Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amit még elbír a felni is...
hátsó abroncs max. mekkora fér be?
Persze..........Petivel beszélte meg mára. Azaz )::( vele.
akkor mással is beszéltél és azzal a másikkal beszélted meg a mai napot mert nekem nincs tükröm
Jajam én voltam.

Ma mégse lesz jó a tali a tükörrel kapcsolatban. Beszéljünk meg másik időpontot mert 1. szakad az eső 2. baromira lebetegedtem, mert nagyon hideg volt az adrián. Remélem még időben célba fog találni az üzenetem. :)
Akkor ha jól sejtem, ezeken is Téged csíptelek el
persze, hogy jól megy a kis Ninja
Mikor "közlekedtem" a pályán volt szerencsém meccsezni egy új zx250r motorral hmm azzal is lehet igencsak menni ... nagyon is jó motor!
He he
szegényt jó bogaras állapotában kaptad lencse végre
itt még várt a megmérettetésre ...
kösz a képeket
Tyhűűű, de szép a vasad... :) lehetne, megvenném... csak se pénz, sem elszántság...

amúgy én is inkább a tankot szorítom lábammal...nem is vágyom rá, hogy leérjen a térdem, mert ált. rövid gatyában motorozok...
eladó a mocimzxr400
Eladó, teljesen felújított blokkal, új fényezéssel, műszakival, 500ezerért. Alku lehetséges..
én nekem meg kecsón tegnap gokarton folyamatosan leért lábtartóm ..:):):) aztmondják azután már csak az esés következik:D:D:D:D sajna én nem úgy motorozok hogy lentvan térdem akkor lese érne igaz lábtartó de én szorítom tankot lábammal úgy motorozok:)
Azt álmodtam, hogy döntésnél majdnem leért a térdem... aztén felébredtem... de tényleg... :)
az már tuti h a bal oldalon nyomja...van ott egy cső ami a hűtéshez megy és mintha onnan jönne...nem a hűtéstől hanem a másik pontjából...ebből szerelő lesz...
királyság... :)
mit is mondtatok? mikor lesz a köv. találkozó?
ha minden igaz, akkor a maival letudtam az uccsó idei vizsgámat is... szal szabad vagyok, mint a madááár...

Kingston, te meg olvass vissza, és nézd meg a képeket, amiket feltettem...
nézzétek csak mit találtam Kawa napon
Hello Hallo kis hamisok! Rendben megerkeztem kulfoldre! Itthon mi a helyzet? Holnap este talan leszek msnen is! Udv husik :P
mármint másik motort XD
Meg néhány helyen azt mondták h Japánból meg lehetne rendelni és durván 200 ezer Ft lenne . De ez teljesen tárgytalan annyi erőböl már vehetek egy másikat is.
De most van egy pécsi motorbontó Yakamoto ahol azt mondták h megprobálnak szerezni....
Nem mert más a felfogatása és az alakja is sajnos :(
biztos nem jo rá az én tankom?
Kawasaki esti motorozás a Hringen! GYERTEK!
A 400-asé baromi széles. Sokkal szélesebb mint a 250-esé.
jahj, és majd lehetne pár szót beszélni a riasztókról is... nyárra kéne vennem... és érdekel, hogy ki, milyet ajánl...
MotoCat: te vettél, nem?!