én megyek... bár esőt mutat, akkor viszont nem
mind1, addig még megpróbálom azt a néhány kilit belerakni, hátha már nem lesz bejáratós és még mehetek is rajta. Bejáratósan sok értelmét nem látom...
Köszönöm! Hát igen sajnos... kifordult elé egy kocsi nem adta meg az elsőbbséget,de mivel motoros volt egyből Őt hibáztatták..:( és,hogy hayabusája volt az még jobban ezt nyomatékosította... Vigyázni kell nagyon! Te/Ti is vagyizzátok Magatokra!
Szia
Őszinte részvétem a családnak, barátoknak, ismerősöknek. Szomorú, hogy ilyen fiatalon itt hagyott minket. Sajnos a közúton való motorozás rengeteg veszélyt rejt. Már már minden alkalom egy túlélő túra az életbenmaradásért.
Sziasztok!Talán hallottátok,hogy április 24én egy fiatal 21 éves fiú meghalt motorbalesetben pinnyénél Győrvári Dániel! A temetésén több mint 250 motoros kísérte el utolsó utjára! Köszönjük a jelenlétet minen motorosnak!
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...
valaki le tudná mérni a ZXR hátsó lámpájának paramétereit?
(rögzítőcsavar, azoknak a távolsága, attól mért magasság, szélesség)
azok az adatok kellenének, ami alapján meg lehet nézni, hogy egy új hátsó lámpa befér/rögzíthető -e, nagyobb barkácsolás nélkül?!
Jah, ugyebár nekem nincs itthon a moci, ezért nem tudok méricskélni semmit...
sziasztok!azt szeretném megkérdezni tőletek h. ha nekem meg van az A1 jogsim ,de még csak egy éve,és szeretném lerakni az Akorl. jogosítványt is ,szerintetek elég a különbözeti vizsgát,meg azt a pár órát levezetnem vagy az egészet le kell ?előre is köszi válaszotokat:D
Oh köszi mindenkinek a hozzászólást. Egy kicsit igen eltűntem, mert a válság engem is érintett és hát nem nagyon volt időm mindenre.
A kérdésem annyi lenne, hogy aki 1 el növelte, le tudná írni hogy mik a pontos méretek hány fogas van elöl, hátul, meg mekkora lánc kell? Mert én még eddig nem cseréltem és ha változtatok a fogszámon, akkor nem tom mekkora lánc kéne hozzá. Meg tudád ezt nekem írni?
Meg képzeljétek voltam kakucs ringen. Életem első pályázása volt, és hát gyerekek 1 óra után már kopott a lábtartóm. Ezt a gumit azt hiszem elöbb elhasználom ilyen célokra aztán majd csak utána fogok venni másikat, addig ezt elpályázom. Bárcsak lett volna kint még velem valaki aki csinált volna képeket. Na mind1 majd máskor.
Hááááááh Csepeeeeeeel kiráááááááály, az aztán oly annyira messze van, hogy tuti el is tévedek... na de nem baj... muszáj magam rászánni... De akkor már meglátogathatlak? hogy tényleg legyen vmi egyéb hasznom is Te lehetnél az elsőőő fórumos, akivel végre sikerül találkozni
Hülye vagyok... illetve nem, de mégis...
Ezek elköltöztek Csepelre... akkor viszont kicsit messzebb van a Gellért-hegytől, mint írtam... kb. cirka fél órával... :P
viszont arra lakom... :P (minden rosszban van valami jó... )
a motoron pihenő macskád szőre, vagy az elütött macskák szőre kenődik rá? utóbbi esetében nem is kéne láncspray... a vér rátapad, és jó kenést biztosít...
amúgy a tankpados a Gellért hegytől kb 5 perc motorozás a Fehérvári úton... szal, ha mész hétvégi gurulásokra, akkor simmán oda tudsz találni...
Juppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, de jóóóó, még a végén akkor tényleg lesz mociiiiiiiii! és akkor el is mehetsz a tankpadomért
Nem még nem szántam rá magam... majd megnézem én térképen, hogy hol a szöszben van, aztán végülis mocival elkavirnyálhatok arra.
