Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aprilia SXV hogy tetszik ?
valaki megtudja mondani mi a zxr 250-es teloszimering mérete...kösz
Akor legalább ne vmi fos suzukit vennél!
KTm vagy husaberg
há biztos elég jó, de harmatis csávónak volt, mondta hyga sima is ütötte a 150eket az árpád hídon, szal nem uncsi, régen nagyon nézegettem kár hogymár nincs.
Ez pl iszonyatosan tetszik csak ez meg az "S" változat és tartok tőle, hogy zx6 után nagyon kevés lenne.
Nézd meg motor.hu-n van 3db is 450-550ig, szerintem elég jók.
hello! ez a mérete a zxr 250-es teloszimerinének? 41x54x11mm
Hát ja! Nem kell könyörögni neki hogy álljon kerékre :D
Igazából el sem tudom képzelni. Hiszen mig nem megyek egy adott géppel az adatok alapján csak egy enyhe sejtésem lehet hogy mire is képes. Akkor azt mondod az már elég brutálka?
azt nefeledd hogy az e az 50 lovas versenymoor, oylan teljesítménynel rányában mint egy wr450..
Ez úgy akart lenni, hogy egy 160kg-os motort eltolok úgy, hogy nem ülök rajta, hanem tolom magam mellett.
Sm és sm ülésmagasság közt is van különbség. A legmagasabb amin eddig űltem 87cm ülésmagasságú volt és még leért mindkét lábam. Eleve az sm ülések keskenyek, a combjaim csont soványak az sem tart széjjel legalább. Ja és mivel a hasmagasságuk nagy igy jól lehet ültetni őket. Mellesleg egy 160kg-os motort eltolok úgy hogy rajta ülök, ellenben a 206kg-os kawámmal ami föl akar boritani ha magam mellett tolom.
jupiiiiiiiiiiiiii, megjött a mocim törzskönyve
Nekem a tuti befutó drz 400 e. Én úgysem viszek/vinnék senkit. Az ereje meg idővel elválna eléf-e vagy sem. Legyen jó nyomatékos 150-et tudjon produkálni és 5000km-ként ne kelljen nagyfelújitást csinálni rajta. Ennyi az elvárásom.
szkráccs! Nem azért de a supermotoknak még magasabban van üléspozíciójuk, és nehezebb megtartani mint egy sportmotort. Még ha kg ba könnyebbek akkor is.
De ha lenne lé akko egyértelmú KTM azt favágóskodnék vele.
az egy brutkó skandináv V2-es oylanb igazi odabaszós volt mikor még se ktm se semmi iylesmi nem volt. nagy favágó, de poén volt neked az nagy.. amúgy nekem is kéne simán egy supermoto, széjjel csapnék vele midnkeit asszem, meg lehetne kenni szar úton is mint rég.. de jó is az.. De nemtom mi a lejgobb, me drz nem túl erős, az E már kicsit de ot nicns utaslábtartó, nyílván nem megy el annyit mint az sm, meg etc.. az xt-x még kicsit drága meg nagy buta, de hétköznapokra nem szar, ktm-ek ugye keine tausend mieter, husky-k között vanpl a 610es az nem szar, husaberg álatkirály lenne, de azt félteném mindennap ütni, egy tuningos kiadású fmx már mókás de nem hard, ja ami nem rossz ha van gempa és kis hitelt bevállalsz az a sherconak ami van, az odabasz, jól is néz ki, nem is túl drága nyomnak a neten most egyet itt pesten kereskedésben spanom rá van állva, nagy királyság. Nem könnyű, mire gondoltál?
pf, yakomoto az tuti szterintem, pinkmotors is talán, tombikernél is vettem már ezt-azt.
ÖÖÖÖ...........most ugyanezt magyarul légyszives.
elmondom hogy az fzr-t eccő úgy magamraborítottam egy ilyne nagyonmeredek feljárón, a motor a lejtön lefelé dőlve állt meg, és kurvára alig tudtam felállítani, már odaértek segíteni mire félig siekrült feltornásznom. Azé még 150 kilót sem pattint fel csak úgy az ember ha nicns meg a fogás. Mikor futárkodtam és fáradtam anap végére az endurómat is volt hogy parkoláskor simán lapratettem úgyh max annyi előnye van egy kicsinek hogy 10 oylanból mikor a nagyot felborítaná az ember csak 2-szer kel la kicsit.
hello! tudtok vmi olcsó helyet ahol be lehet szerezni teloszimeringet, gyertyát ....stb. és elküldik postán.
én egy highland outback-re mennék rá a helyedben az emberi vas.
Most mindenképpen supermotot fogok venni, ha nem adja akkor zxr 400 lessz utána.
No látod kérem szépen!
Én elkezdtem a korlátlan jogsit, de miután az oktatóm mondta, hogy a lányok sorra dobálják el a gépeket, rájöttem, hogy hiába gyúrok már 1 éve, jobb ha nem szórikázok és a biztosra megyek. Ezért is lett PiciNinjám, ez még pont az a kategória, amit elbírok és biztonságban érzem vele magam.
Aztán majd egyszer lehet hogy lesz egy R6-om... ki tudja...

Szerintem jól döntöttél! Menj a biztosra, és olyannal motorozz, amin jól érzed magad és nem görcsölsz!