szívesen autókáznék kb 200km-et
Előre is köszönöm a válszat
Sziasztok,
nem kell valakinek egy bőr nadrág? 35 ért vettem de nem jó rám az L es, M es kéne mégis, csak a shox nem cseréli nekem ki. SOS ben kéne eladnom mert szombaton indulás van. :) Nem kell valakinek természetesen olcsóbban? Semmi baja még nem hordtam.
Nekem már borult fel jó nagy szélben, pedig én is lekötöztem és téglákkal kitámasztottam oldalról a gumikat is, és mégis felborult anno. Ráadásul neki a szomszéd garázsának. Az volt a mázlim, hogy a takarója, pont megvédte a fal karistolásától. Azért csak óvatosan.
helyes, helyes...
én meg egész nap azon izgulok, hogy fel fog-e dőlni otthon a motorom?! le van véve az első kerék, de én hülye nem kötöttem ki a vasat, csak áll a féltetőnk alatt, két kupac téglán, a telókon...
bár legfrissebb információim szerint elég stabilan áll, szóval valszeg nem lesz para...
Áhhh, nagyon szerettem volna, de olyan egy sz@r idő van, hogy lehetetlen lenne most szabad ég alatt motort szerelni. De addig is itthon felpolírozom, hogy mikor felteszem már szép legyen.
Hello! nagyon köszi... még hétfőn kiderül, hogy az enyém javítható-e?! ha azt mondják, hogy nem, akkor mindenképpen igényt tartanék rá... ami biztos, hogy az enyémnek a jobb oldalija ratyi... hogy a bal oldal is, azt sajna nem tudom...
viszont legjobb tudomásom szerint a két oldal megcserélhető... (persze értem én, hogy ami az egyik oldalon volt, az jobb is, ha az egyik oldalon marad... )
Láttam h ringen talán v hol versenyeztél is vele.Nagyon megkéöszönném ha tudnál valamit segíteni h a papírok mennyire vannak rendbe,motorikusan stb...
Esetleg még most is látod néha a motort?