Hát, most megfogtál...
Nekem rohadtul a FDB313P rémlik, de lehet, hogy az FDB314P lesz a nyerő... meg kéne nézned, hogy a tiédre melyik hasonlít... De szerintem az első lesz a nyertes...
Ezer köszönet! Csak azt elfelejtettem mondani hogy hátsó is kéne. De ahhoz meg alig találok. Ami van a fékbetét katalógusban lévő szám, az alapján még a google sem dob találatot. Ez a típusa EBC ből FA067/3. De ilyen meg egyszerűen nem létezik. Tudsz a hátsóhoz is mondani?
Ferodo első
hátsót meg ezután tudsz találni...
amúgy nemrég mondta valaki, hogy hol kapni (nem Ferodo-t), mennyiért, és miért kurva jó, ha azt veszed?!
Tudna valaki segíteni, hogy honnan tudnék beszerezni fékbetétet a kawához? Esetleg egy cikkszám, típusszám, kb milyen árakon megy? Előre is köszönöm a segítséget!
Nos, a tényállás a köv.: az esedékes műszaki vizsga miatt mindenképpen fel kell dobnom rá a sárhányókat... utána meg nem tudom, hogy mennyi kedvem lesz leszedni... így inkább azt mondom, hogy az enyém mégis offos...
Üdv feladtam :D nem találok sehol sem C1 es típusra való féktárcsát :S
marad EBC 55 ezeré ha lesz rávaló vagy gyártatni 20 ezer körül ... de abban nem bízok +
tud valaki eladó tárcsát ?:D
Hát azért Burmiéknál még nem láttam, hogy valaha is változtatták volna a weblapjukat. Szerintem rég nincs nekik már hozzá semmijük. Én is voltam anno ott, hogy kéne km óra spirál, az se volt pedig fent van. Rákérdeztem akkor milyen alkatrészek vannak még, közölték hogy nem nagyon van. Én inkább a lakihegyi bontót ajánlom. Normálisak, segítőkészek, és talán az árakkal sincsenek elszállva.
Logót, meg matricással csináltatnám amúgy is, csak előtte megcsinálom Corel ben, hogy szerkesztésért ne kelljen fizetnem. De köszi a képeket.
Én úgy szoktam csinálni hogy a googleba beírom hogy ZXR logo azt a képet lementem és mivel elég kicsi felnagyítom,és tükrözöm.A matrica papírt ráteszem a monitorra és körberajzolom majd kivágom.
csináltam már zxr logot 12es számot berik logót Micael Jackson alakot is
Nincs valakinek képe, vagy akár Corel Draw mintája a ZXR logóhoz, meg a Kawasaki felirathoz, meg a 250-hez? Meg ha a méretek is meglennének hozzá azt is nagyon megköszönném. Bár gondolom ilyen szép időben most mindenki kint motorozik.
hello nekem kelene zxr 250-re gyújtás kapcsoló meg ha tud valaki akkor valami szerelési rajz is kellene mert először van ilyen gépem és 1-2 dolog nem tiszta vele kapcsolatban légyszi segítsetek előre is köszönöm
Nekem rohadtul a FDB313P rémlik, de lehet, hogy az FDB314P lesz a nyerő... meg kéne nézned, hogy a tiédre melyik hasonlít... De szerintem az első lesz a nyertes...