Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah... befér... ha minden klappol... ha.....
de szerintem inkább nézz 150-et, és ne túl magasat...
Szevasztok
Hátsó gumi miatt kérdeznék hogy használ valaki hátulra 160 as gumit ? egyáltalán beférne?
Szerintem nem lehet leszedni. Olyan mintha oda lenne préselve vagy ilyesmi. Aztán ha le is jön, vissza már nem fogod tenni.
jah, és ha leszedhető, akkor hogy?
csáo!

Hát, rövid összefoglaló: lásd lentebb a hsz-ekben...
leégés -- olajelfolyás -- csapágyasság... most meg javítás jönne ezerrel, ha lenne alkatrész, meg pénz...
hallod )::( szerintem le:)
am nekem a kawám teljes felújitsáon fog átmenni, motorilag is:D
durca lesz:)
majd jösz gyorsulni?
tényleg a te leégett gépeddel mizujs?:)
rég dumáltunk:/
Skacok! Lenne egy nagy kérdésem:

A képen látható fogaskerék (elvileg ez hajtja meg a vezérmű láncot) leszedhető a főtengelyről (nem flex-szel... )? nagyon fontos lenne...
Miért ne lehetne hibátlan állapotú?, vagy talán csak azért mert a Te hulladék motorodon rosz?! tessék akkor vedd meg te!chhh , attól még nem biztos, hogy az összes Zxr 250-es bontott vízhűtő "kukábavaló hulladék" lenne, ien jelentéktelen embernek, mint Te, nem tartozom magyarázttal , csak hogy lásd kivel van dolgod, csak neked elmesélem ....egyik haveromnak maradt meg bontásból, megvettem tőle még a 250RR-re mert azon rosz volt, méretek jók voltak, csak hogy ez íves hűtő, így csak a nyakamon maradt, azért is árulom lényegesen olcsóbban!
a másik meg az kedves Edwin, hiába írogatsz, nem te leszel az aki mitt nem veszik meg ,ja és köszi a kedves kommentet
Szerintem ne vedd meg, ez már kukábavaló hulladék. Meg valamiér nagyon rád akarja sózni hogy mindig ezzel az áron aluli szöveggel jön. Hibátlan állapotú ez? Egy 15-20 éves zxr hűtője? na persze...
majd ha átutalják az ösztöndíjamat akkor majd elgondolkozom
sztem ien áron nem fogsz találni, hibátlan, ventilátorral 1ütt,még a müanyag takaró is rajta van a hűtőn, és még a fém tartó is amivel fel kell rögzíteni!
email: szirom91@freemail.hu
tel. 06-20/527-9879
elgondolkozom rajta mert évek óta rossz a hűtőnek a sapkája egyszóval eszi is a vizet meg nem is hűt rendesen ... 15 hmm elgondolkozok rajta
Sziasztok!
Nem érdekel eseteg vkit, Zxr 250-es vízhűtő?!, ventilátorral 1ütt hibátlan állapotban jóval bontói ár alatt!

Ár: 15.000ft
Na ez jó hir!
Jahj, amúgy megvettem az "új" oldalidomokat...
én Big Bang Kawánál vettem... szerintem annyira nem húzós... mondjuk attól függ, hogy mit akarsz venni... (ha az akcsiót kifogod, akkor jobban jártál volna... )
Üdv emberek
kihez kikhez érdemes fordulni vezérműlánc cucc miatt?
itt a tél lehet locsolni a pénzt a motorba
Na azért egy ilyen műszerfalat elfogadnék a kawára. Kiváncsi lennék mennyibe fáj egy ilyen.

Link a videóhoz
Esetleg még meglehet olyannal próbálkozni hogy hidegen sajtolni de szarból nem lehet várat építeni aztán sztem venni kell majd egy ujjat
Volt már valakinek tapasztalata főtengely köszörülés terén?
az egyik hajtókar csapját kéne felköszörülni, és egy túlméretes csapágyat hozzárakni... csak félek kicsit, hogy van-e akkora tartalék a főtengelyben?!
pfff....az szép...
utána jártam és nem mert a 400as motornak tányéros a féktárcsája 250 pedig sík sajnos
EBC gyárt hozzá olyan tárcsát a motorradnál 60 ezer körül mondták Angliában 40 ezer + háthoz szállítás
te mondtad még anno h neked is szükséged lenne féktárcsára elöl?agyaltam és az jött át h a zxr 400as első féktárcsa nem lehet-e jó erre?!szted?