Most lebuktattal, pedig meglepetesnek akartam, na de majd az utanfuto meg lep mindenkit!
Ami viszont mar keszuloben van, az elso ulest at huzattatom zoldre! Meg jo hogy van anyukam aki intezi a dolgokat, mig en 1000km-rol dirigalok haza
Kedves PETTTTIII! Nem mondom ki a nevet, mely nev hallatan, agresszivan probalnal fellepni ellenem, es kenytelen lennek teged kiiktatni, de lassan megtezsem, ha nem vagy kepes lemerni azt a szart, mert igy nem tudom megvenni a femfekcsovet, illete vettem egy fekete hatso lampat a kawara
Még egyszer lePéterezel, megütlek... még akkor is, ha utána le is csapsz...
Szóval... sorry, de iszonyat el voltam tegnap havazva... netem otthon még mindig nincsen, csak melóhelyről tudok valamit üzenni...
ma kajaszünetben majd leugrom, és megmérem... remélem nem késő... 13 - 14 felé írok... addig kitartás...
Zxr-em van, csak netem nincs... de ma még lemérem...
Wolfy: jojó, no para... amúgy tényleg jól néz ki amit veszel...
én IMET-ben veszem mindig a beépített indexes visszapillantót (ez asszem a 4. volt, amit legutóbb vettem)... kicsi, de meg lehet szokni... és elég zsírul néz ki... :P
Hat ez sem rossz megoldas, ennyi turelmem nem volt hogy meg keressem a tukrot, vettem eggyet, leszedtem a talpat, es felraktam a gyari talpat
Mas: valaki aki olyan aranyos, merje le nekem az elso fek cso hosszat, darabokban, szoval: a fekkartol az elosztoig, es az elosztotol a feknyeregig, mind ket odlalat, plusz a hatso fek csovet legyszike!
Azért a tükörnél bonyolultabb dologban ne próbálj meg ott segítséget kérni, mert erősen korlátoltak műszaki érzék tekintetében a drága hölgyek. Fater már múltkor rámszólt, hogy hagyjuk inkább rá vmit, úgysem fogja megérteni...
Tükrös témához:
Akinek a jövőben esetleg kellene tükör nem horror áron a mocijára annak tudom ajánlani az alábbi oldalt: http://pinkmotors.hu/ Zsír új tükröt veszek a kawámra 5150 ft ért! És még jobban is néz ki mint az eredeti! Méretben 1:1 ben tökéletesen passzol rá és kúúúúú*va jól néz ki vele mivel a Zx6R re és 9 re való. Akit érdekel, hogy hogyan is néz ki illetve rendelni szeretne az menjen az fenti linkre. Ott Termékeink--Tükrök és ott a TK-007 es típust lesse meg. Bárki aki tükröt keres a jövőben itt meg fogja kapni. Ja és a nők a boltban hááááát nagyon ott vannak, de persze postáznak is ha nem vagytok rájuk kíváncsi.
Úgyhogy )::( a tükröt mégsem venném meg tőled ha nem gond.
Sajnos fogalmam sincs, különben irtam volna. De amúgy nem nagy dolog kiszedni. Aztán ha a kezedben van elmész valamilyen motoros boltba és rendelsz 1-et.
Ami viszont mar keszuloben van, az elso ulest at huzattatom zoldre! Meg jo hogy van anyukam aki intezi a dolgokat, mig en 1000km-rol dirigalok haza
Szóval... sorry, de iszonyat el voltam tegnap havazva... netem otthon még mindig nincsen, csak melóhelyről tudok valamit üzenni...
ma kajaszünetben majd leugrom, és megmérem... remélem nem késő... 13 - 14 felé írok... addig kitartás...
Wolfy: jojó, no para... amúgy tényleg jól néz ki amit veszel...
én IMET-ben veszem mindig a beépített indexes visszapillantót (ez asszem a 4. volt, amit legutóbb vettem)... kicsi, de meg lehet szokni... és elég zsírul néz ki... :P
Mas: valaki aki olyan aranyos, merje le nekem az elso fek cso hosszat, darabokban, szoval: a fekkartol az elosztoig, es az elosztotol a feknyeregig, mind ket odlalat, plusz a hatso fek csovet legyszike!
Tükrös témához:
Akinek a jövőben esetleg kellene tükör nem horror áron a mocijára annak tudom ajánlani az alábbi oldalt: http://pinkmotors.hu/ Zsír új tükröt veszek a kawámra 5150 ft ért! És még jobban is néz ki mint az eredeti! Méretben 1:1 ben tökéletesen passzol rá és kúúúúú*va jól néz ki vele mivel a Zx6R re és 9 re való. Akit érdekel, hogy hogyan is néz ki illetve rendelni szeretne az menjen az fenti linkre. Ott Termékeink--Tükrök és ott a TK-007 es típust lesse meg. Bárki aki tükröt keres a jövőben itt meg fogja kapni. Ja és a nők a boltban hááááát nagyon ott vannak, de persze postáznak is ha nem vagytok rájuk kíváncsi.
Úgyhogy )::( a tükröt mégsem venném meg tőled ha nem gond.
De azt kerdeznem hogy ebay-rol rendeltel es mennyi a psota koltseg?