Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 108-as láncszemszám jó a gyári áttétre?
ki-milyen kaliberű meghajtóláncot ajánl zxr 250-hez?
valaki tuja h a hátsó fogaskerékhez milyen csapágy kell?és hol lehet kapni? mer parás...
Most rendeltem E-bay ről magasított racing versionos füstszínű plexit. Bár nem a púpos fajta, de magasabb az íve így jobban véd majd valszeg a széltől. Kíváncsi leszek rá mennyivel magasabb és jobb a szélvédelme.
100 fös....csak neekd kerestem egy ö betut es bemasoltam:D
Amugy ki az aki mit cisnal? Gondolom mar midnenki uton van hogy nem irogatnak a forumba Most meg kajalok, azt irany a fekete erdo! Este majd jelentkezem milyen volt!
100 fos, vagy 100 fo"s? igazán nem mindegy...

gondoltam valami érdemlegeset szólok a témához... de inkább hallgatok...
Jo volt ez a szolas Zsolti Amugy a hizasrol jut eszembe!
Ma letettuk a kalapacsot, meg a vesot, es egy kicsit kemenyebb fegyverekhez nyultunk! A kepeken latszik a termes! Holnap 100fos unnepseg lesz az egyik hajon, es magyaros kellett nekik! Na tessek
ahogy hizol ugy leszel egyre nagyobb paraszt.
ja, láttam ma a motorod. kisitsem madmax érzés. több a a matrica mint nem, de a nyuszit rögzítő ragasztás úgy látszik nem az örökkévalóságnak készült,.
azért mert ilyen nyomorék szarok vannak itt mint te.
hát nem mindegyhogysián rezonál, vagy inkább ráz pl. me öcsi kis szarja rezonált, főleg aj obb hátsó lábtartón lehetett érezni..
Mert itt sok a jófej csóka, azért jön ide.
télleg nem gonoszan kérdem és ne vedd kötöszködésnek de ha jol tudom neked nem zxr -ed van nemde?
akkor miért nem maradsz a ninja 250-es forumban?

tényleg csak kérdés a bántonak érzed sory
Peti tényleg nem volna jó, ha levadásznának! Egyébként desing-ra nekem sem jön be... Tegnap a Louis boltban azt mondták 5000 Ft-ért már van esőruci. Az eső csizmához meg gratu, itt nálunk már rá egy hétre sem volt. Mi a következtetés ebből? Újpesten és környékon több motoros van!

Kingston: ááá, már ígyis mindehol a nevem van, aki nem ismer fel, az már úgy járt

Mellesleg, én tudom mi az, még a német tanulmányaimból, ide a pusziiiiiiiiiiiiiiiiiit! és azért csak óvatosan ám! meg ha tudsz csinálj képeket!
hogy értve vibrál, és mennyire?!
nem tudom, de nekem nem szokott... vagy lehet, csak nem veszem észre... a csapágyakkal meg csak óvatosan...
Csak mert tegnap egy haverom azt mondta h az normális... mondjuk én azóta fosok az ilyenektől mióta a kormánycsapágy és a kerékcsapágy kikopása miatt rendszeresen beszitált a suzuki eleje..
Császtok! A régi 250-es-nek mekkora sebességtől normális hogy vibrál a futómű (vagy a blokk )? Mert nekem olyan 130-nál kezd.....
Szerintem a pocsrevalotescozacsimarketben! Ugy remlik itt a szomszed faluban van egy!

Mas: holnap mek kicsit korulnezni kiegeszito ugyileg peti ha talalok bubos plexit feltetlen irok!

Megint mas:D : Szombaton megyek turazni a chopperral a swarcwaldebe:D Aki tudja az mi es tudja mekkora dolog ott lenni annak puszi a homlokara...nekem mar be van sozva a jobb kezem
Cat: Tegnap elbicóztam Lidl-be, és mit látok?! nemcsak, hogy volt, de még akcióban is, merthogy a 2900 helyett 1990 volt... :P
miután megvettem fel is kaptam, és belerongyoltam minden pocsolyába... :D
Amúgy a gúnya, amit linkeltél jónak tűnik, csak nem akarom, hogy Egerbe menet leszedjen valami vadász, mondván, nem látott a terepruciban... :?
Szkráccs: a meztelen csajos motorozás gondolatát díjazom...
Kingston: nem is vártam mást... :D

konklúzió: a ruha lassan összeáll, "esőcsizma" van, esőkabát van, már csak a pöcsömre kell egy tesco-s zacsit keríteni...
nem tudjátok, hol lehet venni?
Khm ha mesztelen motorozasrol lesz szo akkor szoljatok midnekepp m eg inent is haza rohanok meg nezni Moto cicus nagyon fain a tankpad, de az also szurke reszbe meg belefert volna egy moto cat felirat Peti huzza tescos zacsit a pocsodre azt hello szia
tádáááááááááááááááám
Uhh hát még mi hogy örülnénk neki, ha ti mindenképpen kipróbálnátok.
Te szkráccs! ezt légyszi hirdesd már motoros berkekben, hogy ez legyen az új trend! mi lányok egész biztos nagyon nagyon örülnénk neki
Peti nem akarlak elszomorítani, de azért az eső csizmás hókamóka már elég rég volt a Lidl-ben, én akkor vettem a páromnak, elég jónak tűnt.

Egyébként ha még engem kérdezel, bár nem túl design-os, de kérdés, hogy kinek mi a fontos. Egy tipp, mert máshol is foglalkozunk vele:
http://www.motorozz.hu/img/for...
http://www.mot
orozz.hu/img/for...

380 km-t tettek meg benne folyamatosan zuhogó esőben, és egy csepp víz sem ment át. Asszem 3500 HUF ez a gúnya

UTÁLOM AZ ESŐŐŐŐT! MOTOROZNI AKAROK MÉG A HÉTEN! jövő héttől már melóóóó....
Heló!
Érdekel esetleg vkit egy Zxr 250-es vízhűtő?! jóval bontói ár alatt, ventilátorral 1ütt!