Húhú! Elmegyek edzeni aztán mennyi midnen törétnik itt! Gondolom egy sportmotor_ nevű felhazsnáló kérdzete mit keres itt motocat, meg hogy miért ír ide olyan akinek niscn zxr-je! Ha jól találtam ki akkor 5piros pont nekem Jah és az ok mert nagyon szeretjük Motocat-ot! És ha ezres tl-el járna akkor is elvárnám én legalábbi shogy ide írjon nap mitn nap Nos ezzel ki is fejtettem véleményem! Ha továbbra is akadékoskodik valaki megkeressükmegüssük
hello!
zxr 250-es gépsas... ja valszegazolt a hiba h állt...de ma belenyomtam kb 220km-et aztán nem volt semmi para...ha megint megb.szódik akkor írok...
na héhéhé, engem csak ne akarjon magának! azért ahhoz nekem is lenne szavam! Meg Kingstonnak is
Lehet hogy nem olvasta még kedves sportmotor_, de akkor most újra leírom, én már vagyok valakinek a Hercegnője
Tuti vmi zxr 250 tulaj aki azt szeretné hogy eltűnjön innen akiknek más mocija van!
Hogy miért?
Mert van egy csaj a forumba és magának akarja
Féltékeny!
Oszinak meg azért van köze a hozzászóláshoz, mert Ő meg ott lesz, mivel komáromi, és esetleg el tudja mesélni a többieknek, hogy milyen is a találkozó. Ahogy pl leírta azt is nekünk, hogy mikor lesz a felvonulás!
Lehet elnéztem a topikot, pont úgy mint szerény személyed. Persze az is lehet hogy nem néztem el a topikot és a hölgy miatt jöttem mert lehet hogy megtetszett, de egyáltalán mi a f.sz közöd van hozzá?
1. Van ehhez bármi közöd is?
2. Azért, mert a kérdést, a zxr fórum olvasóinak tettem fel, hogy esetleg eljönnek-e erre a találkozóra, hogy összefuthassunk.
Te figyiiii! olyat még nem hallottál, hogy esetleg valaki a társaság miatt jár valahova?
és képzeld, attól hogy nekem nem zxr-em van még igenis megpróbálok segíteni, ha esetleg olyan kérdés merül fel, amire van tippem.
Sőt attól még elég sok mindent tanulhatok a zxr-esektől, mert túl sok különbség nincs a mocink között!
Szal ha Neked nem tetszik valami, akkor ne olvasd, ez ilyen bazira egyszerű!
Nem tud valaki 1 jó állapotú 250-es zxr-t, egy igazi nagyon imádom a motoromat zöld vérű tulajtól?:)
zxr 250-es gépsas... ja valszegazolt a hiba h állt...de ma belenyomtam kb 220km-et aztán nem volt semmi para...ha megint megb.szódik akkor írok...
Már arra is vágyhatna, h sünt szüljön 1 évig..
Lehet hogy nem olvasta még kedves sportmotor_, de akkor most újra leírom, én már vagyok valakinek a Hercegnője
Tuti vmi zxr 250 tulaj aki azt szeretné hogy eltűnjön innen akiknek más mocija van!
Hogy miért?
Mert van egy csaj a forumba és magának akarja
Féltékeny!
Sőt most is van csak az x és az r közé bekerült egy szám
2. Azért, mert a kérdést, a zxr fórum olvasóinak tettem fel, hogy esetleg eljönnek-e erre a találkozóra, hogy összefuthassunk.
és képzeld, attól hogy nekem nem zxr-em van még igenis megpróbálok segíteni, ha esetleg olyan kérdés merül fel, amire van tippem.
Sőt attól még elég sok mindent tanulhatok a zxr-esektől, mert túl sok különbség nincs a mocink között!
Szal ha Neked nem tetszik valami, akkor ne olvasd, ez ilyen bazira egyszerű!
A GSX-R tulajoknak legalább van motorjuk nem úgy mint neked!