Tényleg szerintetek befér még előre a 120/70 R17? Vagy az már nagyon necces? Most a 110/70 van csak azt sem szeretném hogy a méret miatt ne tudjam úgy döntögetni kakucson.
Itt nálunk van ilyen nagy autófelszerelési bolt, úgy hívják, Homasita, és ott találtam véletlen mikor nézelődtem. De nagyon kafa, ma is teszteltem és egész jól mér. Szél sem nagyon befolyásolja.
Ma volt egy kis időm és végre beraktam a mocimba az órát és egyben digitális hőmérőt is. A világítás automatikusan kapcsol fel a kulcs elfordításával, és világítással együtt. Alapból csak az óra megy. Mellette írja a külső hőmérsékletet és a motor hőmérsékletét. Nem volt drága 4000 Ft ból meg is úsztam. Két színt tud. Kéket és narancssárgás pirosat. De műszerfalhoz a narancs megy nagyon. Hát ennyi lett volna így hirtelen.
Skacok, fél év után tegnap először MOTOROZTAM!
Übermegagiga hangja van, iszonyatosan megy, és no csörgés, szép alapjárat...
Már csak az idomokat viszem festőhöz szombaton, meg egy nagymosás lesz hétvégén, és már mehet is a műszaki vizsgára... tip-top gép lesz pár napon (/héten) belül...
Kár, hogy nincs benzinre sem pénzem...
ha az agyam nem botránkoztat meg, akkor azt kell kijelentsem, hogy többé-kevésbe olyan 2.6 - 2.8 literál között mozog...
mindenesetre 3 liter olaj több, mint elég... (kb. 2 - 4 dl-rel...)
Szkráccs tudja a pontos szűrőszámot, de mintha HF303 lenne...
visszavonom ez esetben. a 120as a gyári elöre. nekem is akkora volt.