Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kamotot, Burmit, redbaron-t kérdeztem utána is kérdeztek és japánba már nem csinálnak szívószelepekez ezekhez a 250-es mocikhoz :S
ezt hogy is kellene tennem?kicsit bővebben...
megfúrod háturró
miféle hülyeség ez hogy nem tudnak hozni? yakomoto, esetleg redbaron (nemtom külsősnek adnak-e el), vagy maga a kawa?
valaki megtudja mondani h lehetne a kipufogóból kikapni megbontás nélkül cuccokat... h még brutkóbb hangörvény legyen?
Sziasztok. Nem tudja valaki, h honnan tudnék szívószelepeket szerezni? :S bontókat már végig hívogattam és semmi:S és újat se tudnak hozni:S csináltatni nem lehet.... valakinek valami ötlet?
Hali,

lehet róla szó. Az elsőnek új ára 15-16 körül van. 10 ért odaadom neked ha az megfelel. Kb 1000Km et használtam, csak lecseréltem mert kaptam egy zsír új szettet. Megfelel neked?
Hali,

a tankra rámenő két porszívó csövet mennyiért adnád?
Sziasztok. Nagyon sok alkatrészem van a zxr 250 mocihoz, 2 van nekem és az egyiket sajnos meg kellett bontanom. Amik még +vannak: a motor alkatrészek: hengerfejek, dugók, főtengely,vezérműtengely,váltó,kuplung...., tank, hütő, váz, villák, lábtartók, komplett fékek, ülések, szivócső, kábelek, gyújtás elektronika, váltó-fékkar..... a képeken látható dolgok.

Továbbá érdekelne jó állapotú hátsó gumi, akár cserére is valami másra.
Külön-külön is eladod őket? Engem az első érdekelne! Azt mennyiért adnád?
Az enyémen a gégecső végén lévő gumi van szétrepedve amivel a fejidomhoz és a tankhoz csatlakozik. Ha olyat nem találok akkor minden féle képpen megkereslek!
Köszi a segítséget! Meg is rendeltem.
jaja 138as megálló tökéletes
Campona teljesen jó lenne... gondolom 138-as busszal jössz?! mert akkor majd hátul a buszmegállóban lesz a legpraktikusabb... nah, mmajd szólok, ha megjött a cucc...
Valakit esetleg még érdekel gumi?

Nekem is lenne egy szett eladó. Semmi baja nincs, az első 90% os a hátsó jó 50 körül, de jó gumi pályán nagyon tapad.

110/70 R17 - Conti Avenue
150/60 R18 - Bridgestone Battlax BT010R

köszi aztán majd egyeztetünk hogy hol tudom átvenni ,de ha neked jó akkor elmegyek a camponához.

Na ma kicseréltem a fékfolyadékot(Shell Advance Break Plus Dot.5.1) meg az első fékbetéteket(AP racing sintered)
Há' reménykedni azért már csak szabad... Komolyan nemtom, hogy mi lehet... valszeg jövő héten megy másik szerelőhöz, hátha az megtalálja minden bajok nyitját... mindenesetre egy új szinkron kell rá, mert jelenleg stabil a ~2000-es fordulattal, de valljuk be, az azért kicsit magasabb, mintsem ami illik...
első lámpa is megjön a jövő héten, gumedli is, és remélem, hogy a forgalmim sem fog sokba kerülni, mire visszakapom...
tömören, és velősen ennyi... így hajnali 1/4 3 felé...
Viktor, Péter feladtam a gumikat
ez már nem a romet pony h beköpi a gyertyát...
max ha dyno jet van benne lehetz a sok tögymörgéstől besokall...
ma adtam fel postán....
LOL!

nekem is mindent átnézett szerelőm töviről-hegyire... semmi...
bár, ha nehezen is, de mostanában indul... (már amikor megyek vele)
én még mindig nagyon remélem, hogy tényleg egy gyertyacsere megoldja a problémát... lehet, hogy tényleg olyan a motor konstrukciója, hogy egyszerűen beköpi a gyertyát, és idő kell, amíg a benya elpárolog onnan...
bár én hiszem, hogy valami kis szar, csipcsup hiba lesz vele... egy kopó tömítés, egy ferde cső, más viszkozitású olaj, nemtom...
Persze, ok... az is lehet, hogy el tudom dobni, vagy dobatni, nővérem arrafelé járkál... (mondjuk Csepel sem kicsi... :D)
megoldjuk... jah, a fizetés meg természetesen ráér akkor, ha már a kezedben lesz a gumi... mármint a motorgumi...
Én csepelen vagyok koliba de az úgy nem igazán fasza mert buzik a portások. Úgyhogy ha lehetne inkább hozzád aztán ha kell jövőhéten valamelyik délután kiviszem a pénzt vagy ha ráér akkor majd akkor elviszem ha megjött a cucc! Budafok innen nincs olyan messze.
én sem tudom mi a nyavaja lehet vele de hétfőn jön az új gyertya és ha akkor sem lesz jó akkor felgyújtom:D de ha 1 picit meg tolom akkor meg azonnal be indul, már új aksi van benne friss olaj, minden biztosíték sarut fel csiszoltam kicseréltem a az összes létező biztosítékot, erő van benne, milyen égő ha felülsz a gépre sokan látják és nem indul csak ha be tolod
minden ok , ezért is nem tudjuk mi a gond