Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon szép ez hallod. Viszont a lengővilláról lerugdosnám azt a sportmotoros matricát, mert nagyon elbassza az egészet.
sárvédő, hátsógumi, láncvédő?
most írjak, vagy ne írjak?!

nah, jól van, jó fej leszek... karbonos cucc is baráti, de az szerintem szarul nézne ki a gépen... van a www.foliavagas.hu -n rengeteg féle/fajta matrica, szerintem ebből érdemesebb mazsolázni... akkor már lehetne inkább zöld, valami mintával, mintsem "egyszínű" karbon...
vagy esetleg fontold meg a szinterezést... viszont arról véleményem még nincs, hogy felmelegszik-e annyira a műszer, hogy az már ne barátkozzon a szinter-festékkel... (((de csak nem... legalábbis nagyon remélem... )))
Kawafirst dobj már fel egy képet a gépedről, kíváncsi vagyok
Amúgy csak akkor basznak meg a rendőrök ha baszott hangos dob nélkül!

Más: ha valakinek van ötlete hogy az olaj deknim mivel borítsam be, mármint kondoltam karbonos sapira vagy ilyesmire, de nincs ötletem! Az írjon!
csak vandálkodom ...a jagellók nem visítanak ezért ha megállítanak?
nincs... csak beleesik az eső... és berozsdásodik a belseje... :)
de miért akarod?! szerelés miatt, vagy csak úgy?!
ha leszedem a dobot a vasról azon kívül h páran hüjjjének néznek meg kiszakad pár dobhártya ...van vmi káros hatása a mocimra? minden érdekel,,,,
Ezt nem mondhatom meg... én a sötét oldal lovagja vagyok...
Csak annyit mondhatok, hogy ÉÉÉN vagyok az APÁÁÁD!
hello jó emberek! aki vágja a témát hitsen már vmi infot hol vannak az m7 -en "fénykardok" olyan ami hátulról is le obi van kenobiz...meg hasonlók...(km kő)csók
mindjárt más...
Huh télleg érdekesen hangzott. Nah szoval motorral mentem.
De komoly! És nem vágott be nagyon?
jogsival motorozni?! jól megy? mennyit fogyaszt? nem nyomja a segged?
azért remélem, hogy majd kéthetente lemosod...
tankra rádobsz valami magasítást (könyv etc..) rá szivacsa, ezt gecire leragassz6tod minden irányba power tape-pel, utána rá a kamera, azt is gecire leragasztod, meg esetleg a mikrofonra is ragasztasz szivacsot.
hogy lehet kamerát rögzíteni zxr 250-re h látszódjon minden? tippek?
Megjött a jogsim! :D ma már mentem is vele . Nagyon élveztem!
Zupper... Valamelyik csak összejön!
(((mondjuk én könnyen beszélek... jelenleg is a melóhely billentyűit koptatom... )))
Petiiii, azt nem Rád érettem Te lelkes voltál!
Ejnye, hát akkor csalogassa, mint a kigyóbűvölő a kigyót... nincs jobb tippem! De remélem sikerül neki!

Köszi a kérdést: egész jó volt! Szimpik voltak, meg a meló is uaz lenne, mint amit 2 éven át csináltam szóval, tetszett nekik, hogy tudom miről van szó. 2-3 hét múlva értesítenek....
Addig is jövő kedden újabb interview, csak az tök más pozíció, legalább új kihívások
Punnyadék? ezt személyes sértésnek veszem... olyan szívesen mennék én mindenhova, ha már lenne mivel... de most jelenleg a hátsó fék dugattyúja szívatta meg a szerelőm... egyszerűen nem bírja kiszedni a házból, annyira összebarátkoztak...
viszont érdekelne, hogy hogy sikerült az állásinterview?!
ha valakit érdekel plexi zxr 250-hez....
az itt: http://www.kepesmotor.hu/idomo...
kirááááááály már tényleg aggódtam, hogy mögém kéne felülnöd....

viszont akkor én is megrendelem a tankpadot és elhozhatod az enyémet is
(csak vicceltem)

No de tényleg örülök, hogy lassan kész lesz a járgány! még a végén összejön a találkozóóóóóóóó? vagy megint punnyadékok lesztek?
a héten veszek 2m hosszú 8mm-es plexi rudat (~1300 huf)... miközben ezt leírtam, megvilágosodtam (a szó nem túl szoros értelmében), miszerint ilyen technikával mindenféle világítást lehet csinálni... neon utánzat képpen, vagy a műszerfalhoz díszvilágításként... persze mindezt csak okosan... :P

néha olyan kurva okosnak képzelem magam...
a kutya fáját... tartok tőle, hogy most, a hétvégére sem lesz kész még a motor... fene... mindegy... legalább a tankpadot meg a plexit addig is meg tudom rendelni... csak jó lenne már, ha.....

de mi ez a nagy élettelenség?! csak magamban beszélek?
nagyon rákattantál a témára... :D

amúgy a visszapillantó tükrökkel vigyázzatok... :P nehogy belepillantva vicces szituációba keveredjetek... :S
(((Most néztem meg a Tükrök c. filmet... :)))
Nos, akkro az ötleteket majd msn-en meg beszéljük kedves peti
Úgy is akarok majd tőled kérdezni! Amúgy megtudja modnani valaki hogy a lámpatestben az a fém kör körülbelül mekkora átmérőjű?