ja hát akkor nem nyúlok hozzá aztán majd tavasszal...a vezérműláncot meg a légszűrőt hány km-enként kell cserélni?és mennyibe fáj?hát nézegettem az indexet...de nem jutottam semmire...lehet h beragaszom vagy nem tom mi lesz vele...
Nem tudom mi a szerepe, de ne tömitsd el inkább. Nekem is rettentően taknyolt, 2km megtétele után már csöpögött is kifele. Aztán a tavaszi nagyszervizkor belett állitva a benzin/levegő keverék aránya+karbiszinkron és láss csodátt utánna mindig száraz volt.
emlékszel?!multkor kérdeztem h a légszűrőház nyitott-e másnál is vagy nem...a válaszod igen volt...nekem a légszűrőházból azon a lyukon csöpög az olaj...ha eltömíteném és zárt lenne a légszűrőház nem jönne a lééé...lenne valami para a mocival?mert elméletileg nem onnan kapja a levegőt hanem a felső csövön...és így zárt lenne a rendzser mint mondjuk a többi nagyobb motornál...egyáltalán miért nyitott?!
emberek!mivel rögzítsem az első indexeket ha a búrát teljesen beszeretném nyomni az idom oldaláig...valami tipp vagy valaki csinálta már?mer nekem kiöregedett az a gumi ami fogta eddig és vagy beesik vagy kiesik az index...
Hali!
Valaki tudna címet adni/ajánlani ahol gyűrűsort,hengerfejtömítést és szelepfelujítót tudok venni?
Bármi érdekelne csak a big bang NEM.
előre is köszi
ha jot akarsz magadnak akkor ne kérjélsemmit se kingston-tol
ugyanis engem most baszott át nem kicsit.
megegyeztünk h megveszi a lábtartot. cimet cseréltünk elküldtem neki kifizettem elöre a postaköltséget h ne kelljen neki kétszer annyit fizetni ( gondoltam jo fej leszek elvégre motorosok vagyunk) mert ha ö fizeti késöbb akkor többet kell. mondtam h feladtam a csomagot mondta h tök jo majd szol hha megjött. pár napra rá jött egy értesitö h csomagom érkezett vissza. bemegyek érte és bomtatlanul vissza lett küldve "nem fogadta el" mellette anyuka aláirása. ( az ö cimére küldtem.)nem igazán érettem, irtam neki itt meg iwiw-en is és semmi válasz .msn-en is letörölt le is tiltott szerintem. ugyhogy egy féreg ez a gyerek. még az a szerencséje a 1600fortinért nem fogok leutazni dombovárra h azt elvegyem hamár kifizettem és baszott megvenni. de a legjobban bántó dolog h legaláb felhivhatott volna h te figyelj bocs mert nincs pénz vagy a fasztudja. de nem. igazi cigány modra sunnyog.
ennyit a johiszemüségröl meg kingston barétunk korrektségéről.
Tudsz egy pontos típust adni? olvasgattam boncteremben Heidenaukról, de szkeptikus vagyok a simsonosokkal kapcsolatban... talán találnék még infót róla neten...
Kingston! A te gumedlijeid is érdekelnének, de már nem tudom, hogy milyen is az!
• Sármellék Gyorsulás!
2009.08.16-án vasárnap 09:00 órától kerül megrendezésre Magyarország egyik legjobb minőségű pályáján Sármelléken a Fly Balaton reptéren a VII. Fly Balaton Gyorsulási Verseny és Xtrem Day!
Ez sajna csak annak köszönhető, hogy az érkezés földön volt, nem pedig aszfalton. Ott valószinűleg csúszott volna, de igy a gomba besűlyedt a földbe és a becsapódást az idomok tompitották. Aztán visszpattant valahogy az útra és gondolom akkor akadt be a gombám. Szerintem a bukógomba pályázási célokra a legmegfelelőbb.
Minden negatív fenn hang nélkül: így is leamortizálódott az oldala... szerintem egy bukógomba nem árt, pláne kisebb megdőléseknél, elfektetésnél... nagy esésnél meg úgysem véd semmit, mert akkorák az erők, amik a motort érik... akkor már inkább bukórács kéne... de az meg milyen már?!
hát ja én is csak ezekre gondoltam...vagy az arra ami a leömöket meg a hütött tartja...de ha az esetleg kiszakadna ahogy a szkráccs mondja...az szétbarmolna mindent...ami a vázon van az már nagyon fenn van...viszont ami az oladlidomot tartja ott meg ki kell reszelni vagy vágni akkora helyet h ne nyomja meg az idomot a bgomba egy esetleges borulásnál...