De rájöttem, hogy számomra csökkenti a motorozás élvezeti értékét, hogy hova kell visszaoperálnom a parkolóba... így inkább 6x meggondolom, hogy kiveszem-e a mocit, mert utána ugyebár vissza is kell rakni. Szóval erre sűrgősen ki kell találnom valamit....
No, de tegnap vettem fasza fehér Castrol láncspray-t, le is fújtam a láncot, szóval ma irááááááááááááááány az úúúúúút!
Egyébként nem tudom, de nekem mindig csupa macskaszőr a láncom szerintetek ez nem fog problémát okozni? vagy emiatt kenjem többször?
mind1, addig még megpróbálom azt a néhány kilit belerakni, hátha már nem lesz bejáratós és még mehetek is rajta. Bejáratósan sok értelmét nem látom...
Pénteken Kawasaki esti pályamotorozás lesz a Hungaroringen.Gyertek minél többen !
http://www.kawasaki.hu/news.as...
Őszinte részvétem a családnak, barátoknak, ismerősöknek. Szomorú, hogy ilyen fiatalon itt hagyott minket. Sajnos a közúton való motorozás rengeteg veszélyt rejt. Már már minden alkalom egy túlélő túra az életbenmaradásért.
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...
http://www.youtube.com/watch?v...
Mert ő ilyen volt...
(rögzítőcsavar, azoknak a távolsága, attól mért magasság, szélesség)
azok az adatok kellenének, ami alapján meg lehet nézni, hogy egy új hátsó lámpa befér/rögzíthető -e, nagyobb barkácsolás nélkül?!
Jah, ugyebár nekem nincs itthon a moci, ezért nem tudok méricskélni semmit...
A kérdésem annyi lenne, hogy aki 1 el növelte, le tudná írni hogy mik a pontos méretek hány fogas van elöl, hátul, meg mekkora lánc kell? Mert én még eddig nem cseréltem és ha változtatok a fogszámon, akkor nem tom mekkora lánc kéne hozzá. Meg tudád ezt nekem írni?
Meg képzeljétek voltam kakucs ringen. Életem első pályázása volt, és hát gyerekek 1 óra után már kopott a lábtartóm. Ezt a gumit azt hiszem elöbb elhasználom ilyen célokra aztán majd csak utána fogok venni másikat, addig ezt elpályázom. Bárcsak lett volna kint még velem valaki aki csinált volna képeket. Na mind1 majd máskor.
Ezek elköltöztek Csepelre... akkor viszont kicsit messzebb van a Gellért-hegytől, mint írtam... kb. cirka fél órával... :P
viszont arra lakom... :P (minden rosszban van valami jó... )
amúgy a tankpados a Gellért hegytől kb 5 perc motorozás a Fehérvári úton... szal, ha mész hétvégi gurulásokra, akkor simmán oda tudsz találni...
A cicus már nem biztos, hogy túl fogja
Nem még nem szántam rá magam... majd megnézem én térképen, hogy hol a szöszben van, aztán végülis mocival elkavirnyálhatok arra.
De rájöttem, hogy számomra csökkenti a motorozás élvezeti értékét, hogy hova kell visszaoperálnom a parkolóba... így inkább 6x meggondolom, hogy kiveszem-e a mocit, mert utána ugyebár vissza is kell rakni. Szóval erre sűrgősen ki kell találnom valamit....
No, de tegnap vettem fasza fehér Castrol láncspray-t, le is fújtam a láncot, szóval ma irááááááááááááááány az úúúúúút!
Egyébként nem tudom, de nekem mindig csupa macskaszőr a láncom szerintetek ez nem fog problémát okozni? vagy emiatt kenjem többször?
engem meg most hívatott be a főnök...
mondja, hogy adóvisszatérítésből 65e -t kapok vissza... mondom király...
a végén még lesz pénz a szerelőre?!
Motocat: a tankpaddal mi a helyzet? készen van már? meg lehet nézni?