Sajnos nem tudom megnézni most neked mert pesten vok koliba, ami a képen van az van nálam a többi otthon. csak 7végén megyek haza.
Amugy nem tipusra rendeltem mert tudtam h a kawánál sok idő ugyhogy nissin boltba vettem,ők meg méret alapján rendeltek ugy h anno még a féknyerget is bevittem.
amúgy csomagolásra mi van írva? és hogyhogy nagy a hátsóba? nem típushoz rendelted?
az elsők érdekelnének, esetleg a dugattyú is, csak tényleg jó lenne tudni, hogy az enyémhez jók-e?! megnézem, hátha maradt otthon elfekvőbe, akár a régiből is...
Hali!
Itt vok,csak 7végén otthon voltam és nincs netem ugyhogy csak a koliba tudok itt pesten netezni.
felhoztam otthonrol ami van.
nekem a hátsó fék volt szar ahoz rendeltem de több tömítés jött ugyhogy megmaradt a dugót meg nem cseréltem.
ha kell vagy megnéznéd akkor vmelyik délután találkoz6unk valahol.
Látom mindenkivel szerencsétlenségek történnek mostanába. Én ma meg akartam nézni mennyi benzin van a gépbe és beletörtem a kulcsot a tank zárjába. Persze ezt 20km-re tőlünk, úgyhogy jöhettek utánnam a pótkulcsal.
Állítólag szarrá ment ami volt benne. A szerelő kivette belőle és tett bele másikat. De nem gyárit és nem akar menni a motor. Szóval most vennem kell bele.
szerintem a prímet én viszem, aki beindítás nélkül, tolva döntötte meg...
amúgy megnézem, valami karom van, de hogy fék,- vagy kuplung, azt nemtom...
amúgy kinek van még olyan para a motorral, hogy melegen nem indul? (csak ha megint full kihűlt...) találkoztam egy márkatárssal pénteken, (milyen kicsi a világ ) és mondta, hogy az övének is u.olyan bajai vannak, mint az enyémnek...
Nem tudja véletlenül valaki hogyan polírozhatom meg a gyári kipufogót hogy szép fényes legyen?