Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Upsz... Tudtam, hogy valamit elnézek...
Szkráccs-nak igaza van... eddig azt hittem (én botor), hogy 250-es a gép... így csak ahhoz lenne kipuffom... sorry...
Tudnál képet mutatni a kipufról? Na és mi a kess?
Úgy lefojtaná az a pici 250-es kipu, hogy az öninditó meg se tudná forgatni.
ha az segítség, nekem van elfekvőben egy gyári kipuffom...
sziasztok! Apa (zxrzoli) nevében is köszi.
Én hajtom a quadot jó kis gép.

az ékszert így vettük ezzel a kipuffal nincs hozzá nekünk gyári. Apa majd tudja
igaz, igaz...

amúgy nagyon szép gép, mindkettő...
Tedd vissza a gyárit! Igaz az nem krómos, de annál halkabbat nem találsz. Amúgy meg mit foglalkozol vele kit ébresztesz fel?
Leszeretném cserélni a kipufogót, mert a korai kelésem miatt az egész utcát felverem reggel 5-kor.
Valaki segíthetne mi lenne rá az aktuális. A jelenleginél VANCE HINES- nél valami szolidabbat. A kipufogó lehetőleg krómos legyen.
Ezen kívül van egy quadunk is. kfx 400, a lányom nyúzza.
A zxr 94-es, a kfx 2004-es.
Először felajánlotam az asszonykámnak ingyé és bérmentve, hogy tanuljon meg vele motorozni, de neki nem kell, neki ez nagy. Na mondom... közben 600-as banditokat nézeget.
Nem nyomom egyszerre két géppel, a kicsi be van adva kereskedésbe. A végén még kinyírnám a blokkját véletlenül, mert nem megy annyira mint a nagy.
Úgy voltam vele, hogy alkalmi vétel, a kis zizitmeg majd elviszik egyszer.
Perforált lemez . Bemész az autos boltba és ott tudsz venni. Lehet fehérben is, meg különbözö nagyságu lyukakkal.
Nice... very nice... nekem mondjuk még egy kapcsolót is rá kell valahogy tennem (ami a gonosz piros szemöldököt kapcsolgatja), de szerintem simmmán megoldható... ahogy hazakerül a gép, nekiállok... :) hol vetted a rácsot, amiből vágtad? vagy amúgy az mire való? (egyáltalán fémháló, vagy műanyag? )

Adryatya: jól tolod, egyszerre két vassal... én is így tervezem, ha lesz rá keret és igényem, akkor a 250-es mellé veszek valami nagyobbat... (ennek az éves költsége kb 10-12e huf)

A szelepes dologhoz sajna nem konyítok...
fals?
Egy lépéssel előttem jártál, ugyanis ezt a megoldást akartam én is tanácsolni. És van olyan jó mint a gyári, ha nem jobb. Nagyon tetszik.
A zxr250 1996-os. A zx12 2003-as.
Azt a fedő vlamit én a következöképpen oldottam meg.
Ja bocs a karbi zxr 750r-re kellene.tel. 06205721225
Sziasztok Motoros cimborák. Ha valaki tudna segíteni karbi ügyben az jó lenne.Az enyém farsos enyhén. Meglett Ógyürüzve a pillangó szelep tengely de túl szoros és nemlehet szinkront állitani mert nem egyszerre nyitnak a karbik.Érdeklődve várok bárki jelentkezését. Csáztok . Zoltán Kecskemét mellől.
te vasad milyen idős?

az a két kula műanyag meg nehogy már 25-be kerüljön... már gondolkodtam olyanon, hogy valakivel csináltatok inkább oda valamit... szerintem műanyagos szaki tud csinálni mondjuk kettőt 10-ért... (még nemtom, csak egy tipp...)
Igen, elvileg ma már nem él ez az akció, de eddig is már csak hosszabbításról beszéltek. Lehet kitolják mégegykis idővel országosan. Az enyémre 20%-ot kaptam.
Mert az a fedö müanyag mennyi lenne?mert nekem azt mondták h ujonnan lehet csak az egyik motorbontonál és az 25 ezer lenne de csak az egyik és mivel 2 db van belöle ezért 50 ezer. Sztem annyit meg nem ér meg.
A Big Bang-ban gyakrolatilag egész évben akcióznak.
tegnap hoztam Big Bang kawától vez.mű láncfeszítőhöz cuccokat (golyós kosár, rugók, stb), meg még pár szutykot... került volna alapból vagy 15e-be, de most valami akció volt náluk, hogy az idős motorok alkatrészeire kedvezményt adnak... nekem a '96-os forgalmimért asszem 30% kedvezményt kaptam, így került alles zusammen ~8e huf-ba... zsííír... csak asszem ma már nincs ilyen akció... pedig lehet, hogy megvettem volna azt a kis oldalidom melletti fedő-műanyagot... :)
Ez az átka a belpiacos mocinak. De ha mrkaszervízbe mész, sokat tudnak segíteni.
Hát összeségében örülök hogy a Kawat választottam de mindkettőnek vannak hátrányai. Nem a 2T 4T vita miatt mondtam el a történetet.
Tesóm egy rg 125-t vett nyáron de nem tudtuk mikor megvette h nem megy a különolajozás és ugy hozta haza 260km-t tiszta benzinnel. 1 db csapágyba került azóta is megy. a másik főtengelycsapágy is megmaradt.
A Kawánál a nagyon nagyon gyenge szervízháttér nem tetszik.