Ha minden igaz péntekre összeáll a kawa, most veszek 90ezerért egy blokk nélkülit, leszedjük a futómű egy részét és és összerakjuk a kettőt, aztán jöhet a műszaki.. szerintetek menyire gázos használt hátsó féktárcsát átrakni? Jah, és mitől lehet az, hogy csak úgy indul, hogy... szívatóval ráindítózok, visszaveszem, újra indítózok és ezt megismétlem kétszer... Azonkívül ha nem húzogatom a gázt, még miután bemelegedett akkor is leáll. Elvileg új az egész hengerfej, mindennel együtt, de azt mondták hogy hülyeség volt így megcsináltatni mert nem kopnak össze az alkatrészek Pedig egy profi szerelő csinálta..
viszont lenne 1 technikai kérdésem... miért nem pöröghet a mocim 12e-nél többet? akár hanyasban vagyok, nem bírom e fölé vinni... legfeljebb alsóbb fokozatban 13e-ig... de az még mindig semmi...
Na jójóóó, de vagy én mentem rossz időben vagy nem tom, de most nem volt ilyen jó kis 1. csoport!
Mondjuk ezen ne múljék, ha kell kimegyek én egésznap és megvárom, míg a versenyzők tényleg megmutatják, és abszolút első körös is mehet a pályán.
De a 2. csoportot sehogy sem vállalnám be... láttam, amit láttam
A következő alkalom - 2009. június 19-én, pénteken lesz, és terveink szerint három csoportot indítunk.
1. Kezdő csoport
Ide csak azok jelentkezését fogadjuk el, akik vagy még csak 1-2 alkalommal vagy egyáltalán nem voltak a Ringen, illetve 500 ccm alatti motorjuk van. Számukra profi versenyzők fogják megmutatni a, az ideális íveket és hogy mire kell figyelni egy versenypályán.
2. Lassú csoport
Azoknak, akik már többször is voltak ringen, de nem a köridő számukra a legfontosabb. Naked, Sport, Túra motoruk van.
3. Gyors csoport
Akik szeretik a tempót és már 2.30 alatti köridőt mennek.
Mindenhol! Egyedül a falvakba tartom be az 50-et! utazó temponk 160van ha van egy rövidebb egyenes már ott 200 fölött mutat az óra!
De erről ne beszéljünk, majd jönnek a hozzászólások hogy nagyképű meg bla bla! Senkinek nem hiányzik ez!
Ha városi, vagy öregebb rendőrt fogsz ki, akkor némelyik a korlátokat sem ismeri! Egy fiatalabb ha jó fej vagy vele meg minden akkor az is elfogja nézni! Ki lehet fogni egy gecit is, de hozzá állás kérdése! Am szerencsére ritkán állítanak meg! És már nem sokára meg lesz a korlátlan is hála a jó égnek:D Amúgy kinek mennyi az átlag fogyasztása?:D
Ha cbr 125 van és 11kw akkor az sima liba! De mondjuk akkor neked is ugyan olyna jogsid van mint nekem! De én a köbcenti korláttal nem nagyon foglakozom! A rendőre is főleg a kw-ot sasolta legalábbis nekem eddig midníg!
sziasztok ismét A1-em van és 17 éves leszek decemberbe (tudom 16 ot kellet volna de ebben a korban mindenki öregiti magát ) és a papirjai rendebe van ma megyek megnézni ha a forgalmi ba az van hogy CBR 125 11kw akkor nem lehet gubanc? azt mondták meg felhivtam a kpm-es apám jóbarátját és ő is azt mondta a rendőr nem tud mit csinálni ha az van akkor az van
üdv
De szeretem az ilyet, mindenki egyet ért mindebben
Én is jövőre megyek korlátlanra, mert akkor leszek 18, és lesz me g két éve az a1-em! A többit meg már le írták a többiek
nem hiszem hogy a 1 e van 2 éve mert csak robogója volt sztem most ledobta a k-t mint én és venni akar egy 25kw osat
a1 11kw és 125ccm 16 évesen szerezhető meg
ak 25kw 0.16kw/kg 18 évesen szerezhető meg
a korlátozás nélkül 21 évesen szerezhető meg,de ha van a1 ed akkor már 18 évesen mehetsz nagy a ra , ha pedig ak d van akkor meg 20 évesen mehetsz nagy a ra
vagy milyen kawás gurigára gondoltál?
a tankpadról meg majd képet...
szóval, most hogy akkor megvan a mociiiii, jöhetsz is június 13-án a kis Kawás gurigára!
Ha már a tankpad elhozatalt úgyis megúsztad
Mondjuk ezen ne múljék, ha kell kimegyek én egésznap és megvárom, míg a versenyzők tényleg megmutatják, és abszolút első körös is mehet a pályán.
De a 2. csoportot sehogy sem vállalnám be... láttam, amit láttam
Petiiiiiiiii: juhéééééééééééééééééééééééééé
1. Kezdő csoport
Ide csak azok jelentkezését fogadjuk el, akik vagy még csak 1-2 alkalommal vagy egyáltalán nem voltak a Ringen, illetve 500 ccm alatti motorjuk van. Számukra profi versenyzők fogják megmutatni a, az ideális íveket és hogy mire kell figyelni egy versenypályán.
2. Lassú csoport
Azoknak, akik már többször is voltak ringen, de nem a köridő számukra a legfontosabb. Naked, Sport, Túra motoruk van.
3. Gyors csoport
Akik szeretik a tempót és már 2.30 alatti köridőt mennek.
http://www.kawasaki.hu/news.as...
Skacooooooooook, megrendeltem a tankpadot! ÉÉÉÉÉÉS KIKÜLDIK POSTÁN! így nem kell a pékbe menni érte
éééés, úgy néz ki június végétől még munkahelyem is lett
GYERTEK !
igy valahogy akkora lessz rá lóvéd?
De erről ne beszéljünk, majd jönnek a hozzászólások hogy nagyképű meg bla bla! Senkinek nem hiányzik ez!
üdv
Én is jövőre megyek korlátlanra, mert akkor leszek 18, és lesz me g két éve az a1-em! A többit meg már le írták a többiek
a1 11kw és 125ccm 16 évesen szerezhető meg
ak 25kw 0.16kw/kg 18 évesen szerezhető meg
a korlátozás nélkül 21 évesen szerezhető meg,de ha van a1 ed akkor már 18 évesen mehetsz nagy a ra , ha pedig ak d van akkor meg 20 évesen mehetsz nagy a ra