Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cserélkek veled szívesen, most ugyis lefogytam kicsit, épp jó lenne a 6os
nyílván mer tetszett, én mér vettem fiatot?
na jó, hát ha most ültetted el, akkor szurkolunk, hogy kihajtson! Remélem kawa zöld színű tulipán lesz

egyébként meg, jah 2 hete majdnem mentem P-Ringre, csak aztán valahogy mégsem jutottunk el odáig.
Járok én mindenfelé, úúúúúúúúúúúúgy vigyázzatok!
Figy ez nem olyan egyszerű dolog. Azért vettem meg mert valóban vágytam konkrétan egy ilyen zx6-ra. De az csak egy dolog, hogy megvételkor ráül az ember és pár kör erejéig kipróbálja. Az nem tükrözi az itthoni mindennapos használatot. Egyszerűen súlyos, sok helyzetben beigazolódott ez már. Nem ilyen vézna kölköknek találták ki ezt a gépet. Nekem az ideális gép, teletankolva mindennel együtt max 175kg. Attól nehezebb nem való és nem is kell.
Mér amúgy erre is motoroznál? Te nem az ország másik felében laksz?
Fején találtad a szeget.
Elvirágoztak? Én most ültettem el...
A tulipánok már elvirágzottak, nem?
Holnap jön eső, egy picike, szóval majd jól odaküldöm Neked
Én meg ígérem nem fogok arra motorozni, hogy ne kelljen aggódni.
Akkor mér vette meg?
lehet nehéz neki
Mér árulod a motorod? Azt hittem ez volt az álmod?
MotoCat: Én meg azt kívánom hogy végre jöjjön meg az eső a tulipánhagymáimra!
ja igen!

5. Szkráccs találjon magának egy fasza supermotot végre. Vagy keljen el a kawája.

Szkráccs találjon magának egy fasza supermotot végre. Vagy keljen el a kawa.
figyu!
Légyszi ne én legyek a téma, mert megint valaki beszól, és megint csak én fogom magam szarul érezni emiatt!
ott az msn címem, aki akar felvesz, aki nem nem... ott lehet dumcsizni, megismerni a másikat!
Itt pedig szorítkozzunk arra, hogy legalább valami halvány köze legyen a zxr-hez vagy legalább az itteni tagokhoz, esetleg a közös guruláshoz és találkozókhoz!

Inkább mindenki koncentráljon arra, hogy
1. Kingston mocija a napokban sikeresen leműszakizzon és utána tudja húzni a gépsárkánynak
2. Peti mocija még ebben az életben elkészüljön, és ne kelljen mögém felülnie, mert egy életre elmegy a kedve a motorozástól
3. Deny89 találjon magának egy csodaszép ZXR-t és akkor ő is csatlakozhat a kis csapathoz!
4. Katzer találjon olyan lemezkét, amit ügyesen bejelölt a képen piros nyíllal.
5. szkráccs bocsi veled kapcsolatban most nem jut eszembe semmi

No cupppp mindenkinek!
Ilyen kérdésem nem volt! És majd ő elmondja ha akarja. Talán te vagy a hercege? (abban az esetben megértem, hogy helyette válaszolsz) Vagy csak itt játszod a testőrt?
igen észrevettem már, de gondoltam hagyom annyiban, mer ez menőbb
Nem figyeltél eléggé, Hercegnője vagyok valakinek
és ő már valakinek a királynője (bár a királynő ugye a fő uralkodót jelenti ha hercegnő vagy királyné lenne az más de így.. kemény )
Egyem a szíved
maradjunk ennyiben
mérvancsajos neved, és miért nézel oylan szomorúan a második képeden?
KawaMotocat! Látom a fiatalabb srácokat szereted, én két évvel idősebb vagyok kingstonnál!De még nem vagyok 20 Nem gond? Találkozhatnánk! Írj emailt! Csók
tegnap én is voltam újra. Technikám mit sem kopott de első 5 percben azt hittem elájulok, utána másfél órán keresztül váltakozott ez, a hányinger, a szívrohamközei állapot, és a szimpla rosszullét, de mondom nehogymá pont én pihenjek.
csak nehogy megint eltörjön az orrod...