Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha mindkét helyen vacilálok, akkor csak kisül valami belőle.

Ilyenkor szokták a lámpa üvegét lebarkácsolni a testről. Nem lehetetlen törés nélkül megoldani. Visszaragasztáshoz FBS.
ZXR-es fórumban ZZR és ZXR között vacillálni... szentségtörés...

Amúgy Homasitában akkor lehet, megnézem, az úgyis hazafelé éppen útba esik... :) csak a lámpabúra olyan, hogy könnyen szét lehet kapni? különben az izzó likánál belehergelni... wáááh... kiráz a hideg... mintha hajót akarnék összerakni a palackban...
nem nem... maradok 250-ben.
de ha úgykérded hogy zzr1100 oder zxr240, akko az 1.1 a nyerő.
zxr h avan della.
Cuki pofikánkat? Na akkor nem rám gondoltál.
Amúgy is el kell még dönteni zzr vs. zxr...
na most pedig mindenki kicsi ujjait összekulcsolja és szurkol, mert vééégre állás interjúra megyek
cuppp nektek!
merek én, a 90 még úgyis adott!
Csak gondoltam megnézem a cuki pofikátokat! Dehát ha senki sem kapható a dologra, akkor feladom
maaaaaaaaaaaaaaaaajd egyszer valamikor csak összejön... elvégre hosszú még a nyár...
csak nem kimondottan vagyok a türelem mintaképe
igazából nem én csináltam, hanem egy csepeli srác. Én csak szétkaptam a lámpát. :) V.mi rugalmas plexicsövet használt, aminek a felülete karikákban meg van reszelve finoman, amik a csövek végein levő kék LED-ek fényét megtörik.
lehet kapni, ilyne igazi homasitás cuccos, szerintem ott is van, bele kell berhelni a lámpatestbe belülrőő pajti. azt szokták az emberek szétbarmolni a lámpát magát, vagy ezt a világítószarságot.. van vele gond, azt ha megvan akko nepárásodjon, nemtom.
Mi ez kérem? Felhívás keringőre? ( Vagy a történtek után nem mersz egyedül útra kelni ? )
én sosem állítottam az ellenkezőjét, és mindig mondom is, hogy részvétem hozzánk
No mind1, ha valakinek azért van kedve összeröffenni valahol, akkor sikítson
Hidd el (tudom elfogult vagyok a témában, de) a csajokkal is ugyanennyi baj van... ha nem több... :D
kerály... és sufnitunning alatt mit értesz? pontosabban milyen izzót használtál hozzá? ha a legpontosabban akarom kifejezni magam, akkor honnan van maga a cucc, ami világít?
Ja, hogy erről. Hát ezt lehet kapni is (bár itthon nem biztos) motortípusokra külön, bár enyém az sufnituning. :)
jáááááááááááááj, hogy veletek pasikkal mennyi gond van!
pedig mennyire szép kis motor az az af1 ojrópa
na hát pont ezaz! A jelenlegit szeretném lecserélni, ahhoz meg az kell hogy azt megvegyék. De eléggé állóvíz a motorpiac (meg minden más is) mostanában. :(

Egyszerűen csak a motorodról beszélek...
erről:
Jah én meg mocskosul messze vagyok...
és mikor leszel már az?
Nem értem igazán a kérdést. Milyen RR lámpáról beszélsz? Neked ZXR-ed van, nem?! :) Ezek java része típusspecifikus lámpák, ha megnézed, vagyis az egyes motortípusok gyári lámpáinak méretével megegyezőek, csak épp ami gyárilag mondjuk izzós, abból a típusból van LED-es, ill. LED-es indexes és nem a gyári piros színben, hanem fehér, füstös és egyes típusoknál egyéb színben is.
Röffenék már én is, csak MÉG nem vagyok márkatárs :)
Skacok csodás idő lesz szombaton! Nincs kedvetek valahol összeröffenni? Oldjuk máááár meg
westel5868919