Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát árba kb mennyire gondoltál? Mert lehet megvenném, de ha drágán árulod, akkor lehet h csak kölcsönbe kéne
Mi a helyzet a főtengővel
Persze, oda... vagy meg is veheted, ha kell, de gondolom úgyis visszateszed te is a másikat műszaki után.. :)
Viszont veled ellentétben én budapesti vagyok... szóval vagy posta, vagy valahogy máshogy, nemtom...
Aha, hát a Hondát tavaly beindították, és idén szigorították a műszakit. Az elfekvő gyári dobodat mennyiért adnád el? esetleg kölcsönbe ide tudnád adni a műszaki idejére?
az is lehet hogy öcsémnek még dobja is van.. csomó szirszara maradt
ha nagyon kéne, akkor nekem van egy elfekvő gyári dobom...
viszont műszakin tényleg leszarják, hogy milyen hangos a gép... és valóban, ált. be sem indítják...

Még szerintem az is kirívó eset, ha megnézik, hogy folyik-e valahol valami belőle...
fék, lámpák, gumik legyenek rendben... és praktikus, ha az állapota olyan, mint a tiéd... akkor nem kötekednek szerintem...
nem kell semmivel sem kitömni ... én motoromat be se kellett indítani műszaki vizsgán csak a fékeket nézték meg meg a világítást ... szerintem nem nézik ha meg ott ahol vizsgáztatod baszogatnak érte meg nem akarják megadni akkor hozd el Hevesre
Oks, kössz, holnap veszek akkor olyan fém izét...
jaaj, fateréknak is úgy van. nempara
hmmmm.... tud valaki jó hamar kötő betont szerezni? esetleg aszfaltot?, nem lenne rossz, szerda délutánra kéne....
Tömd ki betonnyal, akkor is csendes marad.
attól tartok kiköpné a cuccot, de azért majd kipróbálom... valszeg az lesz hogy kitömöm valamivel, csak nemtom hogy hogyan kéne
vizsgára megtömöd ilyen fémdörzsigecivel
Ne indítsd be és halk marad.
aha, itt vagy nem messze, majd 1x gurulhatnánk ha jó idő lesz. Am azt szeretném kérdezni, hogy nem tudtok-e valahol eladó gyári dobot rá? Mert ez ami most van rajta, ez úgy szól, hogy engem műszakiról páros lábbal fognak kirúgni . Vagy tudnátok esetleg valamit javasolni, hogy csökkentsem a hangját a gépnek?
Ráadásul Fa.-i vagy az meg itt van a szomszédban szinte
szép
vigyázz is majd rá
Tényleg nagyon szép... gratula...
Aha ez az!
Istenem! Milyen csodaszép!
Ez az a ZXR amit képesmotoron 300E-ért hirdettek? Ja és persze sok sok balesetmentes, örömteli km-t kívánok hozzá.
új szerzeményem!
oké! én szurkolok mert én tudom ilyen szar érzés amikor nem tudod h mi lesz a kedvenced jövője
.......megrendeltem az iridiumos gyertyákat (9920ft),már csak láncszett kell, meg egy két apróság.
Előtte kenj szét tenyérrel vagy 2 adag szart.
Szurkoljatok kedden, akkor viszem főtengelyt szakihoz, aki megmondja, hogy meg lehet-e csinálni?!
kamoto nagyon korrekt onnan rendeltem már pár dolgot és segítenek nem úgymint egyes helyek...
ha 1x lesz annyi pénzem(diploma utá ) onnan veszem majd az új motorom .... nekem ennyit jelent ha segítenek ...
majd írok nekik is hogy mit tudnak mikorra... köszi