Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hol lehet első fékbetétet venni?
azért az az 50 szerintem nem 50... :) de mindegy...

(jó)pár hozzászólással lejjebb meg olvashatod az infókat, hogy mire érdemes figyelni...
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni!
VAlaki tud valamit ennek a motornak a múltjárol esetleg? és légyszi írjátok már meg nekem mire kell figyeljek ha elmegyek megnézni ezt a motort , mik szoktak a jellemző hibák lenni?
Előrre is köszi
5000
én spec 5-8000 km:)
nah, kész a moci... :)
gyerekek, nagyon aljas hangja van... és semmi sem lett csinálva a vez.mű lánccal... most egyszerűen nem csörög-zörög... :D és áhh... nah, mindegy... a gumi meg 140/70 R18 lett... valami noname akármi... ilyen elvileg még nincs is M.o.-on... mindegy, valakinek a kísérleti-maki szerepet is fel kell vállalni...
és úgy húz, mint a picsa... hozzáérek a gázhoz, máris fent van a magasban, és ahogy elveszem a kezem, mintha máris lefulladt volna, pörög 1000-1500 között... cool... :P tavasszal még egy gyertyacsere, most meg még egy műszaki vizsga... :) oszt annyi...
(jah, meg olajat kell cserélnem... ti mennyi időnként szoktátok?)
nekem is elférne már egy sport dob:D a régit letörték, gyári van rajta bmeg:D na majd a thunderbolt rendszer:D
nekem csak a gyári van... sorry... de ha lefűrészeled a végét.....
Nincs valakinek véletlenül 1 eladó sportdobja zxr-re?
vagy tudtok mondani vmi helyet ahol szerezhetek?
Hát, akkor ez már valami régi szám lehet nekem. Azóta változott. Mondjuk én sose hívtam, mindíg e-mailben dumáltam vele. De különben az amit belinkeltél.
és ugye ez a srác EZ a srác?! :)
hááát, ezen a számon biztos nem kapok... valami idős csóka volt, és mondta, hogy ő nem ilyen bizniszben utazik...
Adok egy e-mail címet meg telefonszámot és érdeklődj a srácnál. Megírod neki, hogy milyen méretű kell és majd megmondja, hogy abból milyen márkák vannak éppen nála, meg mennyiért. Ha külön kívánságod van milyen legyen azt is lehet, csak az picivel több idő, amíg talál olyat. Elég olcsón adja a gumikat kb. 6ezertől kezdődik és 15ezer a plafon.

e-mail cím: pampulla26@gmail.com
tel.:06/30 415-1723
Milyet/mennyiért/mekkorát?
Ha nem tudsz szerezni gumit, akkor én tudok neked olcsón. De arra kell várnod kb. 2 napot, amíg postán megkapod.
Motormatrica gyártás minden tipusra egyedi igények szerint is!
Több éves tapasztalattal és hatalmas alapadatbázissal:
Motor matricák HONDA, YAMAHA, KAWASAKI, SUZUKI, APRLILA és egyéb típusokhoz is!
Elérhető áron, jó minőségben!
TELJES SZETTEK MÁR 3500.- FORINTTÓL
A K C I Ó!
Ingyenes postázási és csomagolási költség, árgaranciával!
További info a linken:
w w w. motormatricak . hu
info@motormatricak.hu
nekem meg kiderült, hogy nincs baja a vezérműláncnak... :S
de hogy mi lehet a para akkor, azt nem tudom... pedig biztos voltam benne, hogy az adja ki a hangot... de szerelő azt mondta, hogy még tudja feszíteni a láncfeszítő, és nincs is annyira elhasználódva...

gumit meg a szerelő olyan árban mondta, ami durván durva... szóval kb benned minden bizodalmam...
úgy néz ki tudok szerezni neked gumit:) de majd fehívlak a továbbiakért:) am nekem is vezérműlánc csere, nem csattog annyira mint neked de kezd:D
Hát persze! Az óra már körbe is fordul nem? Majd hiszem, ha látom! Szerintem szállj le a földre!
Mutatsz pár képet a mociról?
én 108kg vagyok és akkor is 210 et megy
Wolfy, ez pontosan milyen gumi is volt?
SOS kéne nekem is... és pont 150-est gondoltam hátra... csak az a para, hogy pár napon belül kéne...
eeez tezsik, mi?