Szerintem: olajszínű-e a füst, mennyire kopottak a fékbetétek, mennyi km van benne,(sztem ez fontos olyan motoroknál amik ennyire pörögnek), egy nyomon fut-e, meg hát hogy jól húz-e, nem dadog-e, meg hogy úgy egybe legyen az egész . am lehet h kihagytam még jó pár létfontosságú dolgot...dehát már este van
hát, baronosok pl 3000enkénti olajcserét ajánlanak, egy szűrő ilyne 1500ft körül van asszem de lehet hoyg max 2000, olaj annyi amennyi, azt te veszed ami tetszik, a többi ingyenvan, fékbetét tizenvalamennyi, de jó sokáig tart, az nem para, ezeken a gumi is elmegy 10ezret tuti, de inkább többet. láncszettet meg 20körülre saccolom, de az se egy szezon alatt megy szét de nem értek az ilyesmihez
Nem úgy van hogy ha a forgalmiban 25 kw van írva? Nekem a1-es jogsim(azzal lehet 11 kw-ig ) van és az tiltja a 250 ccm-es motor vezetését. Azért kell csinálom ak-t hogy lehessen vezetni a 250 ccm-es motort. Én így tudom. De javítsatok ki még1x ha nem így van.
Helósztok!
Szeretnék veni egy 250-es ZXR-t és lenne pár kérdésem.
Tudnátok árakat írni körülbelüli időszakos szervizekre.Fék,lánc,olaj,szűrők,gumi,stb...Hány km-enként kell körülbelül és mennyibe kerülnek?És h mire kellene odafigyelni megvételkor?Sajnálom ha már volt ilyen kérdés de nem olvastam végig.Köszönöm a segítséget.
Remélhetőleg egy leendő kawás
Ha sok pénzed van és mondjuk valami rendőr ismerősöd akkor bármit meg lehet oldalni..
250-es létére nagyon jól megy és a hangja is nagyon ott van. Viszont alkatrészeket elég nehéz és drága hozzá szerezni..
Látom kecskeméti vagy, menj be a kawaboltba és kérdezd meg Papp Lacit mi a véleménye ezekről a motorokról.
(ja és üzenem neki, hogy nem jött meg a kawás pulcsim, amit még tavaly novemberbe rendeltem )
És ez kivitelezhető egy olyan zxr250 nél is ami egyszer mondjuk 25 kw os papírral volt forgalomba helyezve? Vagy egy olyan kell amit már az országba úgy hoznak be hogy 11 kw -os? Amúgy mesélsz nekem egy kicsit róla, hogy hogy megy? Alkatrészellátás az milyen, hozzá és mennyibe kerül ?
Nagyon szép a Kawád!
Lehet hülyét fogok kérdezni , ezért ne oltsatok le
Kawasaki zx250r típusú mocit A1 es jogsival el lehet használni? Vagy esetleg létezik olyan aki így használja? Valami tapasztalat?
meg van szakadva vagy csak precizitásból szeretnél újat?
nekem annó el volt szakadva jól bemasszáztam a tömítés mint a két felét és sehol nem ereszetett utánna... mondjuk 4.000Ft.s Locitite volt
Nem jól áll..
Az ON a nyitott állás, az legyen a nyílnál és hagyd is úgy mindig, mert ez a motor automata zárja és nyitja. Csak akkor kell hozzányúlni ha kevés a benzin akkor kell tartalékra rakni. (szerintem ezért nem indul, mert nincs nyitva a csap és nem kap elég anyagot, fél év állás után egy kicsit tovább kell indítgatni míg bejut a benzin a karbiba.)
De szépen tekeri az önindító?
Esetleg valaki hogy miket érdemes megnézni egy használt motoron?
Köszönettel
Szeretnék veni egy 250-es ZXR-t és lenne pár kérdésem.
Tudnátok árakat írni körülbelüli időszakos szervizekre.Fék,lánc,olaj,szűrők,gumi,stb...Hány km-enként kell körülbelül és mennyibe kerülnek?És h mire kellene odafigyelni megvételkor?Sajnálom ha már volt ilyen kérdés de nem olvastam végig.Köszönöm a segítséget.
Remélhetőleg egy leendő kawás
250-es létére nagyon jól megy és a hangja is nagyon ott van. Viszont alkatrészeket elég nehéz és drága hozzá szerezni..
Látom kecskeméti vagy, menj be a kawaboltba és kérdezd meg Papp Lacit mi a véleménye ezekről a motorokról.
(ja és üzenem neki, hogy nem jött meg a kawás pulcsim, amit még tavaly novemberbe rendeltem )
Nagyon szép a Kawád!
Előre is köszi!
Ha a forgalmijába 11kW van írva akkor lehet.
Lehet hülyét fogok kérdezni , ezért ne oltsatok le
Kawasaki zx250r típusú mocit A1 es jogsival el lehet használni? Vagy esetleg létezik olyan aki így használja? Valami tapasztalat?
Előre is köszi!
De legalább valahogy egy kis zöld csíkot csempészhettél volna bele...
keresek Kawasaki zxr 250est alkatrésznek...
a Motorja legyen jó.. olyan 150ezer ft-ig
tel. 06203386215.. csak délután
Msn:lebar14@freemail.hu
Ha már így belemerültetek a szakmai turpisságokba, akkor valaki megmondhatná: 10-es paraskálán mekkora, ha "szemmel" láthatólag fogy az olaj?!
nekem annó el volt szakadva jól bemasszáztam a tömítés mint a két felét és sehol nem ereszetett utánna... mondjuk 4.000Ft.s Locitite volt
Az ON a nyitott állás, az legyen a nyílnál és hagyd is úgy mindig, mert ez a motor automata zárja és nyitja. Csak akkor kell hozzányúlni ha kevés a benzin akkor kell tartalékra rakni. (szerintem ezért nem indul, mert nincs nyitva a csap és nem kap elég anyagot, fél év állás után egy kicsit tovább kell indítgatni míg bejut a benzin a karbiba.)
De szépen tekeri az önindító?