én kb. 10-el estem el mert egy balfasz kihajtott elém...satufék és a gyöngykavicson kifarolt az első kerék...és más para nem lett csak lefektettem a gépet és az oldaidomot lenyúzta...most meg mehetek fényeztetni... ...ezért izgultam rá a gombára...a kisebb bakik miatt persze az is kérdés h ha az oldalidom fő rögzítőjéhez rakom a bgombát az egy dőlésnél a megfelelő szöget bezárja-e h az idom alja ne ségüljön...meg h kb. hány centit lenne érdemes kilogatni a felfogatásból?az átlag az kb. 5-6cm nem?
Meg amúgysem hasznos minden esetben a bukógomba. Ha beakad eséskor valami szintkülönbségbe, képes a vázból is kiszakadni és akkor több kárt csinál mint hasznot. pl ha a képeimet megnézitek a galériámban akkor láthatjátok, hogy a baloldali gombám kicsit elhajlott. Ha nagyobb sebességnél estem volna, biztos kiszakadt volna a helyéből.
Nem tudom, hogy ennek mi a menete, de jirtelen 2 hely jut az eszembe...
az egyik az a kiálló tartó, amire az oldalidom fő csavarját tekered be, egészen a térdednél... a másik meg ami a vázon van menet, a tank alatt... utóbbi viszont alég magasan, és hülye helyen van...
emberek!bukógombát fellehet rakni erre vasra?valaki próbálta már idomvágás stb. nélkül?ha valaki rakott már fel írja le hova tette....de aki nem rakott az is írjon hova lehetne...
Valaki tudna címet adni/ajánlani ahol gyűrűsort,hengerfejtömítést és szelepfelujítót tudok venni?
Bármi érdekelne csak a big bang NEM.
előre is köszi
ugyanis engem most baszott át nem kicsit.
megegyeztünk h megveszi a lábtartot. cimet cseréltünk elküldtem neki kifizettem elöre a postaköltséget h ne kelljen neki kétszer annyit fizetni ( gondoltam jo fej leszek elvégre motorosok vagyunk) mert ha ö fizeti késöbb akkor többet kell. mondtam h feladtam a csomagot mondta h tök jo majd szol hha megjött. pár napra rá jött egy értesitö h csomagom érkezett vissza. bemegyek érte és bomtatlanul vissza lett küldve "nem fogadta el" mellette anyuka aláirása. ( az ö cimére küldtem.)nem igazán érettem, irtam neki itt meg iwiw-en is és semmi válasz .msn-en is letörölt le is tiltott szerintem. ugyhogy egy féreg ez a gyerek. még az a szerencséje a 1600fortinért nem fogok leutazni dombovárra h azt elvegyem hamár kifizettem és baszott megvenni. de a legjobban bántó dolog h legaláb felhivhatott volna h te figyelj bocs mert nincs pénz vagy a fasztudja. de nem. igazi cigány modra sunnyog.
ennyit a johiszemüségröl meg kingston barétunk korrektségéről.
Kingston! A te gumedlijeid is érdekelnének, de már nem tudom, hogy milyen is az!
2009.08.16-án vasárnap 09:00 órától kerül megrendezésre Magyarország egyik legjobb minőségű pályáján Sármelléken a Fly Balaton reptéren a VII. Fly Balaton Gyorsulási Verseny és Xtrem Day!
Kapunyitás: 09:00
Gyorsulásra nevezés: 10:00-15:00
Döntők: 18:00
Néhány program...
-1000LE-s Chevy Nova Dragster
-Drift
-Drift taxi
-Streetfighter show
-Pocket race
-Lábad derby futóverseny 402 méteren
Belépő: 1400HUF
Nevezési díj: 1000HUF
Drift taxi: 3000HUF
én kb. 10-el estem el mert egy balfasz kihajtott elém...satufék és a gyöngykavicson kifarolt az első kerék...és más para nem lett csak lefektettem a gépet és az oldaidomot lenyúzta...most meg mehetek fényeztetni... ...ezért izgultam rá a gombára...a kisebb bakik miatt persze az is kérdés h ha az oldalidom fő rögzítőjéhez rakom a bgombát az egy dőlésnél a megfelelő szöget bezárja-e h az idom alja ne ségüljön...meg h kb. hány centit lenne érdemes kilogatni a felfogatásból?az átlag az kb. 5-6cm nem?
ezt találtam, de nem tudom, hogy segít-e... 250-en arrafelé semmi sincs...
az egyik az a kiálló tartó, amire az oldalidom fő csavarját tekered be, egészen a térdednél... a másik meg ami a vázon van menet, a tank alatt... utóbbi viszont alég magasan, és hülye helyen van...
konklúzió: nemtom... :)
ráragasztottam. müködött.