vagyok ám, olvasok lelkesen
cupppppppppppppp Kingston
bár most pár napra megint elhúzok mocizniiiiiiiiii, de most úúúj útvonalakat fogok felfedezni! (remélem azért nem ér majd semmi meglepetés)
Nem csökkent. Nem sok változást vettem észre, elvileg gyengébbnek kellene lennie, de nem észre vehető.
Utazó sebességen a fordulat ? hát kinek mennyi az utazóseb :D
120 nál 10 körül.
Kedves Péter milyen hivatalos hangnemben is tud ön meg nyilvánulni Nos ha midneki megértette miért nem szeretjük az össze zördüléseket, és inkább ezt magán nyilatkozásban beszéljétek meg egymással, feltennék két krédést! 1.: Moto cica és szkráccs mostanában hova tűnt a fórumról? 2.: Szerintetek a kawa hangjából ki lehet-e hozni valami igen csak mély formát?
Barátom, itt nem azzal van a probléma, amit írsz, hanem azzal, ahogy... ezt a fórumot nem így használjuk... és ezért szeretik sokan mások is, akiknek nem is éppen ilyen vasuk van...
akik "jólodabaszokmerőageci" stílusban írkáltak, azok hamar lekoptak innen... és nem a moderátorok miatt...
ezt most azért neked címezem, mert te vagy itt az 'új' tag, kawafirst már többször "bizonyított"...
persze tőle sem elvárható az előbb ecsetelt hangvétel...
World Peace!
U.I.: bárkinek bármi baja van a másikkal, msn-en, email-ben, vagy telefonon intézze el a másikkal... de ne itt...
És ne kelljen már folyton ilyenek miatt offolni a topicot... amúgy sem szeretek ilyen szarokat írni... :)
fölöslegesen nem kezdek vitába... Kingston már leírta előttem...
Amúgy meg pinkmotorsnál ha nem jön össze, akkor lehet a már többször belinkelt nagyvas.hu-n is próbálkozni... biztos, hogy van... és ahogy néztem egész kellemes árakon...
Először is jah a pinkmotorsosok tényleg jók, náluk érdemes venni!
Amúgy meg kitöltetlen adatlappal ne dumálj ha kérhetem, köszönöm! A srác majd felrakja ha akarja!
Gondolom te is ez miatt vetted hogy zxr25, a nulla meg már lekopott mi? Megpróbáltad felrakni nem volt jó. Vagy ha jó is volt rá, akkor meg a hangja szar. De az biztos hogy kipróbáltad és valami nem tetszett. Ott a földön a másik dob azt valamiért levetted nem? Ide mindenki azt ír amit akar. Nem kell elhinni mindent. Semeddig nem tart felszerelni. Csinálj videót halljuk a hangját és utána lehet hogy megveszi valaki. De szerintem szarabb hangja van ezzel a dobbal mint egy 2 üteműnek.
leszarom mit gondolsz...csak mert ekkora szarrágó vagy itt a "bizonyíték"...nem én ütöttem bele...mielött még ezt vízionálnád...ha nem érdekel akkor meg ne járjon a száááád
Azt nem hiszem. Szerintem azért is akarod eladni mert megnézted és nem volt jó hozzá.. A láncos szöveged meg csak kifogás hogy azért nem tetted föl a remust. :D
nem próbáltam ki mer más para jött elő a vassal ledobta a lácot meg mindens zal most arra kell vernem a zsét meg vezérműláncfeszítő meg még kitudja mi...inkább eladom mer kell a lovetta...
Peti jól mondja, a gyári gumi méret 140-es, de a 160-as elfér, nekem is az van! Az áttétel témára én is kíváncsi lennék vélemény? Kawafirst, kipróbáltad a dobot? Milyen?
Sziasztok lenne egy eladó zxr 250 es. 89-es körlámpás, hibátlan állapotban, nem használom rég, és sajnálom,h csak ott áll......Csak akkor kérdezz róla ha komoly a dolog, nem szeretek fölöslegesen irogatni...
cupppppppppppppp Kingston
bár most pár napra megint elhúzok mocizniiiiiiiiii, de most úúúj útvonalakat fogok felfedezni! (remélem azért nem ér majd semmi meglepetés)