Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy fizetnék is valakinek, ha odaadná egy műszaki vizsganap erejéig a jobbos féktárcsáját... (1-2e hufot)
első féktárcsa nekem is kéne... (((nagyon...)))
2000 km kb. Minden nap más országban aludtunk. 1.nap Szerbia fent a hegyekben, 2.nap Montenegró, Budva városban lent a tengerparton. 3.nap Horvátország valami kis városban lent a tengerparton, már nem tudom a nevét. 4.nap Bosznia, Tuzla városa. 5. nap hazaút. Leírhatatlanul szép tájakon vitt keresztül a kis Kawa és nem maradtam le a nagy hegyi emelkedőkön és a szerpentineken sem a többi nagy vastól. Nagyon jól bírta a strapát. Ahogy néztem olajhoz sem nagyon nyúlt, pedig az egyik srác KTM je és a Harley is csipegette az olajat. Ha valakinek egyszer lenne rá lehetősége, akkor mindenképpen próbálja ki ezt a körutazást, nem fogja megbánni. Viszont kipróbáltam a Harleyt egy 100KM en hát az a brutális nyers erő nagyon megfogott, bár még nem cserélném le a Kawát ha már ennyi szép helyre elvitt egy szó nélkül is. Persze nem csak azokban a városokban voltunk ahol megálltunk, de ha mindet leírnám, sose fejezném be ezt az írást.
De ismerős az a kipufogó...
Amúgy brutál szép a placc, amerre mentek...
Hány km volt ez a kis kiruccanás?

Asszem jobb is ha nem írok semmit. :)
Most nézem a tiédbe nem jó szerintem az én villám. az enyém kör ámpásba való!
Helló! teljesen jó állítókái-is! 30ért oda adom!
Szimeringek teljesen jók benne, maga a teló is hibátlan. Csere az nem igazán érdekel.

Maga a telók 24 ezer
Kipufogóval együtt 26 lenne.
nincs valakinek eladó első féktárcsája csak 1 darab kellene?
a teleszkop meg a kipu lehet érdekel mennyibe adnád csere esetleg valamire ami érdekelhet?
mennyire olcsoba adod a szimeringek jok benne?
jah értem, nekem még nem volt ilyen bajom azért nem tudtam
Hiába hosszan megy be az a cső, ha nem tömít a tömítő rendesen, simán kifúj. Enyém is ilyen volt. De vágtunk alá egy tömítő karikát pluszba és fasza volt utána.
Nem nem lesz baja :), ott azért hosszan megy be 1 cső nem fog kifüstölni :)
néztem ott ahol találkozik a cső meg a dob, ott van egy tömő anyag, annak nem lesz baja a cserélgetéstől? csak mert nekem sem állandóra kéne szerintem
Nem megy tőle rosszabban, csak sokkal nagyobb a hangja mert ugye nincs benne semmi....
Igen használtam még néha most is felrakom, (pl. strandra mentem ) csajoknak tetszett:D
Tatálkozni, Dabas,kecskemét,örkény,kunpeszér,lajosmizse, erre felé mozgok.
Merre tudnánk esetleg találkozni érte? használtad a kipufogót? jobban/rosszabban megy tőle a moci?
Hali! még mindig meg van a villa ha kéne vkinek. olcsóba oda adom!
Hát azért nem biztos hogy nagyon megéri!
az idomszett olyan 90ezer+posta,kell 1 láncszett az egy 30as,olaj minimum 10 és akkor még nincs első lámpa meg plexi!
Aki tehet az jöjjön el 2010. június 4. pénteken az esti motorozásra!
Ez egy jó ki vétel lehet http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zxr250-3823080

20
0 ra lealkudni eBay ről rendelni hozzá idomszettet és kész is
http://cgi.ebay.co.uk/ABS-Fairing-Kawasaki-ZXR-250-ZXR250-ZX2R-93-96-
AD-/230430077832?cmd=ViewItem&pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item35a6b3f38
8
vagyis bocsi, gyertyák 4 ezer a kipuf 5 ezer
szia ,4 ezer
Szia! engem a kipufogód lehet érdekelne... mennyi lenne az ára?