Hali!
Merem ajánlani a kamotot! Ugyan annyi mint a big bang de szerintem gyorsabban meghozzák a cuccot,legalábbis én a big bangben csalódtam ebben meg nem. Ja én amugy vennék hengerfejtömítést is.
Ja és sztem amiket meg kell nézni mindenképp legyen alapjárat ne nagyon ingadozzon ,a következő h. szépen vegye a fordulatot ne akadozzon meg,ne csörögjön zörögjön,ne melegedjen túl,amikor mész vele próbáld végig az összes fokozatot h. veszi-e jól,a fékeket is külön-külön és együtt is próbálgasd.Hát ezek ilyen alap dolgok de többet csak akkor tudnál meg ha szétkapod a motort mielőtt megveszed de sztem ha ezekre odafigyelsz akkor olyan nagy gond nem lehet!remélem tudtam segíteni
Amikor én vettem a zxr250-es motoromat én is érdeklődtem ez iránt is(nekem azért nem erre esett a választásom mert az enyémet nem tudta volna annyiért beszámolni),és sztem teljesen rendben van az eladó és nagyon korrekt tisztességes volt,és elég jól rendben van az a motor,nekem azt irta h.kell neki a pénz és azt is h. azon a környéken nem nagyon kapkodnak a mocik után és ezért adja ennyiért,és sztem meg lehet bízni benne mert egy teljesen normális eladóról van szó mellesleg a motor akkor lett felújitva,de ez csak egy vélemény.Remélem tudtam segíteni
szerintem nem kell hozzá semmi... csak a cserére szoruló vez.mű lánc alkatrészek...
olyan 20 körül megvan szerintem... lánc kb. 10e, plusz még amik kellenek a cseréhez (pálya, feszítő alkatrészek, golyós kosár, stb...) (természetesen mindezt Big Bang árak szerint számolva...)
mennyibe is fáj egy vezérmű lánc csere ugyan ?
kell hozzá akkor hengerfej tömítés is ?
valaki mondjon valamit mert a Kawasaki big bang nem képes válaszolni
enyém már készül tökik:D
valszeg 55 ló lesz ha minden jól megy, fekete, narancs felnikkel:D:D
majd meünk rodeózni:D
új kuplung
akra rendszer
csapágyazás
fém fékcsövek
főtengely
új tárcsák
első hátsó lánckerék + lánc
szal faja lesz, )::( majd ütközhetünk ha meglesz;)
BÚÉK mindenkinek!
Csinálhatnánk már egy ZXR találkozót! Legjobb lehetőség erre egy Kawasaki esti motorozás, általában az 6-8 ig tart, és akkor előtte kicsivel találkozó a Hungaroringen... sajnos 5 előtt nem engedik be a Kawasakisokat, mert előtte versenyeket szoktak rendezni, gondolom márka kupák v2 kupa avagy Alpok Adria kupa stb....
Köszi fiúk!
Én is boldog újévet kívánok minden fórumozónak,remélem jövőre mindenkinek összeáll a gépe és össze tudunk hozni valami ZXR találkozó féleséget akár a 400asokkal együtt!
...hamarosan lesznek új képek
Merem ajánlani a kamotot! Ugyan annyi mint a big bang de szerintem gyorsabban meghozzák a cuccot,legalábbis én a big bangben csalódtam ebben meg nem. Ja én amugy vennék hengerfejtömítést is.