Nah, utoljára felteszem a kérdést, bár szerintem még mindig nem fog tudni senki sem válaszolni...
Nem tud valaki valami helyet, vagy emberkét, akinek lenne bontott, JÓ! főtengelye ZXR 250-hez?
valamint ki/mit hallott olyan technológiáról, hogy a kopott csapra krómot visznek fel, és ezzel növelik a csapágyméretet? mennyire megbízható, strapabíró technológia ez?
hááát végülis én nem unalmamba végezném el a mtorszerelő szakmát hanem azért hogy megéljek valamiből....
Meg elméletileg van versenyszerelőképzés is az meg nagyon érdekelne. Lehet hogy érdekesen hangzik de itt szerintem hamarabb lehet karriert építeni és magasabb szintre jutni mint a repülésbe.
Itthon például a ferihegyen szakácsok meg asztalosok szerelnek gépeket,azért mert olcsóbban dolgoznak ha a szerelő meg megkapja a szakszolgálati engedélyét akkor az első dolga hogy elhúz külföldre 10szeres fizetésért! de tudok még egy-két érdekességet,meglepő dolgot mesélni.
én majdnem elvégeztem, de sok értelme nincs, hascak aznem, hogy tudom hogy mi midnen lehet ah iba, és mennyire nincs MEGFELELŐ felszerelésem hozzá. (persze kókányul meg lehetne cisnálni bármit bármivel szinte)
motorszerelő sulit még én is meg akarom csinálni 1x mert szerintem az az igazi motoros aki saját motorját tudja szerelni ...
Jó kis szakma az a rep.gép szerelő hátha tudsz benne dolgozni ...
USA-ban biztos tudnál ott rahedli sok repülő van.motor is sok van azt is lehet szerelni sőt a motor még olcsó is
hát nem tul komoly a suli azt elárulom.
tantárgyak:aerodinamika,hajtóműtan,repvil
lamosság,szerkezettan meg a gyakorlat. kb ennyi. Amúgy 2 nap a gyakorlat és 3 nap meg suli.
Csak sajnos kb 20%az esélye hogy szakmán belül el tudunk helyezkedni ,úgyhogy lehet hogy jelentkezek motorszerelőnek,meg őszintén szólva a motor sokkal jobban is érdekel...
Én 20 éves vagyok,és önerőlből lettem senki
Amugy AK-s jogsim van tavasszal jár le a 2év ugyhogy megyek A-ra!
....amugy megvannak a fasza iridiumos gyertyák is
már csak a lánc kell,és szezonra kész
Mázlid van, pont van egy eltört seprűnyelem. A tört végénél picit ráesztergálsz ráspollyal vagy fafűrésszel és mehet a zxr-be. Olyat gyorsul majd vele beszarsz. Meg vannak nagyon állat sportgyertyáim, karácsonyról maradt meg, van lila és piros. Nem ám ilyen szar szikrázós NGK, ez állandóan lángol, olyan égést biztosít, hogy még az a benzin is elég tőle ami a tankban sincs.
Nem tud valaki valami helyet, vagy emberkét, akinek lenne bontott, JÓ! főtengelye ZXR 250-hez?
valamint ki/mit hallott olyan technológiáról, hogy a kopott csapra krómot visznek fel, és ezzel növelik a csapágyméretet? mennyire megbízható, strapabíró technológia ez?