Pffff Milyen rablóbanda helyen műszakiztatják azt!? Vagy az úgy 12 rugó, hogy akkor is megkapja a motor a műszakit, ha fék nélkül fél blokkal viszed oda?
Szia! A végsebessége 180-200 között van valahol, mindenki mást mond Az enyém 190et megy! Alkatrész ellátással inkább ne kelljen törődnöd, mert ha újat szeretnél akkor az horribilis összeg, bontottan kapsz, de az meg rizikós! Sajnos ez egy belpiacra gyártott "régi" motor! A biztosítás körül 5000/félév, az átiratás 30-40között van! műszaki ha van rajta, akkor nem kell, ha nincs rajta akkor 12ezer körül van! Asszem mást nem kérdeztél! Béka:P
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ilyen motort ,és információkra lenne szükségem vele kapcsolatban,pl. végsebesség,alkatrész ellátás,mennyibe kerülne az áttiratás,biztositás,s esetleges müszaki,ha jól tudom ezek kellenek áttiratáshoz:S kérlek segitsetek ,válaszotokat elöre is köszönöm. LLooTT
hát, gyerekek, én nem tudom szétszedni a lámpát... valami szemét rágógumianyag van bent... akárhogy vágok menetet bele, az ott tapad, és nem engedi, hogy az üveget kiszedjem a műanyag testről...
vettem, de nekem nem a főfékhengerben levő karmantyúk adták meg magukat, hanem a lent, a fékdugattyúknál, amik már frankón a betétet szolgáltatottak odanyomni ama tárcsához... nah, szal azok a karmanytúk... vettem helyettük újakat, és most lesz, ami lesz... szerelő tegnap azt mondta, hogy még tököl vele egy kicsit, de tény, ha megcsinálja, akkor már legyen frankó...
zörgésre meg azt, hogy kawazörgés, megmarad... (vez.mű lánc)
ennyi, telepítem tovább ezt a szart... csoda, hogy van netem... így is éppen a bejárati ajtóban ülök egy széken, és még a seggemből is vezetékek lógnak ki... tisztára, mint Neo... :P
nah, remélem, estére már letisztázva mindent, ülhetek a géphez, már az asztalomtól...
Hááát, az úgy volt, hogy októberben elkezdődött a felújítás..........
fékkel van még para, zörgött a blokk (vez.mű lánc), meg apróságok, de mindig valami rohadtul gallyra ment... (bovdenek, fék, szinterezés, fékkar elveszett/megkerült/elveszett, stb...) most van az, hogy már nálam vannak a felújított idomok, szerelő csinálja az új karmantyúkkal a fékeket, és lehet, hogy a hétvégén át is tudja adni... lámpához meg van már új izzó...
sztem behaluzod
Egyébként Budafokon és Etelénél én is szoktam járni, szóval jóóóóóóóóóóóóól nyisd ki a szemed, hátha engem is kiböksz! Ma megtudtam, hogy már nem csak nekem van limited edition... de legalább az első az enyém volt
jaaa, és már csak 65 km van 1600-ig, juhuhuuuuuu
Mostanában az az érzésem, hogy mindenfelé ZXR -eket látok...
Múltkor Egerben hazafelé jövet (BP) a benyakút mellett, mostanában Budafokon, ill. az Etele-városközpont közelében...
Csak behaluzom, vagy tényleg van valami valóságalapja?
Mi a véleményetek 4T 250-esekről? Mennyire drága a fenntartási költség? Mennyire hajlamosat szétesni?
A sokat pörgőkre gondolok: ZXR, FZR, GSX-R, CBR.
Ahogy elnéztem, árban egész jók.
http://www.hasznaltauto.hu/2943537_suzuki_gsxr250
_1992
http://www.hasznaltauto.hu/2890907_yamaha_fzr25
0r_1990
Köszönöm előre is a válasz(oka)t!