Most rendeltem E-bay ről magasított racing versionos füstszínű plexit. Bár nem a púpos fajta, de magasabb az íve így jobban véd majd valszeg a széltől. Kíváncsi leszek rá mennyivel magasabb és jobb a szélvédelme.
100 fös....csak neekd kerestem egy ö betut es bemasoltam:D
Amugy ki az aki mit cisnal? Gondolom mar midnenki uton van hogy nem irogatnak a forumba Most meg kajalok, azt irany a fekete erdo! Este majd jelentkezem milyen volt!
Jo volt ez a szolas Zsolti Amugy a hizasrol jut eszembe!
Ma letettuk a kalapacsot, meg a vesot, es egy kicsit kemenyebb fegyverekhez nyultunk! A kepeken latszik a termes! Holnap 100fos unnepseg lesz az egyik hajon, es magyaros kellett nekik! Na tessek
ja, láttam ma a motorod. kisitsem madmax érzés. több a a matrica mint nem, de a nyuszit rögzítő ragasztás úgy látszik nem az örökkévalóságnak készült,.
Peti tényleg nem volna jó, ha levadásznának! Egyébként desing-ra nekem sem jön be... Tegnap a Louis boltban azt mondták 5000 Ft-ért már van esőruci. Az eső csizmához meg gratu, itt nálunk már rá egy hétre sem volt. Mi a következtetés ebből? Újpesten és környékon több motoros van!
Kingston: ááá, már ígyis mindehol a nevem van, aki nem ismer fel, az már úgy járt
Mellesleg, én tudom mi az, még a német tanulmányaimból, ide a pusziiiiiiiiiiiiiiiiiit! és azért csak óvatosan ám! meg ha tudsz csinálj képeket!
Csak mert tegnap egy haverom azt mondta h az normális... mondjuk én azóta fosok az ilyenektől mióta a kormánycsapágy és a kerékcsapágy kikopása miatt rendszeresen beszitált a suzuki eleje..
Szerintem a pocsrevalotescozacsimarketben! Ugy remlik itt a szomszed faluban van egy!
Mas: holnap mek kicsit korulnezni kiegeszito ugyileg peti ha talalok bubos plexit feltetlen irok!
Megint mas:D : Szombaton megyek turazni a chopperral a swarcwaldebe:D Aki tudja az mi es tudja mekkora dolog ott lenni annak puszi a homlokara...nekem mar be van sozva a jobb kezem
Cat: Tegnap elbicóztam Lidl-be, és mit látok?! nemcsak, hogy volt, de még akcióban is, merthogy a 2900 helyett 1990 volt... :P
miután megvettem fel is kaptam, és belerongyoltam minden pocsolyába... :D
Amúgy a gúnya, amit linkeltél jónak tűnik, csak nem akarom, hogy Egerbe menet leszedjen valami vadász, mondván, nem látott a terepruciban... :?
Szkráccs: a meztelen csajos motorozás gondolatát díjazom...
Kingston: nem is vártam mást... :D
konklúzió: a ruha lassan összeáll, "esőcsizma" van, esőkabát van, már csak a pöcsömre kell egy tesco-s zacsit keríteni...
nem tudjátok, hol lehet venni?
Khm ha mesztelen motorozasrol lesz szo akkor szoljatok midnekepp m eg inent is haza rohanok meg nezni Moto cicus nagyon fain a tankpad, de az also szurke reszbe meg belefert volna egy moto cat felirat Peti huzza tescos zacsit a pocsodre azt hello szia
Amugy ki az aki mit cisnal? Gondolom mar midnenki uton van hogy nem irogatnak a forumba Most meg kajalok, azt irany a fekete erdo! Este majd jelentkezem milyen volt!
gondoltam valami érdemlegeset szólok a témához... de inkább hallgatok...
Ma letettuk a kalapacsot, meg a vesot, es egy kicsit kemenyebb fegyverekhez nyultunk! A kepeken latszik a termes! Holnap 100fos unnepseg lesz az egyik hajon, es magyaros kellett nekik! Na tessek
akkor miért nem maradsz a ninja 250-es forumban?
tényleg csak kérdés a bántonak érzed sory
Kingston: ááá, már ígyis mindehol a nevem van, aki nem ismer fel, az már úgy járt
Mellesleg, én tudom mi az, még a német tanulmányaimból, ide a pusziiiiiiiiiiiiiiiiiit! és azért csak óvatosan ám! meg ha tudsz csinálj képeket!
nem tudom, de nekem nem szokott... vagy lehet, csak nem veszem észre... a csapágyakkal meg csak óvatosan...
Mas: holnap mek kicsit korulnezni kiegeszito ugyileg peti ha talalok bubos plexit feltetlen irok!
Megint mas:D : Szombaton megyek turazni a chopperral a swarcwaldebe:D Aki tudja az mi es tudja mekkora dolog ott lenni annak puszi a homlokara...nekem mar be van sozva a jobb kezem
miután megvettem fel is kaptam, és belerongyoltam minden pocsolyába... :D
Amúgy a gúnya, amit linkeltél jónak tűnik, csak nem akarom, hogy Egerbe menet leszedjen valami vadász, mondván, nem látott a terepruciban... :?
Szkráccs: a meztelen csajos motorozás gondolatát díjazom...
Kingston: nem is vártam mást... :D
konklúzió: a ruha lassan összeáll, "esőcsizma" van, esőkabát van, már csak a pöcsömre kell egy tesco-s zacsit keríteni...
nem tudjátok, hol lehet venni?
Egyébként ha még engem kérdezel, bár nem túl design-os, de kérdés, hogy kinek mi a fontos. Egy tipp, mert máshol is foglalkozunk vele:
http://www.motorozz.hu/img/for...
http://www.mot
orozz.hu/img/for...
380 km-t tettek meg benne folyamatosan zuhogó esőben, és egy csepp víz sem ment át. Asszem 3500 HUF ez a gúnya
UTÁLOM AZ ESŐŐŐŐT! MOTOROZNI AKAROK MÉG A HÉTEN! jövő héttől már melóóóó....
Érdekel esetleg vkit egy Zxr 250-es vízhűtő?! jóval bontói ár alatt, ventilátorral 1ütt!