Helsóztok!
Úgynéz ki jövőhéten megveszem végre az én kis ZXR-em csak annyi vele a bibi h az átíráshoz kell a műszaki és nincs rajta eggyetlen tükör sem.Tudna valaki segíteni hogy esetleg van neki otthon egy pár vagy pest közelébe esetleg arra a napra amikor vizsgázik a motor kölcsönadná.
Előre is köszönöm.
Ha rárakom a világítást, leszívja az aksit :S sőt, ha üresbe megy az alapjárat és reflektor is rajta van, akkor egy 10 perc után leáll magától a motor:S:S
Feszültség szabályzóm az jó, azt cseréltem, aksim szintén jó abból is volt másik..... nem tudom mi lehet:S. A műszerfal is ki an kötve csak a világítást hagytam meg.Kábeleket is átnéztem, izzókat is:S
Ha nincs világítás akkor indul pöcre :S rárakom utána már nem:S semmi kajak nincs benne:S valaki help :S ha van ötlet :S
nah, utolsó eset, hogy a féktárcsával kapcsolatban offolom a topicot: szerintetek az nagy para, ha a jobb féktárcsa helyére egy balost teszek fel? a különbség elméletileg csak annyi, hogy a lyukak nem lesznek szimmetrikusak a másik oldallal... (((ennyi, kész, befejeztem... )))
Hát eddig kétszer mentem benne de nem volt vele semmi bajom sztem jó kis cucc. Protektorok is elég jok benne bár remélem soha nem fogom megtapasztalni h milyen védelmet nyujtanak. És az ára is viszonylag elfogadható volt.
Én is pont ezt néztem ki a shox-nál, csak nem tudtam így látatlanba hogy mennyire lehet jó..., elmenni megnézni pedig még nem volt kedvem . Jó cucc amúgy? A protektorok minősége milyen?
Úgynéz ki jövőhéten megveszem végre az én kis ZXR-em csak annyi vele a bibi h az átíráshoz kell a műszaki és nincs rajta eggyetlen tükör sem.Tudna valaki segíteni hogy esetleg van neki otthon egy pár vagy pest közelébe esetleg arra a napra amikor vizsgázik a motor kölcsönadná.
Előre is köszönöm.
Ha rárakom a világítást, leszívja az aksit :S sőt, ha üresbe megy az alapjárat és reflektor is rajta van, akkor egy 10 perc után leáll magától a motor:S:S
Feszültség szabályzóm az jó, azt cseréltem, aksim szintén jó abból is volt másik..... nem tudom mi lehet:S. A műszerfal is ki an kötve csak a világítást hagytam meg.Kábeleket is átnéztem, izzókat is:S
Ha nincs világítás akkor indul pöcre :S rárakom utána már nem:S semmi kajak nincs benne:S valaki help :S ha van ötlet :S
Mennyi az ajánlott keréknyomás (bár) zxr 250 esetében? (első-hátsó gumi)
Itt a számom úgyis publukis mert sok alkatrészt árulok, lehet lesz 2 héten belül féktárcsa is eladó.
Ha legközelebb erre jársz szólj.
20 / 254 67 47