Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

25 annyira nem is sok ha belegondolsz menyni egy mostani motorhoz, főleg ha valami újat akarnál
látod baszod.. álló helyzetben csak addig szabad melegíteni míg felveszed a cuccaid.. 10perc.. úr isten hol éltél eddig?
Egy kis túlzás sosem árt... ill. szinte sosem...
csak kibaszott oldalidomot találnék már valahol, ahol olcsóbb, mint a Burmiban... azok embertelen árakon élnek...
(25e huf egy oldalidomért?! akkor inkább kifaragom hungarocellből...)
Hát akkor az bemelegedett rendesen. Ennyire azér nem kellett volna...
köszi a segítséget
Hát ezt meg hogy csináltad?
Nos...
Skacok!
Ma sikeresen kigyulladt a motorom... Reggel kimentem, hogy amíg elkészülök, addig járatom, erre egy 10 perccel később, amikor már indultam volna, lépek ki az ajtón, és látom, hogy az egész lángol... (ekkor pillantottam meg a szomszédot, aki akkor lépett ki poroltóval a kezében... )
Ez már megint nem lesz olcsó mulatság... úgyhogy ezúton kérdezem meg: van valakinek elfekvőben:
- jobb/bal oldalidom
- jobb/bal takaró "idom" (ami közvetlen az oldalidom és a váz között van, vízszintesen, lyukacsos kis műanyag cucc...)
- hűtőrács előtti műanyag szar, ami talán a kavicsfelverődések ellen van

jah, és a legtöbb vezeték odakozmált... ettől függetlenül a mocival jöttem dolgozni, minden műszer működik, és szebben jött, mint eddig...
Szóval tényleg érdemes reggel tovább melegíteni a vasat...
14 - 48 a gyári fogszám... nekem személy szerint 10e-nél visz 100-120 között... (útfüggő a dolog...)
Üdv srácok!
Megtudnátok írni hogy nektek milyen áttétel van a mocitokon?és hogy milyen a gyári áttétel hányas fogaskerekek vannak elől hátul?
Nektek 6.-ban 100-120 km/h-nál mennyit pörög?
Előre is köszi a segítséget mindenkinek
hát sajnos nem ...és most jöttem a Pál dugattyútó akik szintén nemet mondtak. túl vékony a gyűrű(0.8as) és 1 alatt nem csinálnak.
Mind a 2 helyen azt mondták h vegyek gyárit.
Csak az meg 60ezer!
Külföldi oldalakon is sokat kerestem de a belpiac miatt semmi.
Ugyhogy marad ami van.
Belkovicsék nem vállalták ?
Én is erre gondoltam.
Egerbe akartam először de ott nem vállalták utána találtam a pál dugattyút az üllői úton,gondolom te is ezt mondod. Holnap be is viszem. Ez a púpos dugó mos "felizgatta" a fantáziám ,meg is kérdezem mennyi lenne..
Gyártass hozzá. :) Bemész pl itt nálunk a 18.kerben a dugattyúkészítőhöz az üllői úton, vagy beviszed a mostanit és adnak hozzá, vagy készíttetsz pl púpos dugót hozzá, és akkor nagyobb kompressziót is kapsz. És nem olyan drága még így sem mint csak a gyűrűkészlet a gyáriból.
Majd én adok témát
Gyűrű olcsón?!
A gyári 60ezer pénz. Más megoldás,javaslat?
Hát látom megállt az élet itt a fórumba . Semmi téma?
nemtom, nekem 11kw van benne...

amúgy minden csak kapcsolat kérdése...
Sehogy
még lenne egy kérdésem nem csak hozzád hanem mindenkihez hogyan lehet 25kw-ra vizsgáztatni a mocit?és később ha pl. egy igazoltatásnál az alvázszám alapján megnézik a gépükbe akkor azt fogja kiadni ami a forgalmiba van?köszi elöre is a segítséget
Uf!

áttételt nagyvas.hu-n meg tudod nézni, kiírja, hogy mi a gyári fogszám...
én 12-13 litert tudok tankolni, ha koppra üres a tank... vagyis kb 11+2L tartalék... (kicsit több is belemegy, ha nagyon gyötri az ember... :)
igen, 160 a max hátra, de van, hogy már az sem fér be... gumedlitípus kérdése... nekem lánccsere után már nem ment be a régi 160-as kerék...
ennyi...
Sziasztok!lenne egy pár kérdésem nektek a kawán milyen áttétel van?hányas fogaskerekek elöl hátul ?hány literes ennek a kis ninjának a tankja?megtudjátok mondani hogy hátulra mekkora gumi fér be maximum?én olyan 160-ast néztem ki belőle max de nem tudom pontosan!előre is köszi a segítséget!
nekem az elmúlt szezonban 2-3X csinált ilyet, de csak akkor, amikor gyorsítottam... jah... lehet, hogy csak okosabban kell váltani... :P
nekem meg mocival szerintem valami benya adagolási para lesz... néha elkezd akadozni, miközben meghúzom a szarvát, viszont mostanában hál' Istennek az alapjárattal nincsen gond... bár megint kezd képbe jönni a melegen nem akarok indulni dolog... sebaj... ált. egy nap kétszer indítózok, közben meg eltelik 9 óra... :)
de valamit kéne már kezdeni a helyzettel... nah, megyek dartsozni... és ne feledjétek, már egy órával korábban van... ;)
Helo nem szakadt el csak a multkor 2-3-szor volt olyan h felgyorsitottam aztán visszaengedtem a gázt és hirtelen üresbe ugrott-De ma már nem csinált ilyet ugyhogy lehet én voltam balfasz és nem elég erösen tettem fel a következö sebességbe.
Nekem esztergázva volt mind kettő, egy hangyafasznyit jobb lett tőle.
majd szólok hogy ha csináltatom aztán majd megbeszéljük hogy legyen ...
ja erre már én is gondoltam...de nem tudom h hogyan...ha megvan a technika h hogyan sikerült kiegyengetni akkor ird le oksa?...én kérdeztem itthon egy esztergás csávót, h esztergapadba belehet e fogni és megokositani...de nagyon rázta a fejét...szal nem tom mi lesz...