tetszett!
Amúgy nincs hír róla... ma, de inkább holnap felhívom a csókát, hogy minden úgy halad-e, ahogy azt megálmodta... meg kérdezek árat is, hogy nagyjából hol lesz a vége...
meg most akarok tankpadot is venni... csak valami jó design kéne hozzá, nem a megszokott sablonok... egyedi tankpad
Szerintem ha május 1-jén mész akkro biztos lesz ott valaki, ha máskor esetleg előtte éjjel akkro lehet nem találkozol senkivel Am szkráccs 100% biztos ott lesz! Én nem.... mocid árulod még?
Tényleg megállás nélkül fetreng Peti mi van a vassal, érdekel a dolog, mert kíváncsi vagyok milyen lesz.... 5óra és megyek tesizni, le léptem aludni, béke
Túúúl zöldnek hatott! Szép és csodás, de túl sok a zöld. Nem egy matrica a különbség, hanem egy fekete csík, meg egy fehér matrica jah
Nem véletlenül láttam arról, hanem direkt
Ezek szerint Te voltál az egyik zölddel?
Hát, hát...szóval nem tetszettek a kicsi zöldek?!
(pedig ugyanaz a szív dobog bennük mint a tiédben - csak egy matrica a különbség... :)
Véletlenül nem egy zöld z750 hátsóüléséről láttad őket?
hajnaliiiiii tesi óóóóra? normááááálisak ezek? De sebaj, majd míg édesen alszom gondolok Rád, hogy Te meg éppen testet nevelsz
Aztán meg, megnyeritek a meccset, és iráááááááány a mocizás!
No gratula a km mennyiséghez, ügyes vagy Hajrázom én, de kikészít ma hajnali 3tól 6ig lesz tesi óra, utánna pár óra pihi és megint 3órányi tesi, ez szerdáig, csütörtökön pedig go mosonmagyaróvár és vasárnapig kézi labda bajnokság, de én motorozni akaróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
k!
Halihóóóóóóóóóó!
Megjöttem 787 km lett a vége! Még holnap egy kicsit kolbászolok vele, aztán ha az időjárás is úgy gondolja kedden visszam 1000-esre
No én végül voltam a komáromi motoros felvonuláson! ZXR 250-est nem láttam, csak egyetlen egy darabot. Pici Ninja volt 3 mind a 3 zöld volt, és bevallom nem tetszettek. Szóval örülök, hogy én a special edition-t vettem
Hahó! Hol van mindenki! Eltüntetek! Tegnap sétáltunk egy 50kilómétert Mostanában sajna nicns időm semmire, sport hét van...! De ti írhatnátok hogy mizujs?
Amúgy nincs hír róla... ma, de inkább holnap felhívom a csókát, hogy minden úgy halad-e, ahogy azt megálmodta... meg kérdezek árat is, hogy nagyjából hol lesz a vége...
meg most akarok tankpadot is venni... csak valami jó design kéne hozzá, nem a megszokott sablonok... egyedi tankpad