Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,
két kérdésem lenne hozzátok hátha tudnátok rá válaszolni.

Adott egy 94 es ZXR-250 es. Gyári gumi mérete ugye 150/60 R18 hátul. Namost az a gond, hogy ezt és az egyel nagyobb méret gyártását is beszüntette már az összes gumigyártó. Csak kissebb és magasabb vagy szélesebb gumit lehet hozzá kapni. Felhívtam egy Metzeler gumisboltot és azt mondták nekem, hogy a 160/60 R18 as a legközelebbi méret. Ki is számoltam én is meg a srác is és max 7 mm rel lenne nagyobb magasságban. Szerintetek az még beférne?

Valamint láncszettet kéne vásárolnom, tudna valaki segíteni abban, hogy merre hány méter? Kicsivel nagyobb áttétet szeretnék rá felrakni, hogy kevesebbet pörögjön. Vagy az első kereket szeretném 1 foggal kissebbre (olyan mintha a hátsón 3 al lenne kevesebb) vagy a hátsón szeretnék mondjuk egy 2 foggal kissebbet felrakni. Csak ahhoz kéne nekem egy hely, ahonnan ezt beszerválhatnám. Játszott már valaki az áttételekkel? Esetleg tudtok mondani egy jó helyet ahonnan kapok emberi áron?

Előre is köszi a válaszokat!
Bocs hogy így teleirogattam a fórumot. De most ez így kifakadt belőlem.

UI.: Holnap kint leszek délután Kakucs ringen ha valaki gondolja nézzen ki.
nah, majd megkérdezem ha találkozok vele....
Aha! Elvitte egy felettébb izmos úriember Azt mondta majd jelentkezik ha nem jó neki! Nem jelentkezett 3hete, részemről az üzlet letudva, remélem már a kilómétereket rója!
kingston!
a karbidat megvette a dkanyik?
tudom... beszéltünk...
Természetesen visítósabb... sokkal kisebb a torokátmérője... így sokkal magasabb hangot ad ki... egyedül én jártam zenetáborba?!

(((persze lehet, hogy hülyeséget beszélek... )))
Szerintem ha felrakod meg tudjuk De videót midneképpen!
hello!
valaki képben van...van egy másik kipufogom szerintetek mélyebb vagy még visítósabb lesz tőle a zxr 250-em...képek lent...
felvettelek
Ne tudd meg mit művelünk vele
Mi a szösz? Talán zxr 400 blokk lesz beépitve a paripába?
A másik meg msnen akartam de nem kapjuk el egymást soha.... henger sor, hengerfejjel, dugokkal, tömítéssel midnennel együtt, eladó?
Hát a ruhához a kínai polót ajánlom, mert az praktikus egyszer esel vele és le sem veszed többet mert rád ég Szerintem ha nem 190nél dobod el a vasat a protektoring teljesen jó sokan hazsnálják a nyárron, de a legbiztosabb a bőr!
jahj, és még valami: nem tud valaki a fékekhez tömítőgyűrű készletet olcsón (fékdugattyúkhoz, az olajfogó gumikarikák)? és sürgősen... az enyém gallyra ment, és a szerelő már lassan két hete szív vele...
Mik a vélemények a protektoringekkel kapcsolatban?
Inkább különálló protektorokat, vagy bőrruhát (persze, természetes, csak pénz kell hozzá ), vagy a legbiztosabb egy kínai póló?
ami az email címem is...
Hy!
Msn-ed megadod?Igaz én nem alkatrész-ügyben
nem akaroook!
"Különben is, ki vagy te?! Nem is ismerlek..."

hogy írjak, ha fönt se vagy?!
Hahó! Peti majd ha vagy írj rám msn-en! Kellene alkatrész!
oksi
Úgy érzem konzultálnunk kell erről bővebben is msn-en mivel pont ilyesmit akarnék én is!
Jaaaah, ahhoz még kellett csavarokat vadászni, de már az is fent van
első sárvédő
Láncvédőt egyszerűen tudsz késziteni lemezből. Nézd meg képeimen enyémen milyen volt, azt én készitettem.
Áh, matricát nem akarok rá rakni, színterezés meg nekem nem jön be, olyan helyre! Régebbi a kép a hátsó gumi, cserélt, hátsó sárvédő nem is lesz, láncvédőt vadászom Köszi, örülök hogy még mindíg tetszik!