Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet oda kéne ragasztani?
amivel gázt adok az a rész nem fog széthullani amikor leszedem...igaz?esetleg ragasztani nem lehet ugy talán nem csuszkál....probáltad?
Nézzétek hogy a kolléga hogy küldi a ringen !
http://sportmotor.hu/motoros_k...
Üdv! ProGrip markolat aminek a végét le kelet vágni... sajnos állandóan lecsúszik a markolat olyan 300-400 km ként mindig vissza kell "csavargatni"
láttam fasza kormánymarkolatod van...nehéz feltenni?mármint a jobb oladlit amivel gázt adsz...azt mivel rögzited h ne forogjon, csuszkáljon stb.mert még nem láttam mi van a markolat alatt jobb oldalon...
beszélnék én csak nincs fenn.
mért nem beszélsz vele msnen?
vagyis kingston
mellesleg valaki nem tudja jamaicakingston barátunk telefonszámát? beszédem volna vele.
Ha nem lessz más akkor én is megkókányolom valahogy.
hát megnézem de sztem már nincs meg, amugy nekem is letört.

mi ilyen belefurutnk egy csavart majd bevontukl ezzel a 2 komponensü cuccal ami ha összegyurod meg keményedik. a srác aki használja a motort azota is ezt használja.
A zxr-edről esetleg nem maradt meg a szivatókar? Sajna nekem pont olyan vacakúl tört el, hogy lehetetlen behúzni.
mond koma
Heló
Ha olvasgatod a fórumot, jelentkezz. Valamit kérdezni szeretnék.
Persze az gyárilag olyan.
zxr 250esek...nektek nyitott a légszűrőház a motor bal oldalán?ahoz h megnézzétek nem kell megbontani a motort...csakbekukkantatok a tanknél a váz alatt..és ott van 1 hengerszerű müanyag ami a légszűrőházbol nyulik ki...megnézné nekem valaki a sajátján h nyitott-e?kösz
No comment...
Pfúúúj Én maradok a csajoknál.
Olyan szép lett, hogy tegnapeste kivertem rá a gyikot.
Gyakorolni kell azt még. De jó úton haladsz!

Nekem ilyen hátul és elöl. Nekem meg az a bajom hogy már nem tom hova dönteni, mer elöl állandóan elfogy a gumi.

Mindjárt töltök fel egy albumot az elkészült vasamról, ha valakit érdekel milyen lett a gép.
Pénteki esti motorozás
sajnos a bal oldalra még nem úgy megy a döntés ahogy azt szeretném
Lehet kicsit sok olajat raktál a motorba...
Tavasszal nekem is nyomta aztán abbahagyta
és hány km-enként kell cserélni?
a vezérműlánc csere mennyibe fáj...meg mit kell még vele együtt cserélni?
hát ez kicsit gáz mert nem hinném h bármikor ki kéne tolnia.

sztem nézesd meg szerelövel. amikor az enyémbe kicsit tultöltöttem sehol se jött ki olaj.