Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy emléxem 30E-et mondtak nekem tavaly a Speed Lineban Debrecenben.
nem tudja valaki, hogy sacc/kb mennyi egy új vez.mű lánc? meg minden, ami a cseréhez kell (nem a fogóra gondolok... )
Meg supermotom
de legalább jársz...
ne félj, lesz még idén sziilveszter... ( )
okok majd szólsz. Még egyenlőre úgyis csak nyaldosom a bokám alig tudok járni fakkkkkkk.
oxa csak a srác pénteken felhivott hogy akkor biztosan jön vasárnap délután én le mondom a programomat erre felültet semmi ha megveszik az evot megyek a kawáért és akkor szólni fogok mert a suliba is van egy srác neki egy új ninja van 250-es és őt is meg kérdeztem azt mondta hogy a kw sasolják
Ha gondolod elmegyek majd segiteni (már amennyit tudok) vételkor.
meg például vannak olyan mitok meg rs-ek forgalmijába több szerepel mint 11kw akkor az ugyanolyan büntetés mint ez mert asszem Mb80-rs-ébe pl.17,18 kw van irva
hát nem nagyon értek hozzá isaszegen van a moci gödöllő elött mér kérdezed amúgy?
ha nem tudsz addig várni,keresd a zx-9 en kavaszekit ő debrecenben tud olyat aki meg is köszörüli.
Említette telefonon édesapám
Előre is köszönöm a segítséget
tudom hogy kb annyi :) köszi szépen ( én kedvelem a 250 2t motorokat csak hogy tudd )
Lesz majd aki segit a vételkor ezt azt átnézni rajta? Vagy értesz hozzá esetleg viszel szerelőt?
Elvileg simán megbüntethet és teljesen jogosan! De persze attól is függ, hogy milyen napja van.
Örülök, hogy megtértél! Akkor mostmár nevezd át magad ZXRAdamnak.
azt mondták hogy mostmár jobban nézik a kw-ot
Én pl. beszari alak vagyok, nem merném bevállalni.
mind változunk amúgy szerintetek ha a forgalmiba az van hogy 250ccm és 11kw akkor úgy tudnék vele járni tom hogy elvileg nem vezethetem de a zsaruk mennyire vágják le
szeva kawazxr.fateroddal beszéltünk a féktárcsádról,hazaérek utána járok.nézz az adatlapomra akkor megértessz mindent most nem magyarázom hali.
RsAdam! Hogy lehet ez? Nem a 2T a király már?
Annyira nem tudlak elképzelni egy ilyen pici motoron.
STREETHUNTER! Köszönjük a felvilágosítást, de nem kérdezte senki! Amúgy meg az a 78 jó lesz 70-nek is.
és a sors ironiája hogy most egy kawa 250-esem lesz ha elviszik a mitot már telefonáltak azét néztem ki aki itt RedBull néven regelt tudtok valamit a mociról?
Ja, mi már vitatkoztunk egy keveset.
Biztos vagyok benne ezt ő is tudja, de most konkrétan zxr 250-ről volt szó ami ugye 4T az áprilia meg 2T.
kawazxr felvilágostíás képpen mondom hogy az aprilia rs 250 be 78 ló körül van!