Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs mit. Hát így mutat jól, az nem lenne valami fasza, hogy elvész a tankon mert olyan pici.
wow jóó hosszú! Akkor elég szar a szemmértékem:D Köszi szépen!
Attól hosszabb, kb 20cm*5-6cm.
Aloha!

Most csináltatok egy zxr feliratot a tankra. szkráccs nem tudod véletlenül kb. hány centi x hány centi ? Néztem a kis kawád, tökre ugyan ezt a matricát akarom. Nem emlékszel mekkora lehetett? Lövésem sincs mik a megfelelő paraméterei. 15x5 cm? maybe?
igazából ehhez nem kell szemmérték...

Válasszunk ki egy pontot a térben...
ebből a pontból tetszőleges irányba körívet húzunk... a körív metsző pontjai lesznek az u.n. Biztos pontok (jelöljük B-vel)...
a többi pontot negatív gyökkel megszorozva, egy konstans Pszi determinánssal deriváljuk...
A B halmazt azzal megegyező, de ellentétes előjelű egész, vagy nem egész számokkal megfeleltetjük...
A képzett két főhalmazot egy tangens-hyperbolikus függvényen ábrázoljuk, 3 tengelyű koordináta rendszerben...
A képzett függvénydiagramra beleintegráljuk a kiinduló képet...
És vonalzó segítségével (ismerve annak bemetszési skáláját) lemérjük a méretarányos,- vagy nem arányos képről...
Az így kapott értéket már csak kerekíteni, és ízlés szerint sóval, borsóval kell fűszerezni...

További jó időtöltést, és kellemes napot kívánok... Viszont látásra!

Hát nekem elég értékes a szemm értékem.
Kinek jó a szemmértéke?
kérdés, hogy mekkora a lyuktávolság?!
Hát télleg arra hasonlit:D
Ezek nem kawa tükrök inkább?
Hát, sajna csak a jobbos van meg... vagyis a múltkor a balost adtam oda egy sorstársnak... esetleg, ha van neki, akkor Racsitól meg lehet kérdezni...
Hát a zárójelkettőspontkettőspontzárójel.
ki az a Peti?
Hát ebben az esetben ha valóban van Petinek, jobb lesz ha megbótolod vele.
Ez a tükör asszem törve volt, keményen össze van ragasztva. Olyan szinten nem lehet hajlítgatni, hogy ha próbálom recseg az idom. Meg sem moccan sem az idomhoz csatlakozó része, sem pedig a gömbcsuklós tükrös rész. A tükör is be van ragasztva, tök fehér a széle. Gondolom az előző tulaj próbálgatta helyrehozni kisebb sikerrel :D Már próbáltam helyrehozatni, illetve szó volt róla...de megnézem milyen lehetőségeim vannak még, csak hogy kb. tisztában legyek az árakkal is meg minden. :D Ha sikerül baráti áron találni valami jó kis tükröt, akkor lehet, hogy az lesz:D
Hali
ÓÓÓ hát ha csak ennyi a baj, nehogy vegyél másikat. A hajlásra annyit hogy szétcsavarozod és átcsiszolgatod azt a 2 alátétet ami ott található. Enyém is ilyen volt mikor megvettem. A festésre meg hát annyi, hogy átcsiszolod a felületet, a tükör részt beragasztgatod valamivel, majd elviszed festőhöz vagy valami jobb minőségű fújós festékkel átfújod.
Szevasztok!

Köszi köszi! A bal oldali tükrömet az istennek nem tudom behajtani, meg sajnos a festék is lekopott róla itt-ott. )::( mindenképp szólj, ha van felesleg tükröd! Aztán majd megbeszéljük. :D Szép napot!
Talán így jó lesz, nem lépek be külön a kawasaki tükrökhöz hanem az összeset linkelem.link
Na ezt nem értem, mindig mikor linkelek valamit, egyből megnyitom én is hogy jó-e? Ez is jó volt, viszont most nálam is ugyanazt írja ki mint nálad.
amúgy szép a gép...
Te aztán tudsz linkelni...
"Nincs termék ebben a kategóriában"....

Amúgy holnap (ma) megnézem, lehet hogy elfekvőben van gyári... (én nem olyat használok... )
Nincs mit.
Köszi szépen!:)
Hello
Itt tudsz választani.
Sziasztok!

Kis ziximre keresek a bal oldalra tükröt. Van-e valakinek felesleges? Hol tudnék ilyet beszerezni?
Előre is köszi a segítséget.

Üdv:
Zsolti