Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kb 3-4 centi emlékezetem szerint a kis zixer első fékfolyadéktartály. Nemrég még nekem is ez a tipus volt.
Én már rég lemértem volna ha még zxr-em lenne.
hát nem kapkodjátok el a segitség nyujtást ti se!
Na végül melyik olajat vetted öcsibogyó
nos, megvan az új olaj, meg szűrő, meg előbányásztam az alkatrészt... mér csak össze kell rakni...

szerintetek mennyire cink, ha összerakás után indítok egyet? vagy inkább szerelőhöz, utánfutón, egyből?
nem kidörzsölte... elégett... csak amikor átnéztem, akkor nem láttam rajta nyomot... azt hittem, hogy nem lett baja a csőnek...
a másik kérdésem pont ez, hogy mi a faszom dörszölte ki annyira oylan gyorsan?
ha most egy üdítően szar választ akarnék mondani, akkor az az lenne, hogy a koromtól nem láttam... de nem ezt mondom, hanem azt, hogy eddig nem volt lyukas... most szállt el, és nem folyamatosan eresztette ki az olajat, hanem szinte egyből az egészet...

Amúgy "szerencsére" olyan csövem van otthon elfekvőben... mármint az az egész alkatrész... ha minden jól megy, akkor holnap talán el tudom vinni szerelőhöz...
Szalonból nem jönnek ki ilyen patika gépek.
pont azt néztem hogy miylne szép a szelepfedéltömítés, sehol egy kis olajpára..
te.. és ezt hogy nem vetted észre? ja! lehet meg lehetne kérdezni fékcsövest pl hogy nem leheccséges-é valahogy kicserélni azt a csövet csak, nem? nem értek hozzá.
Rossz nézni szegény motort.
Nah, hogy a vizuális élményektől se fosszalak meg titeket...
jahj, és elfelejtettem... valakinek sos-ben nincsen ilyen csöve?!
Tulajdonképpen ez komplett alkatrész, mert nem bilinccsel, hanem préselve van a blokk oldalán az elemre (ami egy nyolcas csavarral van rögzítve...)
Nos, hát igen...

Kinyíródott az olajszivattyúból a hengerfejbe vezető gumicső... magyarán kilyukadt... és a nagy nyomás kiömlesztette az utolsó csepp olajat is...
de ugyebár addig nem ássuk a holtat, amíg ki nem hűlt... amíg biztosat nem tudok, addig még nem teszem ki a mocit lomtalanításra...
Már kérdeztem és kettővel ez előtti hozzászólásomban leirtam. De mint utóbb kiderült elfolyt neki az olaj. Majd irja a problémát.
2.
Tőled kérdezzem meg vagy a zárójelkettősponkettőspontzárójeltől
hát ha nem is midnen indulás előtt, de mégis.. na kérdezd má meg mikor volt uccsóra nézve (amúgy fixa ideám hogy a hozzánemértő, kispénzű, alföldi hidegen egyenesenhuzatós srácok miatt nyíródnak ki ezek a motorok, és mondják rá hoyg szar, ugyanúgy mint a 125 2t-k.)
Mi ebből a tanulság? Nem csak másfél havonta ellenőrzöd az olajszintet, hanem minden elindulás előtt.
fogyott kiiiiii?
Isten nem ver bottal...

Most fogyott ki az utolsó 500 méteren az olajam...
még jó, ha nem szorult meg minden... (keményen le is állt abban a pillanatban, ahogy égni kezdett a visszajelző...)
Helló srácok le tudná vlki mérni az 1. féktartály magasságát?S.O.S

most hogy mondod, tényleg, semmi baja...

nah holnap megérdeklődöm az új idomokat...
Lehet valójában csak álmodtad. Nosza szaladj ki gyorsan nézd meg azt a zxr-t.