jahjahm jónak tűnik...
az idomokról meg annyit, hogy ma nem sikerült olyan szerencsésen leérnem Egerbe, mint az első alkalommal... rosszul volt felrögzítve a baloldali idom, és 120-130 környékén eleresztette az oldalsó,- fő csavar... azt vettem csak észre, hogy mint egy vitorla himbálódzik jobbra-balra... berepedt a nagy légbeömlőnél, plusz a csavarok mentén, amik az első-idommal összekapcsolják (feltételezvén, hogy csak azok tartották rajta a mocin)... úgyhogy Gyöngyösön leszedtem, be nagymamámék kertjébe, és onnan tovább Egerbe vizsgázni...
úgyhogy hétvégén majd megyek Gyöngyösre (vagy szerdán), és csavarokkal, mindennel felhergelem vissza...
amúgy minden fasza, csak ne lenne valami miatt indulásnál a motor eleje felől valami kattogó hang, meg érzés... de többször megnéztem, és semmi nem lötyög, semmi nem ér bele semmibe... remélem, hogy nem a blokkban kezd meghasalni valami...
nah, tömören ennyit a mai napról... a hétvégéről meg annyit, hogy bocsi azoktól, akikkel nem találkoztam, de nem jutottam oda, hogy le tudjak menni Siófokra... mindegy, majd legközelebb már én is ott leszek...
jahj, és hogy lássátok, hogy nem lógattam a lábamat végig...
végre elkészült... még nagyon kezdeti dolog, de legalább van...
Oh tökéletes! Adsz egy elérhetőséget, meg mondj már rá nekem egy árat?
Hétvégén szétszedtem a gépet, hát sokkal rosszabb állapotot vártam az idomoktól. Nagyon egybe vannak, csak szép karcosak, és helyenként egy két repedés de alig pár darab. Héten megy is műanyagoshoz. Kitaláltam az új színét is. A Kawasaki Er5n nek a metálzöld színe lesz rajta, fekete kerekekkel és zöld felnicsíkkal. Na ez ütős lesz ha elkészül. Vélemény?
bubis plekót nem találsz... én is mindenhol kérdezősködtem utána, de semmi... esetleg, ha csillagáron külhonban megveszed... nekem marad a szatunás, valamikor a hónap vége felé... addig nem nagyon lesz időm lemenni érte... persze Egerbe meg kb. 2naponta mehetek... nem, nem mintha rossz lenne, csak rohadt vizsgák... jó lenne tanulni is valamit... a tükörért meg sorry, megyek is le, megnézem...
Igen tudom, én sem szeretem a Suzukit. De nem azért, mert rossz vagy bármi, ezért ne kövezzen meg itt senki ezért. Csak jött egy lehetőség, és az ingyen Suzuki jobb lett volna mint hitelt felvenni egy "új" mocira. Úgyhogy csak kényszerhelyzet miatt vettem volna ha vettem volna.
De nekem a szívem zöld, így fájt volna nagyon. Bár inkább Hondás piros és zöld keveréke.
Áh hitel átvállalásos cucc az nem kóser ám! Plusz a gixer lehet szép, de midnen főre jut egy M.o-n! Ha már itt tartunk szerintetek az enyémet mennyibe hirdessem majd meg?
3 éves 600 as K6 os GSXR de ahogy kiszámolgattam mennyit kéne most rá fizetni havonta inkább mégse lesz, pedig a srác ingyen odaadja csak vállaljam át a törlesztőjét... Úgyhogy jöhet a bal os tükör. Majd max jövőre összerakok egy keveset és veszek egy 600 as CBRR-t. Valami cica lámpásat 2004 től. :D Jövőre mind milla alatt lesz szerintem. Úgy is az a nagy álmom, vagy egy 636 os 2005 ös modellektől
Szerintetek mennyit ér meg a kicsi ZXR em, adatlapomon található képek alapján, ha azt vesszük, hogy a bal oldala sérült, persze csak a műanyag idomok?
300 at megér? Mert lehet váltok nagyobb vasra.
no Csillagocskáim! Június 13-án 9:00-kor találkozunk az Osztyapenkónál, az OMV kútnál, és irány Siófok. Ott tere-fere, dínom-dánom, ujj dugás a Balcsiba, és vége
Aki jön, cupp, aki nem annak meg majd a képeket mutatjuk
elképzelhető...ha most hallasz valami fülsüketítő motort az én vok mer leszedtem a dobot...
nem akarom magam reklámozni de vannak videoim ha érdekel vkit csekkoljátok...
De sajnos igen. Elszáltam vele tegnap kakucsringen. A moci bal oldala lett teljesen leamortizálva. Szerencsére a blokk és más lényeges alkatrész nem sérült, mivel a saját lábán hoztam haza, csak szegény csúnya lett. Nagyon ráéreztem a pályára, mert a lábtartóm fele is hiányzik a döntögetések miatt, arról nem is beszélve, hogy még a kipufogó dobom is leért, úgy döntögettem. Így azt hiszem elértem amit el lehetett egy 250 es géppel. Sajnálom hogy a legvége esés lett, de én is és a moci is nagyon szerencsésen megúsztuk.
Ha megnézed azt a tükröt azt nagyon megköszönném, valamint balos index (vagy csak a búrája), meg egy balos lábtartó ha lenne még valakinél akkor arra is vevő lennék. Egyébként nincs valahol bubis plexi? Mert nekem kicsi az a satunás. Pedig valahol valakinek a mociján láttam olyat, tehát léteznie kell. Nem tudjátok kinél hol?
Akkor mikor és hogy tudnánk egyet bizniszelni?