Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a rági házba újrahuzattam... azóta is király... és jóval olcsóbb, mintha újat vesz az ember... asszem ilyen 2-3-4e volt, de már sajna nem emlékszem... itt csináltatom/tam: Bovdenszervíz

amúgy én is karbi-parára gondolok, de nemtom... mindegy, szerelőnek volt egy hétvégéje, valamit csak kitalált azóta... (ha minden jól megy, ma megyek érte...)
semmiből nem áll beszerelni... lent/fent kicsavarod, újat becsavarod...
még azt is megkockáztatom, hogy a köv. hsz-ban levő linken ezt is megcsinálják...
nem fogsz kapni... az utóbbi 2-3 hétben mindenhol érdeklődtem, de sehol sincsen ilyen méret... ami van, az meg 32-36e huf... (bár ha ilyen árban gondoltad... :)
nem tud valaki olcsóért használt(nem javított) 150/60 zr 18-as gumit?bármilyen márka jöhet!
gázbovdene van valakinek eladó vagy tud helyet ahol olcson lehet kapni vagy valami utángyártott kütyüt?
Hello!
Beváltani nem megy ugyanis fiatalabb kell! Hirdesed meg aztán lehet hamar elviszik!

Sajnos nekem meg sürgös lenne, mert az új nem vár meg. De ilynekor halott a piac
valszeg az lesz...nincs valakinek eladó ilyen spirálja?beszerelése nehéz?műhely kell hozzá?vagy én is betudom szerelni?

fék:szétkaptam a féket és még nincs lekopva csutkára...mind a 2öt leszedtem az első kerékről és még mindig nyikorog...én már csak a csapágyra tok gondolni...ha csapágyas a téma akkor lehet valami olyan gáz ami miatt széthullik menet közben a téma?
KM óra spirál? Én nekem is elszakadt egyszer gyári új került valami 6-7 ezerbe.
Engem még lehet érdekelne is, csak ahhoz vagy el kéne adnom a mocimat vagy be kéne számítanod.
nem mér a km órám...nem tudom mennyivel menek...egyetlen jó benn h a km számláló sem mér ...mi lehet a para?valami ötlet?alkatrészt hol lehet hozzá szerválni?
Sziasztok
Bocs az OFF-ért, de vkit nem érdekel a motorom? zx-6r
kawafirst! Nekem volt nyifogás nemrég. Nekem a fékbetét kopott el és már vas a vason ment. Lehet nálad is az a gond. Vedd le a féknyerget és meglátod. Vagy vedd le mindkettőt és told úgy egy picit és ha akkor is hallod a nyifogást akkor legalább tudod, hogy nem a fék miatt van.
Jól vannak beállítva a karbik? Nekem akkor nem volt egyszer alapjárat, amikor össze vissza volt. Persze aztán ezen kívül még sok hibalehetőség lehet.
Te hogy csináltad meg? Tudtál venni hozzá? Vagy megcsináltattad a bowdent? Nekem is elszakadt az egyik. Azt mondták ehhez utángyártott nincs. Egy élmény volt kiszedni a szakadtat.
Nyárbúcsúztatás....
hát most nem tudom h mi nyifog az első keréknél...én a fékpofa lekopására tudok gondolni?milyen para lehet még az elsőkerékkel ami hangot ad?esetleg csapágyas lehet?tipp?a fékpofán kívül valakinek volt valami parája az első keék környékén ami fura hangot adott?
amúgy ötlete valakinek, hogy miért nincsen alapjáratom?
tegnap szerelő feltette a (kifelejtett) vákuumcsöveket, amik a karburátorra csatlakoznak, erre utána nem volt alapjárat... (és azóta sincs, 2e-re kellett feltekernem, hogy ne álljon le a gép...) amúgy meg 1500-tól kezdve pár perc elteltével folyamatosan csökken, majd lefullad... leginkább akkor, amikor megállok... egyszerűen nem tom, hogy mi lehet... TIPP?
(mindenesetre ma viszem hozzá vissza a hétvégére a vasat...)
Hello!

Ha valakit érdekel. . .
Kawa GPZ 600R 86-os évj. Üzemképtelen, 2éve áll! Tarcsi blokkal, ideglenesen kivonva. . . Elég csöves fényezéssel, de egyben van. . .nincs törve, horpadva, stb Cserélném bármi értelmesre, esetleg lóvé, robogo, stb

Páá. . .
jah-jah... elszakadt... 2szer... (egyszer az egyik, másszor a másik bowden...) :D de amúgy nem...
az pont az... legalábbis én olyat vettem... de sajna megint kell az egyik oldalra, mert megette a tárcsa... (ez a para az úszóházas fékekkel...)
Valamelyikőtöknek volt már gondja a gázbowdennel?
meg tudod adni a pontos típusát...vagy amit belinkeltél az konkrétan az?!
Holnap valaki jön Kakucsra? :) Én kint leszek 1 től. Kihasználom valószínűleg az év utcsó mocizására alkalmas napját.
vagy pl. itt... (habár ez is egy bolt...)
a boltban...