ha most egy üdítően szar választ akarnék mondani, akkor az az lenne, hogy a koromtól nem láttam... de nem ezt mondom, hanem azt, hogy eddig nem volt lyukas... most szállt el, és nem folyamatosan eresztette ki az olajat, hanem szinte egyből az egészet...
Amúgy "szerencsére" olyan csövem van otthon elfekvőben... mármint az az egész alkatrész... ha minden jól megy, akkor holnap talán el tudom vinni szerelőhöz...
te.. és ezt hogy nem vetted észre? ja! lehet meg lehetne kérdezni fékcsövest pl hogy nem leheccséges-é valahogy kicserélni azt a csövet csak, nem? nem értek hozzá.
jahj, és elfelejtettem... valakinek sos-ben nincsen ilyen csöve?!
Tulajdonképpen ez komplett alkatrész, mert nem bilinccsel, hanem préselve van a blokk oldalán az elemre (ami egy nyolcas csavarral van rögzítve...)
Kinyíródott az olajszivattyúból a hengerfejbe vezető gumicső... magyarán kilyukadt... és a nagy nyomás kiömlesztette az utolsó csepp olajat is...
de ugyebár addig nem ássuk a holtat, amíg ki nem hűlt... amíg biztosat nem tudok, addig még nem teszem ki a mocit lomtalanításra...
hát ha nem is midnen indulás előtt, de mégis.. na kérdezd má meg mikor volt uccsóra nézve (amúgy fixa ideám hogy a hozzánemértő, kispénzű, alföldi hidegen egyenesenhuzatós srácok miatt nyíródnak ki ezek a motorok, és mondják rá hoyg szar, ugyanúgy mint a 125 2t-k.)
Most fogyott ki az utolsó 500 méteren az olajam...
még jó, ha nem szorult meg minden... (keményen le is állt abban a pillanatban, ahogy égni kezdett a visszajelző...)
szerintetek mennyire cink, ha összerakás után indítok egyet? vagy inkább szerelőhöz, utánfutón, egyből?
Amúgy "szerencsére" olyan csövem van otthon elfekvőben... mármint az az egész alkatrész... ha minden jól megy, akkor holnap talán el tudom vinni szerelőhöz...
Tulajdonképpen ez komplett alkatrész, mert nem bilinccsel, hanem préselve van a blokk oldalán az elemre (ami egy nyolcas csavarral van rögzítve...)
Kinyíródott az olajszivattyúból a hengerfejbe vezető gumicső... magyarán kilyukadt... és a nagy nyomás kiömlesztette az utolsó csepp olajat is...
de ugyebár addig nem ássuk a holtat, amíg ki nem hűlt... amíg biztosat nem tudok, addig még nem teszem ki a mocit lomtalanításra...
Most fogyott ki az utolsó 500 méteren az olajam...
még jó, ha nem szorult meg minden... (keményen le is állt abban a pillanatban, ahogy égni kezdett a visszajelző...)
most hogy mondod, tényleg, semmi baja...
nah holnap megérdeklődöm az új idomokat...