Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fos olasz.
És szerintem megbízhatóbb mint a kétütemű gép. Ismerősm minden második vasárnap szétszedi az rs 125-ét, mert annyira pörgeti. Jó, ha nem nyomod neki annyira mint ő, valószínűleg többet kibírnak.
nem fikázni, azok is jól mennek... pláne a mito-k nem rosszak... persze azért kicsit más feeling egy sor 4...
És mennyivel jobban jártál mint ey 125-el...
Ha már mindenki a motorvásárlós történetet írogat elmondom én is.
Cagiva mitot akartam venni de előtte 1évig nézegettem neten mert nem volt jogsim se meg pénz se. 1év alatt szinte az összes magyarországiról megtudtam mindent olvasgattam a fórumot, 4-5használtmotoros oldalt is néztem naponta,ilyen elvakult voltam (pedig még akkor pénzem se volt rá). Volt olyan amelyiknek 2-3 gazdája volt 1 év alatt.
Egyszer találtam 1 hirdetést kép nélkül 2db-ot adott volna a srác 200ért. Felhívtam,mondta hogy az egyik rendszámos(napi használatban van) a másik 160as hengerrel van,jobb állapotban mint a rendszámos de nincs papírja.
Lebeszéltem vele elmetem megnézni. Nem hozta le először a garázskulcsot mert elfelejtette:D.....
Utána kinyitja az ajtót benn áll 1 fasza RS125(rendszámmal),mögötte a mito azon semmi.
Na kibányászta a mitot festék lekopva index letörve stb...
Mondom rendszám? válasz: az most az RSen van mert azt használom de átteszük ha kell. ekkor már kész voltam.
Azt mondja h a motorszámot elhagyta és csak kérni kell 1 másikat és felragasztani.
Na tudtam h ebből már nem lesz semmi,de ha már 200km-t mentem ezé a szarér akkor legalább a másikat nézzem meg.
Pillanat az a pincében van hozom a kulcsot. Na mondom fasza.
Kihozta a kulcsot a motor szét volt teljesen bontva. Külön a kerekek,váz,tank,blokk,villák,idomok....minden.
Errre
azt mondja hogy kevés volt a hely tárolásra ezért szétszedte hogy jobban elférjen
Na onnan gyorsan hazahútzunk, még 2 hónap netezés után jogsival a zsebben elmentünk és megvettük a ZXR-t.
Volt egy paksi kawaamit kinéztem. Felhívtam, megtudakoltam az állapotát. Azt mondták, hogy csak egy szépséghibája van a gépnek, biztos valami nekidőlt az oldalának és lepattintotta a festéket egy 10 forintos nagyságú felületen. Amúgy semmi baja. Na mondom ezt akkor érdemes megnézni. GO Paks! Elémtolták... Hát jó sok dolog nekidőlhetett már azalatt a pár nap alatt amíg lejutottam, mert konkrétan rommá volt törve, a gumi leforgatva róla, önindítás one.... 1 órába beletelt amíg beindították. A végén már 1,5 milkóról lemente 1.000.000,- ra, csak vigyem már onnan. Műszaki nélkül meg még olcsóbb lett volna. Még aznap átvágtattam Szögedre és leelőlegeztem a mostani drágámat.
Nem az a baj hogy agyalsz hanem hogy egyböl csak a negativ gondolkodás megy..Van az a találmány hogy telefon +rákel szánni időt/pénzt elmenni megnézni ha szimpi...
vagyisháát nem mondtam így konkrétan hogy ő válassza ki, hanem átvette az irányítást észrevétlenül
én mneg mondtam hogy válassza ki melyik kocsik jók, elején mutatta mi tetszik neki és kész, elmentünk megnéztük amiket kinézett és megvettük.
1991-től így néz ki.
Igen, vétel előtt rengeteget kell agyalni. Sosem szabad beleugrani semmibe, ami gyanús. Mi is rengeteg gépet megnéztünk az asszonnyal mielőtt vételre szántuk volna magamat.
Azt hittem az még kereklámpás volt.
Igy néz ki a '93-as széria is.
pályáztam is meg 50000 et is elhagyta a motorkám mégis törésmentesként tudtam eladni
így van.
Birom mikor agyalnak/találgatnak az emberek...Lehet nemiraták át sokan,(de lehet kell a papirja neki...)és ezért hirdeti igy,vagy simán hülye...Azmeg hogy mennyi a km+pályázott miért nemlehet törésmentes/kevés km...
"anyagi gondok miatt.Magyar okmányokkal.A teljes motor fel lett újítva:hengerek,dugók,gyűrű,főtengely,csapágyak,

szimeringek,kuplung,elöl-hátul új fékbetétek.új gumik.Hobbi célra, pályázásra vagy alkatrésznek egyben sürgősen eladó.(nem törött)A kép csak illusztráció."

Nos itt több elentmondásos dolog is van...
Magyar okmányokkal, de csak hobbi célra, vagy pályázásra. Akkor most van papírja, vagy nincs?

1993-as szériának nem ilyen a külseje emlékeim szerint, bár oda van írva, hogy csak illusztráció. Nem igaz, hogy egy nyamvadt képet nem tudott csinálni róla.

Az én 1996-os gépemben 37.000 km volt, most meg már azt se tudom merre tartok, de tuti átléptem az 50.000-et.

"nem törött" de ha pályázásra használta ő is, akkor tuti, hogy törve volt.

Ezzel valami nincs rendben. Akár lopott is lehet. Csak óvatosan! Mindennek utánanézni mielőtt perkáltok!
Egy szalonban kellene erről kérdezősködjél szerintem. Hátha lehet még valamit trükközni a papírokkal.
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
ez érdekes
Amiket felsorolt annak az értéke kb 250ezer.
akkor a motor ingyen van?

csak a dugó meg a gyűrű egy 100as
igen normális papírokkal van de nekem meg kéne valahogy oldani h. csak 25kw legyen a 30 helyett
Pffff... Ricsi bontót tudom ajánlani neked. Hátha tudnak segíteni.
Sziasztok Srácok !

Eladom a Spidi ruhám mert sajna kicsi, öszinte leszek elbasztam, nekem nagyobb kell és ez 50es. Itt a link: Spidi Viper kétréses 50es 45 ért

Sziasztok
Sajna az...
ja. na az ciki szokott lenni mindig..
Arra ami a váz és az oldalsó idomok között van. Ilyen rácsos müanyag ami a vezetékeket takarja el.