Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húhú! Elmegyek edzeni aztán mennyi midnen törétnik itt! Gondolom egy sportmotor_ nevű felhazsnáló kérdzete mit keres itt motocat, meg hogy miért ír ide olyan akinek niscn zxr-je! Ha jól találtam ki akkor 5piros pont nekem Jah és az ok mert nagyon szeretjük Motocat-ot! És ha ezres tl-el járna akkor is elvárnám én legalábbi shogy ide írjon nap mitn nap Nos ezzel ki is fejtettem véleményem! Ha továbbra is akadékoskodik valaki megkeressükmegüssük
Sziasztok!

Nem tud valaki 1 jó állapotú 250-es zxr-t, egy igazi nagyon imádom a motoromat zöld vérű tulajtól?:)
hello!
zxr 250-es gépsas... ja valszegazolt a hiba h állt...de ma belenyomtam kb 220km-et aztán nem volt semmi para...ha megint megb.szódik akkor írok...
Jah, és nem az enyém, mielött érdeklődne kedvesen a motor és modortalan sportmotor_
Az nem féltékenység, hanem hatalomvágy...
Már arra is vágyhatna, h sünt szüljön 1 évig..
csupa nagybetűvel
na héhéhé, engem csak ne akarjon magának! azért ahhoz nekem is lenne szavam! Meg Kingstonnak is
Lehet hogy nem olvasta még kedves sportmotor_, de akkor most újra leírom, én már vagyok valakinek a Hercegnője

Tuti vmi zxr 250 tulaj aki azt szeretné hogy eltűnjön innen akiknek más mocija van!
Hogy miért?
Mert van egy csaj a forumba és magának akarja
Féltékeny!
Akkor vagy átjavítod, vagy a sportmotor_ nevű valaki keményen be fog szólni neked...
Ari vagy, h megvédsz a motortalan senkivel szemben...
Már nincs zxr, de volt
Sőt most is van csak az x és az r közé bekerült egy szám
no aztán csak óóóvatosan, mert már neked sem zxr-ed van
Te ZXR-es vagy? Ha nem akkor nem írhatsz ide...
Mik vannak itt
Oszinak meg azért van köze a hozzászóláshoz, mert Ő meg ott lesz, mivel komáromi, és esetleg el tudja mesélni a többieknek, hogy milyen is a találkozó. Ahogy pl leírta azt is nekünk, hogy mikor lesz a felvonulás!
Igazad van...
Szerintem a bolygót is elnézte.
Onnan tudtam, h ide fog írni, h van eszem nem úgy mint neked! Pl látom hova ír, VAGY MERT NEKI IS 250-ES KAWÁJA VAN?
Ő nem nézte el mert nincs motorja... És akkor bárhova írhat ám!
Azért mert nem vagyok otthon...
Lehet elnéztem a topikot, pont úgy mint szerény személyed. Persze az is lehet hogy nem néztem el a topikot és a hölgy miatt jöttem mert lehet hogy megtetszett, de egyáltalán mi a f.sz közöd van hozzá?
1. Van ehhez bármi közöd is?
2. Azért, mert a kérdést, a zxr fórum olvasóinak tettem fel, hogy esetleg eljönnek-e erre a találkozóra, hogy összefuthassunk.
Te figyiiii! olyat még nem hallottál, hogy esetleg valaki a társaság miatt jár valahova?
és képzeld, attól hogy nekem nem zxr-em van még igenis megpróbálok segíteni, ha esetleg olyan kérdés merül fel, amire van tippem.
Sőt attól még elég sok mindent tanulhatok a zxr-esektől, mert túl sok különbség nincs a mocink között!
Szal ha Neked nem tetszik valami, akkor ne olvasd, ez ilyen bazira egyszerű!
Nyugodj meg, megvan a száma meg msn-en is fent van nekem...
A GSX-R tulajoknak legalább van motorjuk nem úgy mint neked!