Ma mégse lesz jó a tali a tükörrel kapcsolatban. Beszéljünk meg másik időpontot mert 1. szakad az eső 2. baromira lebetegedtem, mert nagyon hideg volt az adrián. Remélem még időben célba fog találni az üzenetem. :)
én nekem meg kecsón tegnap gokarton folyamatosan leért lábtartóm ..:):):) aztmondják azután már csak az esés következik:D:D:D:D sajna én nem úgy motorozok hogy lentvan térdem akkor lese érne igaz lábtartó de én szorítom tankot lábammal úgy motorozok:)
az már tuti h a bal oldalon nyomja...van ott egy cső ami a hűtéshez megy és mintha onnan jönne...nem a hűtéstől hanem a másik pontjából...ebből szerelő lesz...
királyság... :)
mit is mondtatok? mikor lesz a köv. találkozó?
ha minden igaz, akkor a maival letudtam az uccsó idei vizsgámat is... szal szabad vagyok, mint a madááár...
Kingston, te meg olvass vissza, és nézd meg a képeket, amiket feltettem...
Meg néhány helyen azt mondták h Japánból meg lehetne rendelni és durván 200 ezer Ft lenne . De ez teljesen tárgytalan annyi erőböl már vehetek egy másikat is.
Ma mégse lesz jó a tali a tükörrel kapcsolatban. Beszéljünk meg másik időpontot mert 1. szakad az eső 2. baromira lebetegedtem, mert nagyon hideg volt az adrián. Remélem még időben célba fog találni az üzenetem. :)
persze, hogy jól megy a kis Ninja
szegényt jó bogaras állapotában kaptad lencse végre
itt még várt a megmérettetésre ...
kösz a képeket
amúgy én is inkább a tankot szorítom lábammal...nem is vágyom rá, hogy leérjen a térdem, mert ált. rövid gatyában motorozok...
mit is mondtatok? mikor lesz a köv. találkozó?
ha minden igaz, akkor a maival letudtam az uccsó idei vizsgámat is... szal szabad vagyok, mint a madááár...
Kingston, te meg olvass vissza, és nézd meg a képeket, amiket feltettem...
MotoCat: te vettél, nem?!