még meggondolom ezt a netes dolgot mert találtam magyar forgalmazót is és akkor inkább itthon veszem meg... majd holnap kiderül milyen árat mondanak
majd írok holnap
Nem is bánom, hogy benéztél... Rohadt jól néznek ki a lámpáid... Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de ezek speckó RR lámpákhoz való világító-testek, vagy mindenféle motorra felszerelhető, vagy sufnitunning?
Szevasztok!
Találtam egy angol oldalt ahol zxr 250 motorhoz elég sok mindent lehet rendelni Angliából...
Ha valaki akar rendelni valamit a motorjához az írjon mert én most rendelek féktárcsát levegő szűrőt...
Posta költség elég húzós 11ezer így felesbe lehetne felezni ...
Teszem hozzá hogy Angliából kell rendelni alkatrészt ... sajnos Magyarországon szinte semmi sincs
Na ezt most nem nagyon értem. Úgy láttam olyan a lámpád mint az enyém. De abba csak egyetlen egy égő van. Akkor, hogy lehet hogy van egy xenon meg a távolságinak külön egy halogén? 2 égő van a tiédbe vagy mi? Az enyémbe csak egy égő van középen és ennyi.
ki akar fekete ledeset? csak hogy tudjátok kb 25 000huf én már kérdeztem a sima fekete izzós is vagy 20 000 a beépített indexes meg vagy 30 000 ft
sima gyári lámpa én pl 5000ft ért vettem dnor tol zxr 400 as forumon de én nem vagyok 100% biztos hogy jo a 250 es és 400 as lámpája egymásra
a xenon pedig nekem egy izzó van elöl igen h 4 es de mivel a bi xenon drága ezért a távolságim halogén de azt ugyse használom
Hello Bébi! :) Mi újs? Te mit keresel itt? Nem is zxr 250-ed van! :) Mondjuk nekem se, hanem igen, még mindig a darázska, ami egyre csak szebb, mert mindig tuningolok rajta valamit. Majd teszek fel új képet már, mert a jelenlegiek nem a mostani állapotot tükrözik. :)
A 400-asnak biztosan ugyan olyan, mert az enyémbe is 400-as lámpa van. De amúgy két fajta lámpa van a 400-asnál. Van olyan aminél az első búrán belül két kör lámpa van és van olyan, ami csak egy nagy téglalap alakú. A 750-et nem tudom. Annak szerintem már más.
Talán Speed még árulja, de ezt csak ő tudja meg mondani! Amúgy valószínűleg a hátsó sárvédő sztornó, de a hátsó lámpám le cserélem egy fekete burás led-esre! Már csak valami xenon izzó kéne nekem is, meg a korány véget meg csinálni
Haverom akar venni egy 250es ZXR-t. Van olyan aki tud jó állpotban lévőt vagy esetleg a sajátja eladó? Szereléshez nem nagyon ért szóval tényleg valami jobbfajta érdekelne.
majd írok holnap
Találtam egy angol oldalt ahol zxr 250 motorhoz elég sok mindent lehet rendelni Angliából...
Ha valaki akar rendelni valamit a motorjához az írjon mert én most rendelek féktárcsát levegő szűrőt...
Posta költség elég húzós 11ezer így felesbe lehetne felezni ...
Teszem hozzá hogy Angliából kell rendelni alkatrészt ... sajnos Magyarországon szinte semmi sincs
sima gyári lámpa én pl 5000ft ért vettem dnor tol zxr 400 as forumon de én nem vagyok 100% biztos hogy jo a 250 es és 400 as lámpája egymásra
a xenon pedig nekem egy izzó van elöl igen h 4 es de mivel a bi xenon drága ezért a távolságim halogén de azt ugyse használom
Írj a főoldalon levő mail címre ( tutilampa@gmail.com ) és majd megmondják az árát.
Köszi.
Haverom akar venni egy 250es ZXR-t. Van olyan aki tud jó állpotban lévőt vagy esetleg a sajátja eladó? Szereléshez nem nagyon ért szóval tényleg valami jobbfajta érdekelne.
THX