Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor is nyomta amikor 1-2 dl hiányzott belőle...
Kingston!

Itthon vagyol már? Valamikor lemehetnénk gurulni egyet.
Hali!
Lehet sok az olaj, ha túl van töltve esetleg felkaphatja.
leszedtem a légszűrőházat és az alatt van egy kis cső ami a légszűrőházba vezet és mintha ebból a kis csőből nyomná ki az olajat...1.képen látszik...valakinek vmi ötlet?
mint mondtam az előző olajcsere óta csöpögtet...nem lehet h az olaj híg vagy vmi?
én is gyanakszom h onnan nyomhatja...holnap tovább bontom a vasat...
A légszűrőházba csatlakozik a kartelgáz elszívó cső, azon keresztül is felszívhat némi olajat. De ezt a típust nem ismerem eléggé, úgyhogy ez csak egy tipp, de máshol láttam már ilyet.

üdv
a szerelőm azt mondta h szerinte felkapja az olajat a henger...de hogy ez mit jelent...sztem jár a szája aztán lehet igaza van...(de miért kapná fel az olajat...)egyébként ezt az előző olajcsere óta csinálja ami kb.3-4000km-je volt..
még annyi h a képen is láthatjátok h olajos a ház a légszűrő meg tiszta olaj...
hát, én olyanrú hallottam h viszabiflázik a légszűrőbe motor, de a pontos körülményeket nem vágom h mit meg hogyan
mi a véleményetek mi lehet a para ha a légszűrőházban olajat találtam és onnét folyik végig a motor oldalán?honnan jöhet az olaj?
Áh akkor úgy néz ki buktam a mai kawa napot. Pedig kakucson még sportcipőbe és farmerba is felengednek.
Nekem heidenau van aláírom nem egy pirelli viszont nem is drága ár értékben kb ott van... most is azzal megyek a ringre kb 1-2 kör bemelegszik kés nem csúszik, esőben meg 140 150 körül szoktam menni :) sose volt még vele bajom .ha rászánsz oly sok lóvét gumira akkor ajánlanék pirellit dunlopot vagy brigestonet. csak ugyebár az 1. kerék 17 colos a hátsó pedig 18 első kerékre minden fajta gumit lehet venni de 18 colos igen kevés van ami jó...
Hogy egy Vad Fruttik számot idézzek: Nekem senkim sincsen...
vagyis semmim...

viszont ősszel szerintem gumit újítok, úgyhogy várnám a vélményeket, főleg márkát, de típust illetően is...

Anno Apriliámra Heidenau -t vettem, de valahogy nem voltam megelégedve vele... pl esőben valami halál volt azzal menni...
Persze, ha lehet, maradnék olyan 20-30e huf-os árkategórián belül...
és a legfontosabb természetesen a jó tapadás lenne, hogy lassan végre megtanuljak kanyarodni (ill. dönteni)...
Hááát, megcsömörlött Kingston barátunk nyaralni megy, SZIGORÚÚÚÚAN motor nélkül... úgyhogy amennyiben gurulós találkozót szeretnénk, úgy vagy másik napra kéne tenni (nem hétvégére), vagy elvontatunk neki valami biciglit...

mondjuk én a jövő utáni héten (hétfő-kedd-szerda) ráérek, úgyhogy lehetne akkorra valamit, ha az jobb mindenkinek...
nekem bőr kesztyűm cardura kabát és nadrágom van protektorokkal + martens bakancsom így felengednek de a köv beruházásom egy normális csizma lesz ....
egyszóval fel kell öltözködni!
Tudtommal legalább cordura ruha+csizma kell.
Valaki tud valamint az esti mocizásról?

Nekem pl nincs mocis csizmám és bőr nadrágom se csak egy bőrkabátom, kesztyűm, sisakom. Abban beengednének szerintetek?
Itt vagyok, beszélhetsz velem is mostmár. Hogy tervezitek, legurúltok házhoz szegény nyomorult szkráccs pajtihoz?
Holnap ismét Kawasaki esti motorozás a Hungaroringen GYERTEK!
ezt tegnap teljesen elfelejtettem...
Ki is mondta, hogy a kawasaki nem kényelmes?!
Szerdán megtudom mondani hogy ez a hétvége nekem jó-e! Mert lehet hogy megyek balcsira nyaralni péntektől-vasárnapig! De szerdán kiderül! A mocim úgyis bejáratós úgyhogy nem lenne rossz egy kirándulás A moci felborulását pedig nézd úgy hogy így jobban megy a sisakodhoz
Nagyon cool! Pont ilyenre gondoltam... azt nemtom, hogy hogy borult fel, én is csak tegnap tudtam meg, amikor hazaértem... viszont nemrég néztem, igazán csak az index halt meg, illetve meggyötrődött az elsőidom... ősszel majd újra festetem... :) oldalidom is kapott, de nem vészes...

viszont még azt néztem, hogy lassan vehetek új gummert... viszont szerintem nem 160-as lesz, hanem tízessel kisebb... amúgy ez a méret pont olyan, hogy nem csal az óra... minden táblás sebességjelző azt írja, amennyivel megyek...

Jahj, és a legfontosabb: ha hétvégén ráérnél, akkor találkozhatnánk... szombat-vasárnap ráérek... beszélek majd Szkráccsal is...

Most haza... holnap re... köszi +1x az oldalt...
lapozz le

Erre gondoltál? Asszem középen tájékon lehet megtalálni őket!
Lehet kapni, nem 100%osan simul az idomra, de jól néz ki! Azt hiszem a bázismotoron, de majd mindjárt keresek egy linket És hogy a csába borult fel?