Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked is olyan lámpád van elöl, hogy csak 1 izzós? Akkor abba olyan xenon kell ami fényszóró is egybe?
Szerintem teljesen jó bele.
Nah remélem akkro oda érek én is Szerintetek a 400as hátsó lámpája be szerelhető a 250esbe? Szóval a méret meg a felfogatás ugyan olyan? Mert formára nem különbözik....
Az remek. Szedi akkor a kerekeit rendesen.
Heló.
Május 31.-n lesz a következő rendezvény. Jó lenne ha tudnál jönni.
Upsz, tényleg... elnéztem... sorry... :)
Viszont, ha valaki tudna olcsón (én még nem nagyon néztem, hogy mennyiben vannak mostanság), akkor lehetne olyat játszani, hogy elfelezzük... ;)
válaszol csak nagybanin volt és most érte haza:)
vaterán vettem mert ez egy autoba volt aminek egyik elejét összetörte és nem tudott fél szettel mit kezdeni gazdája
A xenon "kékfeketedt" 400as Kawájában van. Majd bizti válaszol ha olvassa a topicot.
köszi, de a te 600asodnak se kell szégyenkezni
Hát még nem volt róla szó, de nincs kizárva h elnézünk máskor is.
Hát 195 pontosan (órám szerint)
Én is itthon... 3 nap lazulás a Mátrában... sajnos csak 4 keréken... de azért jó volt látni, ahogy húzták a száját a szerpentinen a vasaknak... :) még idén biztos, hogy én is fogok a mátrai kanyarokon "edzeni"... :)

amúgy Speed; a xenont hol vetted annyiért? azt hittem, hogy legalább 2-3x annyiba adják?! :?
Áhojjj kalózok Haza értem én is, a 4napos kézilabda tornáról Hát nem volt rossz Fú május 1-et nagyon sajnáltam, de a kövin remélem ott leszek! Mikro is lesz? 29?
Nagyon szép a zxr-ed egyébként. Végre mennyit megy?
Sajnálom, hogy én is és ti is indulóban voltunk. Remélem legközelebb hamarabb megtaláljuk egymást és tudunk dumcsizni többet. Tervezitek a jövetelt máskor is? Igaz az emlitésre méltó, hogy a többi alkalommal fele annyian sem lesznek mint most voltak. Májusban szinte a fél ország itt van, a többin pedig éppen éppen vannak.
Jaja ahogy mondta nekünk már hazafele egész jó volt az út.
És még amikor 220al ment én még rá is előztem
Értem. Nem volt sok érte 6000 ft az tuti.
bocsi de kicsit azért felvan állítva hagy villogjam ki a szemét az autosnak úgy hátha észre vesz. 6000ft sztem nem volt sok érte .
Az a nem mind1. Nagyon fasza a xenon izzód amúgy. Kétszer összekormolta a retinámat ahogy belekuksiztam a visszapillantóba. De szép fénye van a biztos.
NekÜnk semmi gond egy kÉt helyen 220 al jÖttemxd
Szewa. Hazaértetek épségben? Brutál volt a szél, alig tudtam haladni. Néha már rendesen azt hittem kilöki alólam a gépet tetű szél.
nálam tudták a macskák hogyha az ülésre feküdnek akkor a halállal játszanak
Ó hát az enyémen az ominózus eset óta nincsenek macskák, jól működik a macska riasztó!
De a tankpadom természetesen cicás lesz, remélem ez senkit sem lepett meg
Enyém is szeret rajta lenni. Ha kinn áll a moci udvaron, sasolni kell mert Garfi igen hamar nyeregbe teszi magát.
Jóóóó Neked... nekem a világ vége
talán még ezért nem rendeltem meg tőlük... pedig már nagyooon szeretne a cicus a mocin lenni
de ha minden jól menne, akkor a héten ezt is elintézném... pontosabban megrendelném... jah, amúgy tankpad.hu műhelye kb negyed órára van tőlem... egy hely, ami nem a világ végén van... :P
neeem, nem... az egyedi és megismételhetetlen...
valami nonfig dolog lesz szerintem... bár ma elgondolkoztam, hogy az előző mocin levő tankpadomat csináltatom meg megint... esetleg kisebb korrekcióval (főleg a színárnyalatok területén)...
de szerintem inkább az első variáció lesz... no meg persze belecsempészve a "nevem"... :)
Köszi, Köszi Am majd írd mi van vele! Ezek a tankpadosok nagyon jók! Ki választod a mintát meg a tankpad formát, küldenek látvány tervet és ha kell meg rendeled, jó az ár is , meg minőséget cisnálnak! Milyen mintára gondoltál? Esetleg a titkos meglepetést rakatod rá?