hát nézd, nekem az fzr ment 185-öt ami kicsit gyengébb felül, most rendes áttétellel, meg nem 120kilós motorossal, hanem valami kis fosköcsög 60-70kilós vékony sráccal megcsípheti a bő két kilót
illetve az is kérdéses, hogy aztán melegen újra beindul-e?! mindenre oda kell figyelni... mint minden motornál... legjobb, ha szerelővel megy a vevőjelölt...
fogyi háát 5 liter körül.. mi lehet? vezérműlánc, meg szelephangot érdemes figyelni, főtengely mehet még gallyra ha parasztgyerekek nem vigyáznak vele.. mondjad hogy aznap ne indítsák be ha lehet, kösd a lelkére az eladónak hogy hideg motor legyen, és nézd is meg fogdosással, úgy kdierül hogy indul hidegen, meg milyen hangok jönnek belőle
HEllo!
Leszeretném cserélni az apriliámat egy ilyen motorra?
Mennyire szervíz igényes?
Mit nézzek a motoron a vásárlásnál ha akarok egy ilyen motort venni?
Kényelmes?
Mennyit fogyaszt?
A válaszokért előre is köszi.
Sajna én is hallottam ilyen jellegű rémhíreket... De még bizakodom, hogy nem ilyen jellegű a probléma... Majd a szerelő kimondja az ítéletet...
Viszont... tegnap megvettem Nagyvasban a láncszettet, és nem kicsit volt korrekt a csóka, még bedobott ajándékként a szatyromba egy Repsol láncsprayt (természetesen teflonosat... :) nah, de ennyit a reklámozásról...
Az alumínium vackot tük elfelejtettem... pedig többször is eldzsaltam mellette a napokban... majd ma... csak el ne felejtsem...
én beszéltem multkor 1 szerelővel és azt mondta h egy zxr 400nak ugyan ez volt a parája és ott a gyujtás elektronikát vagy az elektronikát dobták a kukába...a srác azt mondta h váltsak ujjabbra mert ezen már jönnek elő a gondok folyamatosan a korábor adódóan...de leszartam ami mondott...jó a kicsike
amugy ha jobb oldali kar akkor az a fék lesz ...de nem akarok túl "okosnak" tűnni csak az az aluminium vacak kell...
én csak hallottam, hogy így kell... :) de szerintem akármelyik boltban, ahol árulnak ilyen cuccokat, meg tudják mondani, hogy mi a módi...
amit te szappannak mondasz, az amúgy igen, kell...
de az én kipuffom tiszta karist...
jah, nem is írtam: tegnap 15 percig toltam a motort... otthon vettem észre, hogy még nem is volt kifogyva a benzin...
És a polírkorong és a fúró segített 1 kicsit is?
és ezt csak úgy simán csináltad vagy úgy hallottam hogy előtte kell valami polírszappan amit felviszel a korongra utána pedig a kipuffra...aztán ha ez megvan akkor mégegyszer átdolgozod sima koronggal....én így hallottam...te így csináltad?
Nekem voltak kósza próbálkozásaim erre nézve, de nem-igen jártam sikerrel (polír korong + fúró)... ha lehetne, és elvinném valahova, de azt mondták, hogy a nagyobb karcokat nem lehet kiszedni, ahhoz crómoztatni (galvanizálni) kellene, ami nem olcsó mulatság... (((plusz szét is kell szedni atomjaira a kipuffot, mert különben tönkre megy mind az, mind a medence, amiben csinálják...)))
Esetleg, ha annyira nem rossz, akkor a polírpapír + krém hozzá... (kipróbálható a fogkrém is, de lehet, az túl finom szemcsés...)
elvileg ma megy a vas szerelőhöz... kicsit tartok tőle, hogy mit mond majd... valamit még akartam mondani, de elfelejtettem...
Leszeretném cserélni az apriliámat egy ilyen motorra?
Mennyire szervíz igényes?
Mit nézzek a motoron a vásárlásnál ha akarok egy ilyen motort venni?
Kényelmes?
Mennyit fogyaszt?
A válaszokért előre is köszi.
Viszont... tegnap megvettem Nagyvasban a láncszettet, és nem kicsit volt korrekt a csóka, még bedobott ajándékként a szatyromba egy Repsol láncsprayt (természetesen teflonosat... :) nah, de ennyit a reklámozásról...
Az alumínium vackot tük elfelejtettem... pedig többször is eldzsaltam mellette a napokban... majd ma... csak el ne felejtsem...
amugy ha jobb oldali kar akkor az a fék lesz ...de nem akarok túl "okosnak" tűnni csak az az aluminium vacak kell...
amit te szappannak mondasz, az amúgy igen, kell...
de az én kipuffom tiszta karist...
jah, nem is írtam: tegnap 15 percig toltam a motort... otthon vettem észre, hogy még nem is volt kifogyva a benzin...
és ezt csak úgy simán csináltad vagy úgy hallottam hogy előtte kell valami polírszappan amit felviszel a korongra utána pedig a kipuffra...aztán ha ez megvan akkor mégegyszer átdolgozod sima koronggal....én így hallottam...te így csináltad?
Esetleg, ha annyira nem rossz, akkor a polírpapír + krém hozzá... (kipróbálható a fogkrém is, de lehet, az túl finom szemcsés...)