Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

balaton nyugati partján huligánkodom....de per pill szhelyen művelem az ipart...kitöltöm az adatlapom
kawafirst hova valósi vagy?
visszavághatott volna h ha következő alkalommal találkoznak akkor az pesten lesz és megkinálja egy koktéllal(más körülmények között)
Azért baszhatnak meg a rendőrök a no kipuff miatt mert valószínűleg így hangosabb mint kipuffal és életbe van egy decibel szabályzási törvény....amit jó eséllyel lépsz át ha nincs kipufogód És semmi baja nem lesz a motornak ha nicns rajta kipufogó, csak akkor sülnek meg a szelepek ha a leömlőket is le veszed!
Mert ő rendőr és azt tesz amit akar. Múltkor havert majdnem megbüntette azért, mert ráfogta a gumira, hogy kopott. Közben 80%-os Végülis elengedte ezzel a szöveggel. "fiatalember most még elengedem, de ha legközelebb találkozunk kap egy csekket"
hallgatom az ilyen beszolásokat h no kipufal megkurnak a jagellók...de miért is?
tükröt este megnézem... plexi meg szatuna... csak nem leamortizáltad a vasat?
megbasznak a rendőrök

amugy konkrétan nem tudom mi lesz a baja de biztos nem tesz jót neki
First Te nem szhelyi vagy?
Egyik nap láttam egy ugyan ilyet!
Sziasztok,

van valakinek eladó plexije, és balos tükre? Köszi előre is a válaszokat!
sakk? simmán... leverlek, mint vak a poharat...
Értettem szavait... pénteken szerintem megbeszélhetjük a dolgot...

amúgy ma lemotoroztam 285 tökéletes kilométert... a motor meg sem érezte...
És Eger felé az utak.... áááálom.... csak ne ünneplőben kellett volna mennem... :P meg ez a dög meleg...
viszont oda-vissza hősiesen lenyomtam egyben... tudom, tudom, egy hős vagyok...

amúgy kb esőkabát kéne, annyi bogarat sikerült beszednem... viszont a sityak kítűnően teljesített... néha majdnem letépte a fejem, de az a mindenhonnanegyszerrefújó szél hibája... :)

hát, ez volt ma... jah, meg egy motorosbaleset 3-as úton... úgyhogy csak vigyázni...
ez már volt nem olyan régen... olvass vissza... amúgy nem... csak hülye leszel, de baja nem lesz...
KÉRDÉS: ha leveszem a kipufot és ugy járok...azon kívül h őrültnek néznek lesz valami parája a mocinak(szelepek)....károsodik bármi...?fogyasztás nő?stb?kösz
én a malomra szavazok! bár kiskoromban jártam sakk szakkörre
vmi látványosabbat is kitalálhattál volna, na de sebaj
Mc Dönci....
Khm....holnap derül ki hogy megyek-e vagy sem-e! Hmm több fog van mint gondoltam Jah és még valami....kedves Péter! Ha meg akarod hódítani a világot először velem kell megküzdened egy hatalmas malom vagy sakk háborúban
Jupppppppppppiiiiiiiiiiiii, nem baj, én nem félek ám Tőled!
Viszont egyelőre úgy néz ki, hogy szombaton 10 v. 11-kor (még nem eldöntött) találkozunk a siófoki Mc Döncinél.
Akik Pestről mennek mehetnek együtt, szóval ha érted mire gondolok.... Szerintem valahogy csak felismerünk Téged, bár egyelőre magamat tartom a legfelismerhetőbbnek, mindenhol ott a nevem.

úúúúúúúúúgy örülök, hogy meglett a mocid!

Kingston drága, nagyon csöndben van a talival kapcsolatban, nem tetszik ez nekem
jahj, és Kingston: hátul 48 fogú a lánckerék... elől nem tudom...
nah, meg is van a probléma... a légszűrőházba kapcsolódó levegő-túlnyomásszabályozó mechanika csöve nem volt a légszűrőházra kapcsolva... így nem kapta meg a kellő O2-t, ami azt eredményezte, hogy nem pörgött eleget... (rossz benya/levegő keverék, stb...)
probléma megoldva... olajfolyás is megcsinálva... mondjuk ez azt eredményezte, hogy fél napot! késtem a melóból... de mindegy... a másik felét kőkeményen letoltam, szóval senki ne szóljon be...
ma tankoltam is (megint), mert megint (majdnem) kifogyott a benya... csak a tartalékállás mentett meg... de most lenulláztam az órát, kíváncsi vagyok, hogy a beletöltött 11L-t mennyi út alatt eszi meg a paripa... :) (mármint nem a km-órába töltöttem benyát... )

ennyi... kb semmi sem tart vissza, hogy 13.-án én is menjek a találkozóra... csak hogy ismertek meg?! mindegy, én tudni fogom, hogy ki kicsoda... és gonosz világmeghódító tervem végrehajthatom...

hát, ennyi... mai kisregényem véget is ért...
azért érdekes amit mondassz mert 12nél se a max nyomatékot se a max teljesítményt nem adja le....
állo helyzetben is csak 17 ig pörög? akkor ott nagyobb gond lesz nem áttétel probléma. nekem csak 6 ban nem forgott ki 19eig mert ugye benne van a 185km/h-ás tiltás még japánbol.
nah... ebben akár még benne is lennék... csak Kingston vizsgázzon pénteken... akkor ő is jön...

jahj, fordulatszám parához még annyi, hogy most megnéztem, álló helyzetben 17e -ig tudtam felpörgetni... ez még mindig nem a tiltás zóna, viszont több, mint 12e... foggalmam sincs, hogy mi lehet... tényleg nézek még egy lánckerékméretet este, de ha gyári, akkor nemtom...
Siófokon taliznak a kis Kawások, ebbe Ti is beletartoztok, szóval nincs kifogás, főleg, hogy a moci is készen van!
Hát elvileg a szerelő szinkronizálta, van hozzá műszere is ott volt a motor mellett.. Viszont azt állítja, hogy szerinte elöregedtek a membránok azért csinálja ezt..
Szerintem a karbival van valami gond, legalábbis ha leáll gáz húzás nélkül meg ilyenek akkor az az lehet! Lehet csak szinkronizálni kell!