láttam fasza kormánymarkolatod van...nehéz feltenni?mármint a jobb oladlit amivel gázt adsz...azt mivel rögzited h ne forogjon, csuszkáljon stb.mert még nem láttam mi van a markolat alatt jobb oldalon...
hát megnézem de sztem már nincs meg, amugy nekem is letört.
mi ilyen belefurutnk egy csavart majd bevontukl ezzel a 2 komponensü cuccal ami ha összegyurod meg keményedik. a srác aki használja a motort azota is ezt használja.
zxr 250esek...nektek nyitott a légszűrőház a motor bal oldalán?ahoz h megnézzétek nem kell megbontani a motort...csakbekukkantatok a tanknél a váz alatt..és ott van 1 hengerszerű müanyag ami a légszűrőházbol nyulik ki...megnézné nekem valaki a sajátján h nyitott-e?kösz
http://sportmotor.hu/motoros_k...
mi ilyen belefurutnk egy csavart majd bevontukl ezzel a 2 komponensü cuccal ami ha összegyurod meg keményedik. a srác aki használja a motort azota is ezt használja.
Ha olvasgatod a fórumot, jelentkezz. Valamit kérdezni szeretnék.
Nekem ilyen hátul és elöl. Nekem meg az a bajom hogy már nem tom hova dönteni, mer elöl állandóan elfogy a gumi.
Mindjárt töltök fel egy albumot az elkészült vasamról, ha valakit érdekel milyen lett a gép.
sajnos a bal oldalra még nem úgy megy a döntés ahogy azt szeretném
Tavasszal nekem is nyomta aztán abbahagyta
sztem nézesd meg szerelövel. amikor az enyémbe kicsit tultöltöttem sehol se jött ki olaj.