Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szabadságon voltam, otthon meg még mindig halott a router... de most I'm back... :)

Amúgy az utóbbi idő legnagyobb parája abban rejlik, hogy amíg én a Mátrában lazultam, addig otthon feldőlt a motorom... első idom jobb széle lezúzva, jobb index kuka, plusz a jobb oldalidomon is lettek kisebb karcok... szal ennyit arról, hogy a motor kiézetileg pöpec... de majd meg lesz csinálva... szerintem a héten veszek új indexet... meg mostmár tényleg kéne az új plexi...
Nem tudja valaki, hogy olyan indexet, ami nem kiálló, hanem teljesen az idomra simul, lehet-e kapni? Ha igen, akkor merre?
Kedves Péter ÚR! Igazán lehetne msn közelében mivel mostanság elhanyagoltam ezt az oldalt, és valamelyik hétvégén szívesen elnéznék a környékére az ÚR-nak
megnézem semmi baja nincs

igen az enyémhez valo votl de szerintem a tiedbe is jo
Hát csak annyit, hogy megnézed van e rajt sérülés vagy valami. Még csak eddig jutottunk.
De amúgy nem régebbi ZXR-hez való?
bocs csak sürü volt a hétvége holnap megnézem,

amugy mit beszéltünk meg mert elfelejtettem sorry
n.zsolt! Na mi a helyzet a csővel?
mégsem keddtől megyek, de lehet, hogy csütörtök magasságában elmotorozok oda... (Mátra...) mindenesetre, ha valaki egyáltalán bejelentkezik, akkor szívesen találkozom bárkivel bárhol... de úgy látom, hogy néma csend, és hullaszag...
hááát, nekem meg legfeljebb akkor a hétfő jó, mert keddtől vasárnapig megyek zülleni a Mátrába... :) sajna motor nélkül... de idén még fogok azzal is, ezt ezennel megfogadom... :P nah, akkor majd meglátjuk...
és ha mégis kéne valami big-bangtől, akkor jelen koordinátámtól kb 5 perces távolságban van a hely, szal csak nyugodtan... ez mindenkinek szól... :) az úttörő ott segít, ahol tud... :D
Jo kozben mar rajottem, hogy a big bang, vagy par srac innet forumrol mar be tudta volna szerezni! Nem adom el mielott meg latod ne aggodj Amugy ez a hetvege meg nem jo, pentek ejjel haza erek, szombattol hetfoig welcome home party, utanna megbezseljuk
barom...

amúgy Big-Bang Kawa lehet, jobb... nekem, tudod, egy hét alatt hozták a cuccot... nem hiszem, hogy egy hengerfejtömítés több időt vett volna el...

amúgy addig el ne merd adni, amíg saját szememmel meg nem csodáltam!

hétvégén, ha ráérnél, akkor összezörrenhetnénk... már, ha már itthon vagy/leszel...
Üdv! sajnálom... nekem Pestig kelet mennem de akkor 1 hét alatt szereztek hengerfej tömítést (Kamoto)
ha valaki nem tudna, elado a kavics egyed vigyed
Ügyes
Ez uton kozolnem hogy a yakomoto pecs bekaphatja a faszom
4.-dik het evan megrendelve naluk egy tomites a hengerfejhez, es ma hivtuk oket, kozoltek hogy talan jovo heten....khm...jah!
Egeszen biztos elhagytad, es eg nem jott meg az uj
Nem lett sokkal rosszabb, majdhogynem pontosan ugyan úgy megy. Csak a vége lett más a motornak, most olyan mintha 1 el több sebességes lenne.... Nagyon jó hogy utazóba nem kell széjelpörgetni a motort. Ígérem teszek fel képet egy albumba, csak előbb szeretném feltenni az utolsó darabot is a mocira ( első sárhányót ) hogy ne hiányozzon semmi a képről. Ma elvileg meg is kapom.

Sőt most új dolog van. Hivatalosan is rendszám nélkül motorozhatok. Sőt ma rendszám nélkül fogok műszakizni 16:15 perckor. Na ki tudja megmondani hogy ez minek köszönhető és hogyan lehetséges?
fúú ha lenne pénzem....
és akkor jövő héten valami meeting, mert kivettem egy hét szabadságot...
királyság lenne összehozni valamit...

az áttételről meg annyit, hogy a gyorsulása így nem lett sokkal rosszabb? és kicsit rosszabb?
Ennek orulunk, de kepet kerek a kesz mocirol vegre!
Most penteken megyek haza es juppie, vegre kawammal lehetek
Na egész faxa lett az áttételezés. Elöl lett 1 foggal nagyobb feltéve, most 110 nél pörög 9000 et. Így most már nem kell halálra forgatni sima utazáskor se. Bár a végére kíváncsi lennék most így vele.
Sziasztok!Sorry az Off-ért,Eladó egy Zxr-400 pályamotor!Érdeklődni adatlapon található elérhetőségeken!
Okay, csak nyugodtan...
Ilyesmi hangja volt a Z-n.
Szia! Felvettelek msn-re! Lenne par kerdese a dobrol!
Sziasztok,
Ha érdekelne valakit egy sportdob...
Nyehheheheheee... pedig pár hónapja még mennyire nem volt senkinek... most meg már túlkínálat is van... sebaj, addig jó amíg nincs hiány az alkatrészben...

Amúgy (nekem speciel) semmi nem tartja különösebben... az első idomon a kis műanyag rögzítő-konzol tartja, ami a gyári, abban van a régi csőből egy kis darab, amire pont rá lehetett húzni ezt az egy számmal nagyobb csövet, amit vettem... a tankon meg egyszerűen csak a csonkra rátettem... olyan a tartása a csőnek, hogy meg sem mozdul... szerintem zsír, és így a legkevesebb a fúrás-faragás vele... persze ha úgy gondolod, akkor lehet a jó öreg bilincses megoldást is alkalmazni, vagy csavarosat (csavar bele a porszívócsőbe, aztán a tankcsonkba kis lyuk, és oda behajtod... elvileg gyárilag is van ott valami lik... )