elképesztő erejű az ábrázolásod, ahogy átjön a mondanivaló, szinte kiszakítja a monitort, élettől duzzad ez a kép, egy világ van benne pár egyszerű vonallal, és látszik hogy a szellemed teljes erejével alkottad ezt a csodát!
Csodálatos ez a rajz vazz Nekem befért az biztos! Kérdezz meg valami szakit az majd megmondja Remélem el megy mind kettő mert drága a benzin a gixeff-be
biztos, hogy befér a sárhányó mellé? mert nekem éppen koppra fér el a mostani gumedlim... és a manual 110/70-et erőltet...
mindegy, elvileg mennie kell, szal az elsőre igényt tartok...
Az első 3kép az batlax bt14 120/70-es a hátsó pedig batlax bt20 160/60as együtt 18, különa hátsó 10, az első 9:D A képen kcisit koszosak mert a garázst épp felújítottuk a vevőnek lemosom
de valaki tényleg, ha tudja, hogy klappol-e a 400-as meg a 250-es ZXR első lámpája, az mondja már meg...
van egy jónak tűnő vétel, de falsra nem akarok beleszaladni...
megegyezhetnénk, hogy első az enyém, hátsó a tiéd...
Amúgy találtam ebay-en lámpát... mondjuk 400-hoz írják, de elméletileg klappol a kettő... szóval... valakinek van már tapasztalata ebay-es vásárlással kapcsolatban? kb mennyi a postaköltség?
Hát, lehet, hogy az első az majd érdekelne... de majd msnen...
Amúgy a lámpát tegnap elvitték... szal ha bárki tudna valami mást, akkor szívesen venném...
De ahogy elnéztem, a 400-é is jó helyette, szóval olyan is jöhetne...
Én kérek elnézést... mellékelek egy képet, hogy még jobban összezavarjalak...
mindegy, elvileg mennie kell, szal az elsőre igényt tartok...
van egy jónak tűnő vétel, de falsra nem akarok beleszaladni...
gyetya ha kell tudok adni mobilszámot! nekem egy 10ért hozta az iridiumos CR9EIX-et!
ha jo ez az árkategória ia
www.nagyvas.hu
Kawasaki ZX 250 (ZXR 250) 1993 -
170095 NGK CR9E gyújtógyertya 2030 Ft /db
170112 NGK CR9EVX gyújtógyertya 4360 Ft /db
170117 NGK CR9EIX gyújtógyertya 4335 Ft /db
Amúgy találtam ebay-en lámpát... mondjuk 400-hoz írják, de elméletileg klappol a kettő... szóval... valakinek van már tapasztalata ebay-es vásárlással kapcsolatban? kb mennyi a postaköltség?
Amúgy a lámpát tegnap elvitték... szal ha bárki tudna valami mást, akkor szívesen venném...
De ahogy elnéztem, a 400-é is jó helyette, szóval olyan is jöhetne...