Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki hogyan polírozhatom meg a gyári kipufogót hogy szép fényes legyen?
Sajnos nem tudom megnézni most neked mert pesten vok koliba, ami a képen van az van nálam a többi otthon. csak 7végén megyek haza.
Amugy nem tipusra rendeltem mert tudtam h a kawánál sok idő ugyhogy nissin boltba vettem,ők meg méret alapján rendeltek ugy h anno még a féknyerget is bevittem.
amúgy csomagolásra mi van írva? és hogyhogy nagy a hátsóba? nem típushoz rendelted?
az elsők érdekelnének, esetleg a dugattyú is, csak tényleg jó lenne tudni, hogy az enyémhez jók-e?! megnézem, hátha maradt otthon elfekvőbe, akár a régiből is...
Ja a tömítések 1 része tuti nagy legalábbis a hátsóba,az elsőt még nem szedtem szét.
Hali!
Itt vok,csak 7végén otthon voltam és nincs netem ugyhogy csak a koliba tudok itt pesten netezni.
felhoztam otthonrol ami van.
nekem a hátsó fék volt szar ahoz rendeltem de több tömítés jött ugyhogy megmaradt a dugót meg nem cseréltem.
ha kell vagy megnéznéd akkor vmelyik délután találkoz6unk valahol.
k = c ... (((többet nem javítok, ígérem... )))
Jah, ez Viktor#12-nek szólt...
Nos, akkor van tömítésed, meg dugattyúd, vagy nincs? mert akkor viszont rendelnem kéne...
Akkorát csak nem esik vele.
Jah... legfeljebb kifolyik a bele...

remélem, hogy tényleg csak egy keverékállítás, oszt annyi... lehet, majd új akksit is nézek bele... hamár homár legyen kövér...
Meg amúgy is.....ha már nincs rajta ruha, nincs ami letörjön róla egy újabb esésnél.
addig nem ülsz? haggyad má.. menni kell vele akárhogyis, nem szépségverseny ez.
nekem az fzr melegen csak ksi gázzal indul.
Látom mindenkivel szerencsétlenségek történnek mostanába. Én ma meg akartam nézni mennyi benzin van a gépbe és beletörtem a kulcsot a tank zárjába. Persze ezt 20km-re tőlünk, úgyhogy jöhettek utánnam a pótkulcsal.
Értem. Enyém olyan volt, hogy pár helyen szétvolt szakadva a szivacs, szerelőm megvarrta aztán fasza lett.
Állítólag szarrá ment ami volt benne. A szerelő kivette belőle és tett bele másikat. De nem gyárit és nem akar menni a motor. Szóval most vennem kell bele.
Nincs benne légszűrő betét vagy méé kell venned?
Aha, hát akkor megkezdem a sort. Mert nekem vennem kell. Csak kíváncsi lennék mennyibe fáj, mert olyan 10 feletti árakról hallottam.
Azt nem szokás venni. Kivesz, brigéciollal kimos, majd vizzel, megszárit, befúj légszűrő sprayvel és mehet vissza.
Valaki vett már közületek levegőszűrőt?
Ne priccolj, kell neki egy keverék állitás és király lesz, ennyi a titok nyittya
Pedig melegen kellene a legfaszábban indulnia!
szerintem a prímet én viszem, aki beindítás nélkül, tolva döntötte meg...

amúgy megnézem, valami karom van, de hogy fék,- vagy kuplung, azt nemtom...

amúgy kinek van még olyan para a motorral, hogy melegen nem indul? (csak ha megint full kihűlt...) találkoztam egy márkatárssal pénteken, (milyen kicsi a világ ) és mondta, hogy az övének is u.olyan bajai vannak, mint az enyémnek...
semmi baj nem lett ... szemtanuk is mondták ( az egyik egy motoros nő ) hogy egyáltalán nem mentem gyorsan,férjével segítettek is felállítani a motort
Igen sajnos ez ilyen. Ezért veszek most már supermotot inkább. Asszem több műanyagmotorom nem lesz, szegények nagyon hamar ripityára tudnak hullani.