jahjah, 6 kell... persze én is csak gyors fejszámolást végeztem... még meg sem tudom nézni, még mindig üresen áll a kertben a helye...
de eljön még az én időm... :P
amúgy én eddig frankón azt hittem, hogy az üveg... így viszont már lehet, hogy én is bevállalom... töredékére jönne ki a cucc... és akkor már nem is biztos, hogy kört kéne... Nyehheheheheee, elfogott a tervezgetés...
pontos méretet stb.-t meg tudod mondani...mert így fogalmam sincs mi a típusszáma...lánckereket esetleg tudsz ajánlani(azt is típus számmal)....kösz...
De a lucas-osokkal lehet csináltatni, a másik meg teljesen jó rá amit árulnak, csak azon gondolkodtam hogy hány fitting is kell akkor a fékcsőhöz? 6? Fú nagyon jó az a link, tuti hogy ha egy kis unalom fog el meg cisnáljuk, már csak a kíváncsiság kedvéért is
Jahj! lehagytam a www. -t az elejéről...
amúgy én még nem rendeltem tőlük, de kérdezgettem már sokat, és tényleg elég korrekten válaszoltak...
Az más kérdés, hogy 250-es ZXR-hez nincs fém fékcső... De 400-hoz van... ha klappol?!
Homasitánál néztem, de rohadtul nem találok... Felhívnám őket, de nem tudom, hogy mit kérdezzek?! Hogy van-e Devil-eyes csináld magad készletük?
Amúgy neten Angel-eyes kittekből a legolcsóbb is 14500 huf volt... (tény, hogy ez 2*2 karikát jelent, vagyis elméletileg lehet felezni, és több színben is adják, viszont alapból BMW-hez való... )
Üdv motorrad visszaírt hogy mennyi lenne itthon egy db tárcsa.. 63 ezret írtak ... ne mírtam már nekik vissza hogy ha én rendelem Angliából akkor is sokkal olcsóbb... ha kell valami akkor majd írj...
vagy emilben
Hát őszintén, én az összeröffenésben is benne lennék, de sajnos el vagyok havazva! A mosásról, jó nagy szivacs, waxos sampon, és a végén vileda, midnent visz Húhú, lehet mgé egy darabig hagyom a tuning mütyürök beszerzését, lehet először fémfékcső lesz! Nah majd számolok kicsit, mire lesz pénz azt meglátjuk, mert jövő héten rendelek az AGV-re iridiumos plekót és utánna derül ki mi lesz
Mennék én, ahova csak akarod, de mivel menjek?! BKV-val, vagy biciklivel?
Amúgy, ha kész lesz a vas, akkor akár a csillagokat is kérheted, mert már tudni fogom szállítani... De így...
Amúgy én mindig csak autómosó samponnal mostam, meg vízzel, aztán max. valami kis törölgetés, sima ronggyal... és szép is volt, jó is volt... Persze ebben nem vagyok maximalista...
Te Petiiiii ne húúúzd ki a gyufát, mert aztán még szépen megkérlek, hogy a teknőc mosó cuccot és a tankpadot is szerezd be nekem, ha már mind a kettő olyan közel van
És igen, pont ez a baj, hogy használom a vizet és rajta marad a vízcsepp, jó igen, most kaptam meg aputól, hogy hát szarvasbőrrel le kell szépen törölgetni. óóó, hát én csak rongyikával töröltem... na mind1, majd hétvégén, ha már úgyis bazira ráérek, mert Ti is tojtok a fejemre. Kimegyek a telekre, és bikinis mosást fogok rendezni
jahjah... én is valami hasonlón gondolkoztam...
de most, egy hosszabb eszmecsere után Kingstonnal, arra jutottam, hogy piros Angel-eyes kéne bele... azt talán meg lehet úgy is csinálni, hogy nem kell leszedni az üveget a testről... csak tudni kéne a "lámpa" méreteit, akkor felvilágosodnék... :)
de eljön még az én időm... :P
amúgy én eddig frankón azt hittem, hogy az üveg... így viszont már lehet, hogy én is bevállalom... töredékére jönne ki a cucc... és akkor már nem is biztos, hogy kört kéne... Nyehheheheheee, elfogott a tervezgetés...