Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah, megnéztem... nekem Banner 50914 van...
gyártási száma: 0904101000
szélesség: 13
mélység: 7 - 7,5
magasságot nem tudom, annyira nem szedtem szét, hogy azt le tudjam mérni...
elméletileg ilyen...
heló megadom az msn cimem!
vegyél fel és külgyél róla képeket!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
jön a hülye kérdés: a te előző aksiddal mi van?! azt nem lehet lemérni?
mindenesetre tartom, hogyha hazaérek, akkor lemérem neked...
áh, ez ránézésre semmiség... az idomok könnyen javíthatók, a dekninek oda a festése (naés?! :), index sem nagy tétel...
hidd el, ha a lámpád törik, akkor rágott volna az ideg... cirka 30e egyből...
így ránézésre ez az egész hóbelevanc javítás nem lesz annyi... motorozni meg az idomok nélkül is lehet, mert ránézésre nincsen műszakilag kritikus hiba rajta...
ne keseredj el Peti
szinte minden javítható!
váz, futómű, blokk OK akkor semmi gond........

Üdv: Viktor
A bal oldala lett oda. Főleg a műanayg idomok, meg a dekni. De a fejidom is durva...
az index kirepült vezetékestől...:S
De am sztem még egész jól megúsztam, mert egy darabon már füvön csúszott...
Nekem nem sok bajom lett, megvédett a ruha. Pár helyen 1-2 horzsolást, ahol a ruci se bírta már.. De semmi komoly, meg egy két ütés, de semmiség. MIkor megláttam a motort, akkor viszont egyből pffff...:S Kissé kiakadtam
azt vágom, csak az a para h ezek a seggarcu boltosok azt akarják tudni h milyen típusu mert nem mindegy állítólag h méretre befér-e...és kb. már a 10. motoros boltot hivom fel és mindegyik ezt mondja...és egyik sem ismeri ezt a motor tipust...kivagyok idegileg...
12 V 6Ah ... ez van manualban... hogy ezen kívül zselés, vagy sima, vagy Bull, vagy nemtommilyengyártójú, az szerintem tökmindegy... de ha gondolod, mikor hazamegyek megnézem, hogy az enyém egészen pontosan milyen?!
ehjnye... melyik oldala feküdt meg, jobb, vagy a bal?
csak mert ha bal, akkor pl. deknit tudok adni, nálam az szenvedett a legjobban... ha jobbos, akkor meg gondolom a kipuff maradt ott nyomokban...

Még jó, hogy neked nem lett bajod... járhattál volna úgy, mint Szkráccs... (ugye nem jártál úgy?! )
egészen pontosan kellene a típus!
hello emeberek! hanyas aksi kell ebbe a zxr 250-esbe?
Üdv srácok
Ma szépet csúsztam a kawiccsal, eléggé lezúztam az oldalát. Faszántosan megdobott az út, kiestem az út szélére ahol már nem tudtam megfogni a gépet. Szóval jónapom van...
vagy ha azt meg tudod te is oldani, és vállalod a forgalomba visszahelyezést (össz. tuti, hogy kevesebb, mint 50e huf) akkor 350e i.áron a tiéd... ha érdekel, akkor msn-en, vagy mailben többet tudok mondani...
Hát, ha vársz ~2 hetet, akkor az enyém játszhat... csak még műszaki vizsgát akarom megcsinálni rá...
sziasztok azt szereném megkérdezni hogy nem e tud valaki 250-es mocit 11kw-ost eladót?

előre is köszi a választ
Igen, közben rájöttem, hogy benéztem... csak reméltem, hogy más nem veszi észre...
Értem. Hát még nincs komoly baja a vezérműláncnak, de már kezdem hallani hogy csörög picit. (1 hónapja volt szerelőnél, azt mondta hogy ő nem hallott semmi csörgést) Csak érdeklődtem, hogy mennyibe kerül egy vezlánc. Ha kell valami alkatrész akkor szólok.
Plexi már nincs. V.lánc 5 ezer, feszítő 5 ezer ha kell hozzá.
Mindig ezen a néven vagyok fent :D tárcsát beszéltük szaladj el és megnézed :) mi az az 52 km-er rendszám meg semmi nélkül XD
Vezérműlánc mennyi? És a plexi megvan még?
most nézem, hogy ezt már beszéltük, csak kismillió néven vagy fent...
jobbos féktárcsa hogy-é lenne? fullpöpec vagy relatíve ergya?
tudtommal nem passzol a kettő...
Igaz:S passzolom.
Mert nem biztos h a felfogatása jo e....