Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem itthon van a balos tükre... 2000ft utánvéttel?
Helsóztok!
Úgynéz ki jövőhéten megveszem végre az én kis ZXR-em csak annyi vele a bibi h az átíráshoz kell a műszaki és nincs rajta eggyetlen tükör sem.Tudna valaki segíteni hogy esetleg van neki otthon egy pár vagy pest közelébe esetleg arra a napra amikor vizsgázik a motor kölcsönadná.
Előre is köszönöm.
Azt már elvitték, hátsó oldalidomok vannak még lábtartók, villa, váz, műanyagok,, hütő..... nah meg a teljes blokk, hátsó lámpa, apróságok még
amúgy látom, hogy vannak fölös cuccaid... esetleg az oldalidomok melletti lyukacsos fekete műanyag idomok nincsenek meg? az érdekelne...
Hétfőn megyek beméretni :S, de azt mondják ezeknél előbb a fesz. szabályzó szarik be... de az biztos, h jó
generátorod biztos jó? lehet, hogy nem tölt rendesen, és az aksit egyszerűen leszívja a lampion...
:S (szerintem)
Megint van 1 nagyon nagy problémám :S

Ha rárakom a világítást, leszívja az aksit :S sőt, ha üresbe megy az alapjárat és reflektor is rajta van, akkor egy 10 perc után leáll magától a motor:S:S

Feszültség szabályzóm az jó, azt cseréltem, aksim szintén jó abból is volt másik..... nem tudom mi lehet:S. A műszerfal is ki an kötve csak a világítást hagytam meg.Kábeleket is átnéztem, izzókat is:S

Ha nincs világítás akkor indul pöcre :S rárakom utána már nem:S semmi kajak nincs benne:S valaki help :S ha van ötlet :S
2.0-2.1elől hátul bármilyen utcai gumiba mehet ....
Üdv!
Mennyi az ajánlott keréknyomás (bár) zxr 250 esetében? (első-hátsó gumi)
Régi, de szar...
Elől megy megy a csuka, mögötte a kárász, a reményhal meg utoljára.
háát így már késő volt bocsika, majd ha legközelebb arra járok és meglesz még akkor megnézem.. nem kizárt, hogy a jövőhét
Tudod, én már nem reménykedek...
Szia, bocsi csak most láttam, h írtál :S

Itt a számom úgyis publukis mert sok alkatrészt árulok, lehet lesz 2 héten belül féktárcsa is eladó.
Ha legközelebb erre jársz szólj.
20 / 254 67 47
De reméljük ez nem olyan lesz, hogy 90 fokos hajlása lesz.
ez lesz, már megrendeltem a sráctól...
Tegyed fölfelé oszt vigyed vizsgára.
nah, utolsó eset, hogy a féktárcsával kapcsolatban offolom a topicot: szerintetek az nagy para, ha a jobb féktárcsa helyére egy balost teszek fel? a különbség elméletileg csak annyi, hogy a lyukak nem lesznek szimmetrikusak a másik oldallal... (((ennyi, kész, befejeztem... )))
Nézd csak meg sztem megéri . Köszi és vigyázni fogok rá . Neked meg akkor sok szerencsét a vételehz.....
add meg lágyszi a számod, holnap megyek dabasra ha lesz időm rádcsörgök és megnézem
aha, én is azért néztem mert viszonylag olcsó, és mert jól is néz ki.:) Szerintem én is veszek majd egy ilyet:) Sok balesetmentes közlekedést vele:)
Hát eddig kétszer mentem benne de nem volt vele semmi bajom sztem jó kis cucc. Protektorok is elég jok benne bár remélem soha nem fogom megtapasztalni h milyen védelmet nyujtanak. És az ára is viszonylag elfogadható volt.
Én is pont ezt néztem ki a shox-nál, csak nem tudtam így látatlanba hogy mennyire lehet jó..., elmenni megnézni pedig még nem volt kedvem . Jó cucc amúgy? A protektorok minősége milyen?
Lett új bőrruhám. :D Elég kényelmetlen volt eleinte de kezdek hozzászokni. XD