Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi komolyabb bajod nem lett?
de érted nem mentem gyorsan csak kanyarodtam majd megfogtam az 1. csúszást és a PORBAN csúsztam el ... ha nem csúszok el akkor padkát kapok és felnit cserélhetek + motort ... áhh elegem van a közúti motorozásból
Na az fasza. Mindenki töri mostanában a motorokat? ZXR 400 topicban is Vitka nevű srác is lezúzta a zixert. Bár enyémhez képest kevesebb a baja ahogy a galériájában néztem.
Nah gyerekek én ebben az évben leteszem a motort besikerült a 2. esés ebben az évben ..
lassan haladtam egy körforgalomban amiben kicsúszott az 1 .kerék számomra érthetetlen módon lehet olaj van a dologban ... letört a váltókar/lábtartó... széttört a gép oldala.
addig nem ülök rá míg nem lesz 100% os ...
normális gumi fék és motor átnézés beleuntam hogy midíng van valami
valakinek van fékkarja eladó?csak a kar mert tegnap kajakra meggörbült...
Nem tudok róla semmit. Én is csak szombaton kapom vissza a vasat.Még nem tudtam kikérdezni a szerelőt.
ma egy paraszt rámtolatott a muzeumkörúton...dőlt a vas és faszán lenyuzta az oldalát ...meg a fékkar is meggörbült....annyi balfasz van az úton...vigyázzatok
tudod a tipusát a láncnak...szám.stb?
és mennyibe adod? csak az elsők érdekelnek... és vadi újak, vagy relatíve újak?

jah, és mielőbb kéne...
A dugattyú meg a tömítés ami nekem van új!
Ha sokáig úgy jársz vele, hogy zörög, akkor megeszi a feszítőket és cserélheted azt is. Amúgy ha a feszítők feszítenek rendesen nem muszáj cserélni. Elég csak a láncot. Nekem is most cserélték le pár napja. 11ezer valamennyi volt a lánc.
Igazából már a mondatszerkezetnél összezavarodtam... a többi csak ráadás...
ebben amugy automata láncfeszítés van vagy milyen?az h zörög nem lehet belőle para h hozzáér a házhoz ami ugye aluminium és kikoptatja van vagy ezt a feszítőpálya megakadályozza?mennyi qrva kérdőjel
ja murphy törvénye az beszokott jönni
nekem 30e km... és még szerintem enyémben sem...
az is elég para, ha számot vált a lánc...
mindenesetre megrendelni meg lehet... nem hiszem, hogy lejjebb menne az ára...
bár azt mondta (szerelőm ), hogy eléggé úgy van kialakítva a vezérműlánc, és környéke, hogy ugrani egyszerűen nincs helye... tehát lényegében csak zörög, csak zörög... de előbb-utóbb valami komolyabb is lesz, az tutti... az nem lehet, hogy valami szar, de mégis jó...
hát én beszéltem ezzel a big-banges komával és azt modta h ő nem cserélné le a vezérműláncot ha hangot is ad addig amig benem jön a rossz idő...szerinte a szakadás kizárt..."max." elpörög a lánckeréken...de az viszont para lehet...nekem 26300km van a vasba és sztem még nem volt cserélve benn vez mű lánc...vagy?
Hát, nem az ára, az biztos... :)

azt mondják, hogy érdemes itt is (mint pl. a láncnál a lánckerekeket) kicserélni mind a 2 (vagy 3) alkatrészt...
Kérdés, hogy mennyire van a tiéd elhasználódva, milyen régen lett cserélve... mindenesetre mivel én nem tudom, hogy az enyém milyen állapotban van, inkább cserélem mindet...

amúgy szerintem amit írtam az a Big-Bang -nél a azonosítószám... ami a képen van, az lehet, hogy típusszám...
de sajna én sem tudom biztosra...
Hengerfej tömítést addig kerestem míg nem találtam végül egy pesti kawasaki bolt vagy szervíz is azt nem tudom de a bolt szerzett viszonylag olcsón is és 1.5 hét alatt
Bolt neve Kamoto
sok sikert .
jól látom h ez a vezérműlánc típusszáma vagy valami más amit írtál?érdemes az egész kocerájt cserélni vagy csak a láncot?
"be kell érjem" a te dugattyúddal, ill. tömítéssel"
Húúú bocsi.
hát, ha minden jól megy, akkkor holnap kapok választ, hogy mi/mennyi... ha sok idő, akkor lehet, hogy "be kell érjem" a te dugattyúddal, ill. tömítéssel... bár jobban szeretnék újat...
meglátjuk...

Szóval a láncfeszítő +9e... gyűlik a szar a nyakam körül...
amit bekarikáztam az volt 9ezer forint
Nekem a feszítő ív is kellett volna(nem tom mi a pontos neve lehet h vezető) de csak a feszítőt küldték el 2 hónap után és abbol is hiányzott 1 valami.
ja amugy ha kell van 1 eladó fékdugattyúm,meg talán tömítés is-eredeti nissin-nekem megmaradt ha kell megnézem neked.
(arra télen vártam 1 hónapot a motorpartsnál)
vezérműlánchoz neked csak a feszítő kellett, vagy kompletten a felújítást csináltattad? hány dolgot kellett hozzá rendelni?