Hát, rövid összefoglaló: lásd lentebb a hsz-ekben...
leégés -- olajelfolyás -- csapágyasság... most meg javítás jönne ezerrel, ha lenne alkatrész, meg pénz...
hallod )::( szerintem le:)
am nekem a kawám teljes felújitsáon fog átmenni, motorilag is:D
durca lesz:)
majd jösz gyorsulni?
tényleg a te leégett gépeddel mizujs?:)
rég dumáltunk:/
Miért ne lehetne hibátlan állapotú?, vagy talán csak azért mert a Te hulladék motorodon rosz?! tessék akkor vedd meg te!chhh , attól még nem biztos, hogy az összes Zxr 250-es bontott vízhűtő "kukábavaló hulladék" lenne, ien jelentéktelen embernek, mint Te, nem tartozom magyarázttal , csak hogy lásd kivel van dolgod, csak neked elmesélem ....egyik haveromnak maradt meg bontásból, megvettem tőle még a 250RR-re mert azon rosz volt, méretek jók voltak, csak hogy ez íves hűtő, így csak a nyakamon maradt, azért is árulom lényegesen olcsóbban!
a másik meg az kedves Edwin, hiába írogatsz, nem te leszel az aki mitt nem veszik meg ,ja és köszi a kedves kommentet
Szerintem ne vedd meg, ez már kukábavaló hulladék. Meg valamiér nagyon rád akarja sózni hogy mindig ezzel az áron aluli szöveggel jön. Hibátlan állapotú ez? Egy 15-20 éves zxr hűtője? na persze...
sztem ien áron nem fogsz találni, hibátlan, ventilátorral 1ütt,még a müanyag takaró is rajta van a hűtőn, és még a fém tartó is amivel fel kell rögzíteni!
email: szirom91@freemail.hu
tel. 06-20/527-9879
én Big Bang Kawánál vettem... szerintem annyira nem húzós... mondjuk attól függ, hogy mit akarsz venni... (ha az akcsiót kifogod, akkor jobban jártál volna... )
Volt már valakinek tapasztalata főtengely köszörülés terén?
az egyik hajtókar csapját kéne felköszörülni, és egy túlméretes csapágyat hozzárakni... csak félek kicsit, hogy van-e akkora tartalék a főtengelyben?!
utána jártam és nem mert a 400as motornak tányéros a féktárcsája 250 pedig sík sajnos
EBC gyárt hozzá olyan tárcsát a motorradnál 60 ezer körül mondták Angliában 40 ezer + háthoz szállítás
de szerintem inkább nézz 150-et, és ne túl magasat...