Nah remélem akkro oda érek én is Szerintetek a 400as hátsó lámpája be szerelhető a 250esbe? Szóval a méret meg a felfogatás ugyan olyan? Mert formára nem különbözik....
Upsz, tényleg... elnéztem... sorry... :)
Viszont, ha valaki tudna olcsón (én még nem nagyon néztem, hogy mennyiben vannak mostanság), akkor lehetne olyat játszani, hogy elfelezzük... ;)
válaszol csak nagybanin volt és most érte haza:)
vaterán vettem mert ez egy autoba volt aminek egyik elejét összetörte és nem tudott fél szettel mit kezdeni gazdája
Én is itthon... 3 nap lazulás a Mátrában... sajnos csak 4 keréken... de azért jó volt látni, ahogy húzták a száját a szerpentinen a vasaknak... :) még idén biztos, hogy én is fogok a mátrai kanyarokon "edzeni"... :)
amúgy Speed; a xenont hol vetted annyiért? azt hittem, hogy legalább 2-3x annyiba adják?! :?
Áhojjj kalózok Haza értem én is, a 4napos kézilabda tornáról Hát nem volt rossz Fú május 1-et nagyon sajnáltam, de a kövin remélem ott leszek! Mikro is lesz? 29?
Nagyon szép a zxr-ed egyébként. Végre mennyit megy?
Sajnálom, hogy én is és ti is indulóban voltunk. Remélem legközelebb hamarabb megtaláljuk egymást és tudunk dumcsizni többet. Tervezitek a jövetelt máskor is? Igaz az emlitésre méltó, hogy a többi alkalommal fele annyian sem lesznek mint most voltak. Májusban szinte a fél ország itt van, a többin pedig éppen éppen vannak.
Az a nem mind1. Nagyon fasza a xenon izzód amúgy. Kétszer összekormolta a retinámat ahogy belekuksiztam a visszapillantóba. De szép fénye van a biztos.
Ó hát az enyémen az ominózus eset óta nincsenek macskák, jól működik a macska riasztó!
De a tankpadom természetesen cicás lesz, remélem ez senkit sem lepett meg
de ha minden jól menne, akkor a héten ezt is elintézném... pontosabban megrendelném... jah, amúgy tankpad.hu műhelye kb negyed órára van tőlem... egy hely, ami nem a világ végén van... :P
neeem, nem... az egyedi és megismételhetetlen...
valami nonfig dolog lesz szerintem... bár ma elgondolkoztam, hogy az előző mocin levő tankpadomat csináltatom meg megint... esetleg kisebb korrekcióval (főleg a színárnyalatok területén)...
de szerintem inkább az első variáció lesz... no meg persze belecsempészve a "nevem"... :)
Köszi, Köszi Am majd írd mi van vele! Ezek a tankpadosok nagyon jók! Ki választod a mintát meg a tankpad formát, küldenek látvány tervet és ha kell meg rendeled, jó az ár is , meg minőséget cisnálnak! Milyen mintára gondoltál? Esetleg a titkos meglepetést rakatod rá?
Május 31.-n lesz a következő rendezvény. Jó lenne ha tudnál jönni.
Viszont, ha valaki tudna olcsón (én még nem nagyon néztem, hogy mennyiben vannak mostanság), akkor lehetne olyat játszani, hogy elfelezzük... ;)
vaterán vettem mert ez egy autoba volt aminek egyik elejét összetörte és nem tudott fél szettel mit kezdeni gazdája
Hát még nem volt róla szó, de nincs kizárva h elnézünk máskor is.
Hát 195 pontosan (órám szerint)
amúgy Speed; a xenont hol vetted annyiért? azt hittem, hogy legalább 2-3x annyiba adják?! :?
Sajnálom, hogy én is és ti is indulóban voltunk. Remélem legközelebb hamarabb megtaláljuk egymást és tudunk dumcsizni többet. Tervezitek a jövetelt máskor is? Igaz az emlitésre méltó, hogy a többi alkalommal fele annyian sem lesznek mint most voltak. Májusban szinte a fél ország itt van, a többin pedig éppen éppen vannak.
És még amikor 220al ment én még rá is előztem
De a tankpadom természetesen cicás lesz, remélem ez senkit sem lepett meg
talán még ezért nem rendeltem meg tőlük... pedig már nagyooon szeretne a cicus a mocin lenni
valami nonfig dolog lesz szerintem... bár ma elgondolkoztam, hogy az előző mocin levő tankpadomat csináltatom meg megint... esetleg kisebb korrekcióval (főleg a színárnyalatok területén)...
de szerintem inkább az első variáció lesz... no meg persze belecsempészve a "nevem"... :)