Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
8db szívószelep kellene egy ismerősömnek nagyon fontos lenne!
alvázszáma:ZX250A011425
a tied tökéletes(lenne)
az milyen? nekem '96-os vasam van... eddig nem tettem fel a sárvédőt, bár mostanában gondolkoztam rajta...
ha mégsem, akkor lesz...
Nincs mit.
nincs valakinek egy "C"-s első sárvédője?
akartam volt mondani, hogy a venti vezetékének lefelé kell néznie... csak én se tudtam...
Oh ezer köszönet! Utólag már én is rájöttem, hogy a manualban benne kell, hogy legyen, csak a laptopom amin van pont szervizben van. Ma már azt hiszem végre összeáll teljesen a vasam. Jön egyik barátom és segít összepakolni. Ma addig nem megyek haza még kész nincs.
szelepek elmentek vadászni!
nyitva vannak! szelep hézagot kell állítani!
hááát én kompresszió hiányra szavazok akkor. Ha kap benyát meg a szikra is fasza akkor szerintem csak az lehet...
Nekem is pont ez volt,még azt próbáld ki hogy tolásra indul-e
Sziasztok!egy kis segítségre lenne szükségem Kawasaki ZXR250-em van és egy olyan problémám van vele h. akárhogy próbálom bármit csinálok vele nem akar beindulni,most vettem bele új akksit,benzin van benn,szétszedtem megnéztem jön is belöle a benzin a csapnál.Gyertyák rendben egyszerüen nem tom mi lehet vele.Ráadom a gyújtást önindítózok teker normálisan aztán néha egy nagyon kicsit belepöffen aztán semmi!próbáltam szivatóval anélkül de semmi.ha vki tud segítsen köszönöm szépen
csodálkozol? még mindig dolgozom...
Te oszt kíszen vagy mint a meg nem csinált matekházi.
Nem nem értettem, csak szeretem volna máshogy érteni...

Mit nem értesz ezen?!
Jól van, csak olyan egyértelmű volt mint ez egyszer egy az hat. Ezért nem értettem mit nem értesz.
"normál méretes gyűrűszett (mind a 4 dugattyúhoz), dugattyúk, henger, esetleg hengerfej"

Tudom, hülye vagyok, de annyira nem...

Ez sem olcsó, de mindenesetre Big-Bang alatti ár... meglátjuk, hogy kell-e?! Mindenesetre köszi!
Ne legyél mán ilyen értetlen.
Csak gyürüt kérdeztél nem?
ezt hogyan kéne értenem?
a gyűrű dugónként 9980 huf, vagy a dugó+gyűrű dugónként 9980?
Ez a kép segít?
Megnéztem!

Dugónként 9980ft

www. steelhorsemotor .hu
Nemigazán rá való. Kicsit kisebb, kawa ülés, de mégsem tökéletes. Kényelmes meg minden, nem erről van szó, de ha 6000 Ft ért hozzám vágtak volna egy gyári hibátlant akkor azért elfogadtam volna. :)

Tegnap végre sikerült kicserélni a gyertyákat, feltölteni az új olajjal meg kicserélni az olajszűrőt. Hát tényleg le kellett bontani a teljes vízhűtőt, és ventilátort előröl. Így teljesen hozzá lehet férni. Ráadásul ahogy néztem előző tulaj valami dupla pólusút rakott bele, ami nem igazán belevaló. Megjárattam az új gyertyákat, úgy, hogy kint voltak és azok sokkal szebb és nagyobb szikrákat adtak. Kíváncsi leszek rá, mennyivel lesz jobb. Meg kimértem az aksimat és úgy néz ki az is csere érett lesz, mert töltés után a feszültség csak 12.17V, ma megyek is az újért. Tényleg valaki meg tudná mondani, hogyan áll a ventilátor a vízhűtőn? Melyik része van felül? Mert azt elfelejtettem megnézni leszedéskor. A fémmel takart része van alul, vagy ezt nem jól tudom?
csáp!
tegnap kicsit el voltam havazva... ami érdekelne, egyenlőre még csak ár tekintetében, az normál méretes gyűrűszett (mind a 4 dugattyúhoz), dugattyúk, henger, esetleg hengerfej (bár abból 2 van nekem is, valamelyik csak jó...)
alvázszám: ZX250C011952
csumi
sürgősen kell nekem egy zxr 250es alkatrésznek..
a motorja legyen jó..
elérhetőség..:06304534200
Szia!

Milyen kawa alkatrész kell? Alvázszámot is adjál!
Nekem így volt a kompresszió a hengerekben:
#1-8bar
#2-2bar
#3-2bar
#4-8bar

Ezut
án lett kicserélve az összes szelepszárszimering és becsiszolva az összes szelep. utána lett 10.5 mindenhol.