sztem nem veszem meg megpróbálom Miskolcon megcsináltatni elvileg van egy fickó aki ilyeneket szokott csinálni hogy hidegen való alakítással helyre lehet hozni a hullámos féktárcsát... majd a télen...
de 60 ezret biztos nem fogok beleölni a motorba ...
egyébként jó hozzá a zxr 400asé is...nekem azt tettek rá a kawánál mert 250es ugye nem volt kéznél...elszakadt a nyáron...kinn a halálfaszán...király volt hazaszállitani...
nagyon keményen megy a tzr után:D és neked Akorl jogsi volt?mondjuk nekem a kw/kg arány az jó ,szted ha az rendben van akkor mennyire nézik a 25kw-ot?:D
nekem is ez volt este 10 körül értem haza mondjuk nem tiltottam de tudod a tzr után azért ennek a hangja majdnem sírva fakadtam olyan szép volt:)meg amúgy is nagyon szép a hangja:)csak az enyém 31kw-ra van vizsgáztatva mondjuk a kw/tömeg arány az stimmel 31kw/197kg van benne az pont olyan 0.157 az pont belefér az Akorl. jogsiba de a 25kw helyett 31kw van:Dezt hogyan lehet elintézni szerinted?
Na igen, tudom mit érzel most. Én 2007-ben vettem és amikor hazaértünk Veszprémből már este 10 óra volt. Még akkor este kapott egy tiltást a garázsban én meg egy élvezést. Szomszédaim biztos örülhettek. Aztán lefeküdtem, de egész éjszaka csak forgolódtam, annyira vártam, hogy reggel legyen és mehessek vele.
köszi de csak csütörtök péntek körül tudom feltenni a képeket!remélem szép időnk lesz a hosszú hétvégére :)kicsit szeretném megjáratni a ninját:)meg alaposan lemosni hogy csillogjon villogjon:)és persze elüldözni a hangjával a telet:)
sziasztok!pénteken vettük meg a motort a kis ninját :)Kawasaki zxr 250 91' szerintem a legszebb színben zöld fehér!iszonyat szép hangja van teljesen beleszerettem csak sajnos a jogsi csak tavasszal fér már bele!de nem baj a fő hogy már itthon van és csak az enyém:D majd teszek fel képeket róla csak még nem tudom feltenni a gépre sajnos:)várok mindenféle tapasztalatokat,véleményeket , a mocikáról!:D Köszi
de 60 ezret biztos nem fogok beleölni a motorba ...