Upsz... Tudtam, hogy valamit elnézek...
Szkráccs-nak igaza van... eddig azt hittem (én botor), hogy 250-es a gép... így csak ahhoz lenne kipuffom... sorry...
Leszeretném cserélni a kipufogót, mert a korai kelésem miatt az egész utcát felverem reggel 5-kor.
Valaki segíthetne mi lenne rá az aktuális. A jelenleginél VANCE HINES- nél valami szolidabbat. A kipufogó lehetőleg krómos legyen.
Ezen kívül van egy quadunk is. kfx 400, a lányom nyúzza.
A zxr 94-es, a kfx 2004-es.
Először felajánlotam az asszonykámnak ingyé és bérmentve, hogy tanuljon meg vele motorozni, de neki nem kell, neki ez nagy. Na mondom... közben 600-as banditokat nézeget.
Nem nyomom egyszerre két géppel, a kicsi be van adva kereskedésbe. A végén még kinyírnám a blokkját véletlenül, mert nem megy annyira mint a nagy.
Úgy voltam vele, hogy alkalmi vétel, a kis zizitmeg majd elviszik egyszer.
Nice... very nice... nekem mondjuk még egy kapcsolót is rá kell valahogy tennem (ami a gonosz piros szemöldököt kapcsolgatja), de szerintem simmmán megoldható... ahogy hazakerül a gép, nekiállok... :) hol vetted a rácsot, amiből vágtad? vagy amúgy az mire való? (egyáltalán fémháló, vagy műanyag? )
Adryatya: jól tolod, egyszerre két vassal... én is így tervezem, ha lesz rá keret és igényem, akkor a 250-es mellé veszek valami nagyobbat... (ennek az éves költsége kb 10-12e huf)
Sziasztok Motoros cimborák. Ha valaki tudna segíteni karbi ügyben az jó lenne.Az enyém farsos enyhén. Meglett Ógyürüzve a pillangó szelep tengely de túl szoros és nemlehet szinkront állitani mert nem egyszerre nyitnak a karbik.Érdeklődve várok bárki jelentkezését. Csáztok . Zoltán Kecskemét mellől.
az a két kula műanyag meg nehogy már 25-be kerüljön... már gondolkodtam olyanon, hogy valakivel csináltatok inkább oda valamit... szerintem műanyagos szaki tud csinálni mondjuk kettőt 10-ért... (még nemtom, csak egy tipp...)
Igen, elvileg ma már nem él ez az akció, de eddig is már csak hosszabbításról beszéltek. Lehet kitolják mégegykis idővel országosan. Az enyémre 20%-ot kaptam.
Mert az a fedö müanyag mennyi lenne?mert nekem azt mondták h ujonnan lehet csak az egyik motorbontonál és az 25 ezer lenne de csak az egyik és mivel 2 db van belöle ezért 50 ezer. Sztem annyit meg nem ér meg.
tegnap hoztam Big Bang kawától vez.mű láncfeszítőhöz cuccokat (golyós kosár, rugók, stb), meg még pár szutykot... került volna alapból vagy 15e-be, de most valami akció volt náluk, hogy az idős motorok alkatrészeire kedvezményt adnak... nekem a '96-os forgalmimért asszem 30% kedvezményt kaptam, így került alles zusammen ~8e huf-ba... zsííír... csak asszem ma már nincs ilyen akció... pedig lehet, hogy megvettem volna azt a kis oldalidom melletti fedő-műanyagot... :)
Hát összeségében örülök hogy a Kawat választottam de mindkettőnek vannak hátrányai. Nem a 2T 4T vita miatt mondtam el a történetet.
Tesóm egy rg 125-t vett nyáron de nem tudtuk mikor megvette h nem megy a különolajozás és ugy hozta haza 260km-t tiszta benzinnel. 1 db csapágyba került azóta is megy. a másik főtengelycsapágy is megmaradt.
A Kawánál a nagyon nagyon gyenge szervízháttér nem tetszik.
Szkráccs-nak igaza van... eddig azt hittem (én botor), hogy 250-es a gép... így csak ahhoz lenne kipuffom... sorry...