Azért baszhatnak meg a rendőrök a no kipuff miatt mert valószínűleg így hangosabb mint kipuffal és életbe van egy decibel szabályzási törvény....amit jó eséllyel lépsz át ha nincs kipufogód És semmi baja nem lesz a motornak ha nicns rajta kipufogó, csak akkor sülnek meg a szelepek ha a leömlőket is le veszed!
Mert ő rendőr és azt tesz amit akar. Múltkor havert majdnem megbüntette azért, mert ráfogta a gumira, hogy kopott. Közben 80%-os Végülis elengedte ezzel a szöveggel. "fiatalember most még elengedem, de ha legközelebb találkozunk kap egy csekket"
Értettem szavait... pénteken szerintem megbeszélhetjük a dolgot...
amúgy ma lemotoroztam 285 tökéletes kilométert... a motor meg sem érezte...
És Eger felé az utak.... áááálom.... csak ne ünneplőben kellett volna mennem... :P meg ez a dög meleg...
viszont oda-vissza hősiesen lenyomtam egyben... tudom, tudom, egy hős vagyok...
amúgy kb esőkabát kéne, annyi bogarat sikerült beszednem... viszont a sityak kítűnően teljesített... néha majdnem letépte a fejem, de az a mindenhonnanegyszerrefújó szél hibája... :)
hát, ez volt ma... jah, meg egy motorosbaleset 3-as úton... úgyhogy csak vigyázni...
KÉRDÉS: ha leveszem a kipufot és ugy járok...azon kívül h őrültnek néznek lesz valami parája a mocinak(szelepek)....károsodik bármi...?fogyasztás nő?stb?kösz
Khm....holnap derül ki hogy megyek-e vagy sem-e! Hmm több fog van mint gondoltam Jah és még valami....kedves Péter! Ha meg akarod hódítani a világot először velem kell megküzdened egy hatalmas malom vagy sakk háborúban
Jupppppppppppiiiiiiiiiiiii, nem baj, én nem félek ám Tőled!
Viszont egyelőre úgy néz ki, hogy szombaton 10 v. 11-kor (még nem eldöntött) találkozunk a siófoki Mc Döncinél.
Akik Pestről mennek mehetnek együtt, szóval ha érted mire gondolok.... Szerintem valahogy csak felismerünk Téged, bár egyelőre magamat tartom a legfelismerhetőbbnek, mindenhol ott a nevem.
úúúúúúúúúgy örülök, hogy meglett a mocid!
Kingston drága, nagyon csöndben van a talival kapcsolatban, nem tetszik ez nekem
nah, meg is van a probléma... a légszűrőházba kapcsolódó levegő-túlnyomásszabályozó mechanika csöve nem volt a légszűrőházra kapcsolva... így nem kapta meg a kellő O2-t, ami azt eredményezte, hogy nem pörgött eleget... (rossz benya/levegő keverék, stb...)
probléma megoldva... olajfolyás is megcsinálva... mondjuk ez azt eredményezte, hogy fél napot! késtem a melóból... de mindegy... a másik felét kőkeményen letoltam, szóval senki ne szóljon be...
ma tankoltam is (megint), mert megint (majdnem) kifogyott a benya... csak a tartalékállás mentett meg... de most lenulláztam az órát, kíváncsi vagyok, hogy a beletöltött 11L-t mennyi út alatt eszi meg a paripa... :) (mármint nem a km-órába töltöttem benyát... )
ennyi... kb semmi sem tart vissza, hogy 13.-án én is menjek a találkozóra... csak hogy ismertek meg?! mindegy, én tudni fogom, hogy ki kicsoda... és gonosz világmeghódító tervem végrehajthatom...
azért érdekes amit mondassz mert 12nél se a max nyomatékot se a max teljesítményt nem adja le....
állo helyzetben is csak 17 ig pörög? akkor ott nagyobb gond lesz nem áttétel probléma. nekem csak 6 ban nem forgott ki 19eig mert ugye benne van a 185km/h-ás tiltás még japánbol.
nah... ebben akár még benne is lennék... csak Kingston vizsgázzon pénteken... akkor ő is jön...
jahj, fordulatszám parához még annyi, hogy most megnéztem, álló helyzetben 17e -ig tudtam felpörgetni... ez még mindig nem a tiltás zóna, viszont több, mint 12e... foggalmam sincs, hogy mi lehet... tényleg nézek még egy lánckerékméretet este, de ha gyári, akkor nemtom...
Hát elvileg a szerelő szinkronizálta, van hozzá műszere is ott volt a motor mellett.. Viszont azt állítja, hogy szerinte elöregedtek a membránok azért csinálja ezt..
amugy konkrétan nem tudom mi lesz a baja de biztos nem tesz jót neki
Egyik nap láttam egy ugyan ilyet!
van valakinek eladó plexije, és balos tükre? Köszi előre is a válaszokat!
amúgy ma lemotoroztam 285 tökéletes kilométert... a motor meg sem érezte...
És Eger felé az utak.... áááálom.... csak ne ünneplőben kellett volna mennem... :P meg ez a dög meleg...
viszont oda-vissza hősiesen lenyomtam egyben... tudom, tudom, egy hős vagyok...
amúgy kb esőkabát kéne, annyi bogarat sikerült beszednem... viszont a sityak kítűnően teljesített... néha majdnem letépte a fejem, de az a mindenhonnanegyszerrefújó szél hibája... :)
hát, ez volt ma... jah, meg egy motorosbaleset 3-as úton... úgyhogy csak vigyázni...
vmi látványosabbat is kitalálhattál volna, na de sebaj
Viszont egyelőre úgy néz ki, hogy szombaton 10 v. 11-kor (még nem eldöntött) találkozunk a siófoki Mc Döncinél.
Akik Pestről mennek mehetnek együtt, szóval ha érted mire gondolok.... Szerintem valahogy csak felismerünk Téged, bár egyelőre magamat tartom a legfelismerhetőbbnek, mindenhol ott a nevem.
úúúúúúúúúgy örülök, hogy meglett a mocid!
Kingston drága, nagyon csöndben van a talival kapcsolatban, nem tetszik ez nekem
probléma megoldva... olajfolyás is megcsinálva... mondjuk ez azt eredményezte, hogy fél napot! késtem a melóból... de mindegy... a másik felét kőkeményen letoltam, szóval senki ne szóljon be...
ma tankoltam is (megint), mert megint (majdnem) kifogyott a benya... csak a tartalékállás mentett meg... de most lenulláztam az órát, kíváncsi vagyok, hogy a beletöltött 11L-t mennyi út alatt eszi meg a paripa... :) (mármint nem a km-órába töltöttem benyát... )
ennyi... kb semmi sem tart vissza, hogy 13.-án én is menjek a találkozóra... csak hogy ismertek meg?! mindegy, én tudni fogom, hogy ki kicsoda... és gonosz világmeghódító tervem végrehajthatom...
hát, ennyi... mai kisregényem véget is ért...
állo helyzetben is csak 17 ig pörög? akkor ott nagyobb gond lesz nem áttétel probléma. nekem csak 6 ban nem forgott ki 19eig mert ugye benne van a 185km/h-ás tiltás még japánbol.
jahj, fordulatszám parához még annyi, hogy most megnéztem, álló helyzetben 17e -ig tudtam felpörgetni... ez még mindig nem a tiltás zóna, viszont több, mint 12e... foggalmam sincs, hogy mi lehet... tényleg nézek még egy lánckerékméretet este, de ha gyári, akkor nemtom...