ZXR-es fórumban ZZR és ZXR között vacillálni... szentségtörés...
Amúgy Homasitában akkor lehet, megnézem, az úgyis hazafelé éppen útba esik... :) csak a lámpabúra olyan, hogy könnyen szét lehet kapni? különben az izzó likánál belehergelni... wáááh... kiráz a hideg... mintha hajót akarnék összerakni a palackban...
merek én, a 90 még úgyis adott!
Csak gondoltam megnézem a cuki pofikátokat! Dehát ha senki sem kapható a dologra, akkor feladom
maaaaaaaaaaaaaaaaajd egyszer valamikor csak összejön... elvégre hosszú még a nyár...
csak nem kimondottan vagyok a türelem mintaképe
igazából nem én csináltam, hanem egy csepeli srác. Én csak szétkaptam a lámpát. :) V.mi rugalmas plexicsövet használt, aminek a felülete karikákban meg van reszelve finoman, amik a csövek végein levő kék LED-ek fényét megtörik.
lehet kapni, ilyne igazi homasitás cuccos, szerintem ott is van, bele kell berhelni a lámpatestbe belülrőő pajti. azt szokták az emberek szétbarmolni a lámpát magát, vagy ezt a világítószarságot.. van vele gond, azt ha megvan akko nepárásodjon, nemtom.
én sosem állítottam az ellenkezőjét, és mindig mondom is, hogy részvétem hozzánk
No mind1, ha valakinek azért van kedve összeröffenni valahol, akkor sikítson
kerály... és sufnitunning alatt mit értesz? pontosabban milyen izzót használtál hozzá? ha a legpontosabban akarom kifejezni magam, akkor honnan van maga a cucc, ami világít?
na hát pont ezaz! A jelenlegit szeretném lecserélni, ahhoz meg az kell hogy azt megvegyék. De eléggé állóvíz a motorpiac (meg minden más is) mostanában. :(
Nem értem igazán a kérdést. Milyen RR lámpáról beszélsz? Neked ZXR-ed van, nem?! :) Ezek java része típusspecifikus lámpák, ha megnézed, vagyis az egyes motortípusok gyári lámpáinak méretével megegyezőek, csak épp ami gyárilag mondjuk izzós, abból a típusból van LED-es, ill. LED-es indexes és nem a gyári piros színben, hanem fehér, füstös és egyes típusoknál egyéb színben is.
Ilyenkor szokták a lámpa üvegét lebarkácsolni a testről. Nem lehetetlen törés nélkül megoldani. Visszaragasztáshoz FBS.